- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде е границата на това да си перверзен?
Аз обожавам да целувам отдолу и колкото е по мокро толкова повече обичам, обожавам вкуса и мириса и на котенцето и на аналчето. Това прави ли ме перверзен?
Не.Tова е нещо съвсем нормално.
[size=7][b][u]fosse cos
И аз мисля,че това те прави перверзен ама чакай и някой друг да каже не6то,че аз може да не съм толкова компетентна в тази тема.До миналата година за мен и секса бе6е не6то перверзно![]()
Малко съм консервативна за това така.
E ako tova, che ojavam da slagam ezika si navsqkude po nejnata jenska plut me pravi perverzen togava sum vinoven. No ne bih se pokaql![]()
Eating isn't cheating - Arnold
amatorium
начина по който говориш ме кара да мисля че в това отношение намерих некой дет мн прилича на мен![]()
Bravo bratko. Davai vse taka i ostavi rezultatite da govorqt a ne mneniqtaПървоначално написано от alex777
![]()
Бравоооо![]()
И двамата открихте по една сродна ду6а с която да споделяте къде искате да си пъхате езиците![]()
hooliganka89
интересуват ме мнения на опитвали защото май няма момиче което са и го правили и не и е харесало
Аз един път забих едно момче в дискотеката и по време на френската част мисля,че слезна надолубях като ударена с мокар парцал,ако сега6ният ми сериозен приятел го направи няма да ми е приятно,но няма да ми е толкова гадно,неудобо и гнусно някой като този случаен тип да си слага езика там,малко е странно за мен.Но найстина почуствах не6то хладно
![]()
продължавам да съм на мнение че от това да оближа аналчето на мацка по възбуждащо нещо няма
а и направо мога да откача като я виждам как стене и вика докато я лижа на толкожа интимно место. ПОБЪРКВАМ СЕ...
А обича6 ли тя да облизва твоето?
приятно е. да. но не ме възбужда толкова мн.
Първоначално написано от alex777
Всъщност не. Прави те съвсем средностатисти4ески мъж
![]()
Робинята на Quench
Stra6no hubav vapros granicata e spuer takna vseki si ima sobstveni razbiraniq za tova taka 4e e leko individualno ... Kakto granicata mejdu bolkata i udovolstvieto :P... MN tanka
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
хаха че има ли граници тук , границата е там където ти свършва фантазията а има хора с доста развинтени въображения![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Osobeno ako sa s mrusnishka fantaziq :P No nqma da se pritesbqvash. Krastavite magareta se nadushvat i moje da se kaje che perverzni hodqt pri perverzni, a ostanalite se durjat za ruka v parka i hranqt gulubiteПървоначално написано от utrevpetchasa
![]()
и аз съм фен.... просто сме разкрепостени![]()
Няма граница. за мен може 1 да е перверзно, но за друг това да му е обичайната практика в секса. За мен е перверзно това, което описваше 1 потребителка тук-че се правела на котка, че ядяла от купичка, служела за масичка на приятеля си докато той се храни...Но за нея това е обичайна практика!
До Автора : Перверзен чак - не. Хубаво е че това ти харесва
А иначе... обичам този вид любов![]()
[img][/img]
Ne mislq,che tova e neshto perverzno.Vse edno da mu napravq edna svirka,pyk bilo to i na obshtestveno mqsto,da e neshto perverzno.Ne e.![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Що да те праи перверзен бе, че то това си е нормално![]()
Let The BEAT Control Your Body
VJD! мисля ,че това говори достатъчно![]()