- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой предмет?:-)
Ако имахте възможност да избирате един предмет по който бихте преподавали, кой би бил той и защо? Мислите ли, че ще бъдете добър учител/ка?![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
nqmam nervi da buda u4itelka po kakvoto i da bilo![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Emii ili po angliiski ili po algebra![]()
![]()
ii ne prostyy 6te s1m dobra y4itelka .. az 6et s1m theee besttt
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Bih stanala uchitelka po geografiq ili istoriq i mnogo,ama mnogo bih gi tormozela.![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
По английски. По нищо друго не ме бива!![]()
Всъщност като малка исках да стана учителка. Още мисля, че би била интересна професия, ако класовете бяха добри и приятни.
Но не бих работила това за постоянно. И заплатата допринася много за това. Но ми се ще да видя как е 1-2 месеца да преподаваш, да водиш ученици насам-натам...![]()
tq taq profesiq e mnogo neblagodarna, maika mi e u4itelka i biv6ite i u4enici sq se edno ne q poznavat :P ama i zaplatata e mn malka, ama ako trqbva da izbiram bih stanala u4itelka po iztoriq(ehee...kak 6e gyr4a u4enicite si)![]()
Qzyk,che maika ti e uchitelka,a ti che si zavyrshila s 6.00.Po-dobre se vyzdryj ot uchitelskata profesiq,iskam nqkoi den decata mi da sa gramotni.Първоначално написано от babylove
P.S. IStoriq!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
предмет нз някъф разказвателен,аз съм бил учител мам ме е оставяла с цял клас да им обясняям някфи работи![]()
П.П. майка ми е учителка
История, но бих била много строга. Децата биха ме мразели![]()
Memento moriendum esse!
Или Английски или История и бих писала 6 само на редовните ученици.Хихи сигурно децата ще ме мразят.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
+5Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Tezi tireta za kakyv chep sa ti,izvinqvai?! Za krasota ili ... ?Първоначално написано от Miss_Perfekt
Uchitelskata profesiq i za tebe ne e.
не ща да ставам учител и няма да преподавам по никъв предмет
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
И аз така. Само по английски съм добра в училище. По другото са ми на късмет оценките. А, добра съм и в правопис, но ... няма такъв предметПървоначално написано от gorska
Така че - английски, физкултура или изобразително. Английски - защото ми е любим предмет и съм добра по него. По физкултура - защото ми е любим предмет, а и ще е забавно да давам гадни упражнения, каквито на мене никога не са ми давали. По изобразително - защото ми е любим предмет и е лесно
Но много искам да разбера какво е да си учител и няма да съм като тези сега - "един клас ме влуди, айде тръгвам си от това училище". Ще ги мъча до последно, освен, ако не си намеря по-добра работа.
![]()
Аз бих била учителка по география или история. От малка ми върви много по география, много приятен предмет ми е. Историята също доста я заобичах.Според мен бих била добра учителка, но ще има дисциплина при мен. Няма да ги мъча, но ще трябва доста да учат.
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
бих преподавала математика ..а и мин год на 9 маи го направих малко се шашнах пред цял клас
ама маи добре се получи
защо? защото товва е единствения предмет които наистина ми се отдава и не уча щото трябва да уча за него
![]()
![]()
ами по англииски тъи като аз съм живял в канада и ми е по лесен
обаче сигурно щях да пиша само 6тици и да прая купончета
Въпреки че учителската професия не ми е присърце - може би по химия или английски.
И двата предмета ми се отдават и най-важното - харесват ми
Не смятам да "подарявам" оценки, както по-голямата част от днешните учители - просто ще пиша тези оценки, които са си заслужили учениците.
Но съвсем отделен въпрос е, че аз съм се насочила към друга професия![]()
You are broken, I can fix you...
Не знам ... може би по Информатика ( Информационни технологии ) или Психология ( етика и право )
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
нямам такива мераци , но все пак...биология или химия![]()