- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как родителите ви разбраха че пушите?
xaxa aide sq... da vidim koi kak sa go hvanali![]()
Smile! It's the second best thing you can do with your lips
Майка ми ме надуши.
Дъртият НЕ ЗНАЕ!!!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Май не са ме залавяли, но майка ми май си знаеше.
Еми по миризмата първоначално, а в последствие и по кутиите Кемъл и пурите в мойта стая...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
не са ме хващали, обаче май знаеха по едно време
абе спрях ги бързо тва е важното..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
намериха цигари...но и аз ги спрях бързо![]()
Не съм започвал щото съм болен от астма
амии мен майка ми ме видя , бях в едно кафе до нас лятото и хоп ...честито и бях баси паниката ... но тя се прай че нищо не е станало ...както и аз![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Баща ми ми намери кутията с цигари , но нищо не ми каза - все пак не съм на 16
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
от баба ми
един ден дойде в нас без да предупреди и аз си бях запалила една цигара в моята стая, после като се върна баща ми и тя му каза че съм пушила...
казах им...
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Не пуша,няма какво да разбират->просто е!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
![]()
Мен пък още не ме знаят, 4е пуша. Знаят, 4е понякога по купони припалвам, но не и 4е пуша по принцип.
Много са зле горките![]()
![]()
Робинята на Quench
^ мисля че знаят, просто се правят на разсеяни, не искат да се карат с теб, поне с моите е така де...
Може.
Не ми пука особено. Щом не се заяждат...![]()
![]()
Робинята на Quench
намериха ми кутия бяло боро в джоба на якето.
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Хващаха ме 634586 пъти с цигара в уста, намират цигари и запалки в джоба и т.н. Ама на мен не ми у пука особено...
Собственост на Canis_Dirus
Ми как по възможно най-тъпият начин. Седях си в нас и си пушех и тя се прибрала без да я чуя и ме видя. Е това беше много отдавна. Сега вече не пуша. И нещата се обърнаха сега аз и се карам да не пуши![]()
аз си признах на майка..а татко видя кутии в шкафчето ми и така..но пуша само пред майка![]()
Ееех, младини...![]()
"Пуших" 3 месеца в 6-ти клас, беше вечерта някъде и с една приятелка се бяхме набутали до един вход, но точно по това време мина майка ми, загледа се в мен... като че ли не ме позна.После се прибрах и тя вика: Видях те с цигара, я ми дъхни... и аз почнах да рева как може да си мисли, че аз ще пуша, за каква ме има, ала-бала... Накрая се стигна до това, че тя започна да ми се извинява, защото се е усъмнила в мен.
И така спрях. А ги гледам 80% от съкварталниците, които и те почнаха от гъзария, че пафкат като комини сега... зле.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
bqhme v 1 kra4ma s ba6ta mi i nqkolko negovi frenda i toi si otvori 1 kutiq s cigari i poneje moite bqha svar6ili a mi se pu6eha i mu vikam "moje li 1 " i toi mi vika "ti pu6i6?ot koga" i az vikam "emi da ti ne znae6e li" i toi mi vika"ba6ti4ko i ti si sa6tata kato ba6ta si"-izsmq mi se i mi dade ...(a we pi4 kvo da vi kaja)
Абе не знам кво им се кефите на тея цигари. Аз не пуша и си ми е кеф!![]()
What you give is what you get!
Щото сми ноу готяни ваПървоначално написано от Desi_etnies
![]()