taka.. nqkolko ne6ta mi sa 4udni..
1. Kakto vsi4ki znaete, naposledyk ima eedin dosta na6umql muzikalen stil, nare4en house.. iii ako ste zabelqzali, Ogromen, ama naistina ogromen procent ot tqh psuvat 4algarite, i govorqt ne6ta ot sorta na "house muzikata e izkustvo, ne e za ogani4eni hora !!!" i t.n., ne mi se obqsnqva podrobno.. e, az poznavam dosta hausari, i ABSOLUTNO vsi4ki ot tqh sa slu6ali 4alga predi ! basi jalkite.. -_-
2. ima li nujda da se obli4a6 i jivee6 spored principite na lubimiq si stil.. dmk haresva6 hard rock, puska6 si dalga kosa, turga6 tesni ga6ti i bluzka s koqto da it se vijdat okosmenite gardi.. ili ako si metalqga, celiq v grivni s 6ipove i s nadraskano lice.. spored men e tapo

a i teq EMO .. seriozno, vie ste nai protivnite i jalki sa6testva.. gledam nqkakvi mom4eta s manikiur i grim.. basi smotanite geiove.. i kvi sa tiq pri4eski, o boje.. obzalagam se 4e pove4eto ot vas ne znaqt kakvo vsa6tnost predstavlqva EMO stila, koito izob6to ne se izrazqva v draskaneto po racete, risuvaneto na salzi pod o4ite, otkritoto jelanie da prekrati6 sku4niq si jivot (sku4en 6toto skapanite vi 4uturi ne mogat da si sazdadat interesno ejednevie).. palni bokluci

4e.. ideqta mi e 4e mi se struva absurdno da paradira6 s muzikalnite si predpo4itaniq.. vse edno da varvi6 iz ulicite s teniska na "scarface".. hubu vidql si filma, haresva6 al pa4ino i sujeta kato cqlo.. ama 6to trqa si4ki drugi da znaqt.. ti samiq ni6to ne si postignal, osven 4e si oktril ne6to uj stoinostno, spored svoite sobstveni ma6tabi -_-..
osnovete si grupa, nazovete q, napravete nqkolko hita, stanete populqrni, togava paradiraite zaslujeno sas stila si..

sega o4akvam napadki, ataki, rugatni, psuvni i opluvaniq P{P{}P}P !