.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Кой предмет?:-)

Ако имахте възможност да избирате един предмет по който бихте преподавали, кой би бил той и защо? Мислите ли, че ще бъдете добър учител/ка?
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

nqmam nervi da buda u4itelka po kakvoto i da bilo
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Град
    Bikini Bottom
    Никога няма да стана учител. Не заради нервите или заплатата, а защото е НЕ благодарна професия, и тези хора са без авторитет. Иначе хипотетично, или по ел. машини или по практика

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Emii ili po angliiski ili po algebra ii ne prostyy 6te s1m dobra y4itelka .. az 6et s1m theee besttt
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

По биология
    Bring me to life...

Ми по Химия...Сигурно ще съм добра учителка щот уж я разбирам тая точна наука

По физическо така ще измъчвам всички гадни и надути лапещии

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Bih stanala uchitelka po geografiq ili istoriq i mnogo,ama mnogo bih gi tormozela.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    По английски. По нищо друго не ме бива!
    Всъщност като малка исках да стана учителка. Още мисля, че би била интересна професия, ако класовете бяха добри и приятни.
    Но не бих работила това за постоянно. И заплатата допринася много за това. Но ми се ще да видя как е 1-2 месеца да преподаваш, да водиш ученици насам-натам...

Повече от фен
    tq taq profesiq e mnogo neblagodarna, maika mi e u4itelka i biv6ite i u4enici sq se edno ne q poznavat :P ama i zaplatata e mn malka, ama ako trqbva da izbiram bih stanala u4itelka po iztoriq(ehee...kak 6e gyr4a u4enicite si)

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от babylove
    tq taq profesiq e mnogo neblagodarna, maika mi e u4itelka i biv6ite i u4enici sq se edno ne q poznavat :P ama i zaplatata e mn malka, ama ako trqbva da izbiram bih stanala u4itelka po iztoriq(ehee...kak 6e gyr4a u4enicite si)
    Qzyk,che maika ti e uchitelka,a ti che si zavyrshila s 6.00.Po-dobre se vyzdryj ot uchitelskata profesiq,iskam nqkoi den decata mi da sa gramotni.
    P.S. IStoriq!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

Фен
    Град
    c0фиR
    предмет нз някъф разказвателен,аз съм бил учител мам ме е оставяла с цял клас да им обясняям някфи работи

П.П. майка ми е учителка

История, но бих била много строга. Децата биха ме мразели
    Memento moriendum esse!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Или Английски или История и бих писала 6 само на редовните ученици.Хихи сигурно децата ще ме мразят.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    В АдА
    По-физкултура или по-география

Цитирай Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
    nqmam nervi da buda u4itelka po kakvoto i da bilo
    +5
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    По-физкултура или по-география
    Tezi tireta za kakyv chep sa ti,izvinqvai?! Za krasota ili ... ? Uchitelskata profesiq i za tebe ne e.

Град
    EastPerih (Исперих)
    не ща да ставам учител и няма да преподавам по никъв предмет

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Цитирай Първоначално написано от gorska
    По английски. По нищо друго не ме бива!
    Всъщност като малка исках да стана учителка. Още мисля, че би била интересна професия, ако класовете бяха добри и приятни.
    Но не бих работила това за постоянно. И заплатата допринася много за това. Но ми се ще да видя как е 1-2 месеца да преподаваш, да водиш ученици насам-натам...
    И аз така. Само по английски съм добра в училище. По другото са ми на късмет оценките. А, добра съм и в правопис, но ... няма такъв предмет Така че - английски, физкултура или изобразително. Английски - защото ми е любим предмет и съм добра по него. По физкултура - защото ми е любим предмет, а и ще е забавно да давам гадни упражнения, каквито на мене никога не са ми давали. По изобразително - защото ми е любим предмет и е лесно Но много искам да разбера какво е да си учител и няма да съм като тези сега - "един клас ме влуди, айде тръгвам си от това училище". Ще ги мъча до последно, освен, ако не си намеря по-добра работа.

Аз бих била учителка по география или история. От малка ми върви много по география, много приятен предмет ми е. Историята също доста я заобичах. Според мен бих била добра учителка, но ще има дисциплина при мен. Няма да ги мъча, но ще трябва доста да учат.
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

бих преподавала математика .. а и мин год на 9 маи го направих малко се шашнах пред цял клас ама маи добре се получи защо? защото товва е единствения предмет които наистина ми се отдава и не уча щото трябва да уча за него

Голям фен Аватара на 50cent
    ами по англииски тъи като аз съм живял в канада и ми е по лесен
    обаче сигурно щях да пиша само 6тици и да прая купончета

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Въпреки че учителската професия не ми е присърце - може би по химия или английски.
    И двата предмета ми се отдават и най-важното - харесват ми
    Не смятам да "подарявам" оценки, както по-голямата част от днешните учители - просто ще пиша тези оценки, които са си заслужили учениците.

Но съвсем отделен въпрос е, че аз съм се насочила към друга професия
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Не знам ... може би по Информатика ( Информационни технологии ) или Психология ( етика и право )
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    Over the hills and far away
    нямам такива мераци , но все пак...биология или химия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си