.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Град
    до твоята звезда :)
    Ае Вие не четете ли кво пише авторката в последните си постове ве .. или гледате името на темата и аиде +1 коментар ! ахх ..тъпо !
    а относно тази кожичка, аз нещо не мога да си го представя .. незнам незнам

Приеми го като момче При нас топките са с различна големина (ще се увериш) тъй че споко Може би в това ти е чар-а :P
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

Град
    Ин дъ мидъл оф ноууер!
    Споко мацка,няа да се косиш!Много момичета са асиметрични в тая област(както и аз ) Споко!Релакс,и ще мине перфектно!
    EveRytHing Is poSSible...
    ...Smile only in the Darkness...
    Death...That's How I Wanna Be...

Фен Аватара на bruteca
    Град
    Ghetto Sofia
    Правете секс и тфа е !
    There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...

абе да...

те,мъжете,точно ше тръгнат да сравняват срамните ти устни...

Цитирай Първоначално написано от imam_problem
    Все още съм девствена обаче забелязох че между срамните ми устни виси някаква кожа някъде около 3-4 санитимеетра(не съм го мерила прецених го на око)това проблем ли е?Трябва ли да отида на генеколог? се пак когато го направя за 1-ви път (а с приятеля ми смятаме това да е скоро) няма начин партниорът ми да не забележе това. Някак си срамно е. Моля ви помогнете ми много се притеснявам!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Guest
    Булка, щом шест месеца не ти е посегнал, търси си друх! Тоя нещо е импотентен!

Guest

Re: Различни срамни устни

Цитирай Първоначално написано от gotina_teenka
    Ходя с приятеля ми от шест месеца и мислим скоро да го направим .. Но ме притеснява,че досега не съм спала с момче,нали ще ми е за първи път ...Но не ми е това проблема ... Забелязвала съм,че едната ми срамна устна е по-малка от другата.Даже едната е някак как да го кажа е неразвита или нещо такова. И попринцип няма как той да не забележи.. и според вас дали е проблем това? Защото мене лично си ме притеснява ...

т.7
    krem4et0
    Хахахахахахахахахахахахах аха

споко бе....
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ем нещо нормално според мен то и на него единия ташак е по-голям от другия

Град
    East Coast
    Знам едно момиче на което клитура му се подава като изцъклено око ама няма никакъв проблем с момчетата даже много е напред няма просто за какво да се притесняваш

Град
    Na sedmoto nebe!
    Цитирай Първоначално написано от shoon
    Знам едно момиче на което клитура му се подава като изцъклено око ама няма никакъв проблем с момчетата даже много е напред няма просто за какво да се притесняваш
    направо ме уби с това око....

А за разликато няма еднакви стамни устни както при гърдите е едната е по голяма просто при някои повече си личи при други не,да не си мислиш че мадурите на мъжета са напълно еднакви....
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    v edno sypersko grad4e
    Все още съм девствена обаче забелязох че между срамните ми устни виси някаква кожа някъде около 3-4 санитимеетра(не съм го мерила прецених го на око)това проблем ли е?Трябва ли да отида на генеколог? се пак когато го направя за 1-ви път (а с приятеля ми смятаме това да е скоро) няма начин партниорът ми да не забележе това. Някак си срамно е. Моля ви помогнете ми много се притеснявам!

абе хора,я някой по - компетентен да се изкаже! разбрахме за устните,ама според вас това какво ще е? интресено ми е
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Фен Аватара на TeCHo0o0
    Град
    San Rafael, Ibiza :))
    Цитирай Първоначално написано от mi6ito2
    Цитирай Първоначално написано от shoon
    направо ме уби с това око....

А за разликато няма еднакви стамни устни както при гърдите е едната е по голяма просто при някои повече си личи при други не,да не си мислиш че мадурите на мъжета са напълно еднакви....
    ми как има равновесие ...вашите си сменят формата след половия акт
    МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    И аз съм така и к'во? Не ми пречи да правя секс!!! На който не му понася да се изнася...!!!
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

не се коси.като ти го вкара няма да ти гледа чак толкова путката.

tva enapulno normalno!kakto i pri nqkoi gurdite ne sa ednakvi! hi4 da ne te pritesnqva

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    В тялото няма пълна симетрия, напълно нормално е едната ти срамна устна да е по-голяма от другата.В случая-НЯМА повод за притиснение или неудобство.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

imam_problem,
    задължително отиди на гинеколог,за да видиш дали всичко е наред и пиши после

Не е причина за тревоги

спокойно , това не е проблем ... всички имат малки и незначителни дефекти ...

Покажи снимка на срамните ти устни и ще ти кажем дали е проблем.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    В тялото няма пълна симетрия, напълно нормално е едната ти срамна устна да е по-голяма от другата.В случая-НЯМА повод за притиснение или неудобство.
    +1 напълно вярно
    Най-същественото е невидимо за очите...

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Мен ме интересува това

Бах мамм
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си