- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Подарък за Св. Валентин
Може би тази тема се повтаря ,но все пак момичета какво би ви харесало като подарък за Св. Валентин ? Дайте някакви предложения , защото искам да изненадам едно момиче , но за нищо не се сещам .
е кога е Св.Валентин че не помна !?!?!
аз предлагам всеки да сподели какви са старите му подаръци за св.валентин. и така да можеме да си харесаме някоя чужда идея която ни се вижда добра и за нея все още не сме се сещали. моят последен подарък например беше някакъв скъпичак часовник преди това дрешки(якенца, палте, и т.н.) сега стее вие на ред да давате идеи че аз съм се изчерпал в това отношение... сигурен съмн че преди няколко месеца имах некфа супер идея за св.валентин. ма вече не си я спомням. винаги става така мамка му
какво ли би ни харесало, всичкостига да е от сърче от вас а относно изказването на Алех е може да си мн богат , земи и подари някой БМВ или Бенз защо не пък скъпа вила на хавайте твоя работа , щом ходиш с някоя която ти скубе кинтите проблема е твой не е виновно момичето
![]()
а до другото е пич повечеот неща дори да не ни харесат пак се преструваме че ни допадат но най важно е да е то сърце това което подаряваш , ако пък и опиташ да направиш нещо сам да се постараеш да вложиж малко труд ще и допадне определено повече от златен часовник ,,, мъкар че има и тъпички момиченца които искат други неща![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
taq tema ne e za tukakvo e tva vashto kadeto vi padne
PS ADmins Naiprate ma edin moderatror da pochistvam temite
Първоначално написано от PUSS
![]()
![]()
![]()
\
/ \
/ \
/
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Винаги съм се чудил....я дай по - подробни примери на " да направиш нещо сам "
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Аз искам картичка по пощата... ама по истинската поща! С плик и марка! С нещо мило написано..с Неговия почерк, а не напечатано...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Дам тва е яко...ама предвид Българските Пощи е малко съмнително кога и как ще пристигне...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Е да, да. Пристигат си, как! Пък и колко му е да питаш предварително в пощата. Аз лично скоро не съм пращала писма в България, но до Швейцария стига за по-малко от седмица.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
след като е в този раздел...
вибратор
am..plushena igrachka-mecheta syrcaa sega ima ooogromen izbor navsqkade..
drygoto koeto se sehstam e nqkakvo sindjir4e s surce
mmm nqkakvo hubavo belio..![]()
Priqtelqt dokato beshe v kazarma prashtah pisma i kartichki i edno ne se e zagubilo,a pristigat za den,dva,taka che obshto vzeto e nadejdno.I naistina e mnogo po-qko,kogato vidish cherveniq plik v poshtenskata kutiq-"Poluchatel-Tvoeto ime,Podatel-Liubimiq chovek".Stava goteno.Първоначално написано от Sevt
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
xaxa tva e nepodhodqshto nqma ti da q pompish mi nqkav robot ne e na dobreПървоначално написано от Psychopath*
![]()
Е може да е така ,но темата и без друго ,не е в правилния раздел...Първоначално написано от PUSS
а и безумно много ме дразнят ,дечица,които не знаят какво да подарят на гаджето...ууу дай да питам каките и батковците в готиното форумче..те може да познават гаджето ми по-добре от мен и да знаят какво да му подаря![]()
Най-много ще я изненадаш като не й подариш нищоТова е ебаси измисления и насаден празник, на който "трябва да сме романтични" - хайде стига глупости - на всеки друг ден бих подарил нещо на момичето до мен, но не и на този, когато "трябва" да подаря нещо. Ако ще подарявам нещо ще е една хубава бутилка вино и вечеря някъде. Когато подаря плюшено розово сърце на някое момиче просто призовавам всички, които разберат да вземат по една тръба и да дойдат да ме пребият
за кво и е още единПървоначално написано от Psychopath*
![]()
Има повече от 1 дупки нали...Първоначално написано от a6laka
![]()
пишка с панделка![]()
много ще се зарадва ...
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
Подарък без повод е по-хубав от подарък който заради деня "трябва" да подариш...
Пък за подаръка ... моя бест фр и моята бест фр са заедно от около 2 год. и за този Св.Валентин тя не искаше да го празнуват... но естествено няма да стане както тя казва и тка де... с приятеля и измислихме нещо великолепно... сутринта аз я изнасям от тях и той със сестра и ще приготвят обстановката... плюшена възглавничка сърчице
... напръскана с неговия пърфюм бутилка вино със смъкнат етикет и направен нов от сорта на "За моята мърла
(или нещо от сорта... естествено с ирония казано) ... и името й. + около 20 балона пълни с листчета с разни мисли и т.н. в една кутийка за пръстен една туплийка
да си ги пука с кеф
![]()
![]()
![]()
и май тфа беше ... о да и един от първите им логове принтиран в рамка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
яко е и оригинално
Life is like dick!
When things get hard - Fuck it!
Първоначално написано от jyjko
Страшнооо човек .. страшно яко![]()
Аз ще подарявам .. кожена възглавничка сърце .. с бродиран надпис на нея .. по мое желание
.. ей, току що ми даде егати и готината идея, понеже няма можем да сме заедно на 14-ти, а това би било супер ефектноПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
браво браво, МЕРСИ голямо
![]()
Do you speak Salsa? .......
за съветите благодаря мн . няма да ги използвам просто исках да видя какво сте измислили . иначе аз вече съм и приготвил подаръка![]()