- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Интернет запознанства с цел секс...
именно за това говорех и аз...но много малка чат от съфорумците ме разбрахаПървоначално написано от air_J
![]()
странно как можеш да лепваш етикети дори без да си се замислил.....![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Не е интересно, да не кажа дори скучно...Друго си е на живо ммм...
![]()
>>> House Music <<<
Ako ne si go razbral,shte reche,che se syglasqvam s dosta ot napisanoto v posta mu,no ne s vsichko!Първоначално написано от Crag Hack
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Според мен тези саитове са само за забавление(е понякога може и нещо сериозно),но съм забелязала,че в тези саитове за запознанства:flirt4e.com;aha.bg;sladyr .com и т.н някои си правят регистрация само заради коментарчетата,които в чести случаи са лъжливи,но правят кеф на потребителите.
![]()
чувства липсват не разбра ли?!Има само чукай и пали!
+1Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Да,за съжаление има мн такива... И аз имам регистрации там и се дразня като някой ми пише: "Би ли ми написала коментарче"Първоначално написано от ilenceto
Но в аха.бг няма коментари и това ми харесва затова ми е любимия сайт за запознанства :P
Бате, я хОди сгъвай на майка си мръсното бельо по-добреПървоначално написано от kyrtika
![]()
друг е въпроса ,че не разбираш от изкуство/класическа музикаПървоначално написано от kyrtika
![]()