- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дънки тип цигара?
Ейй да не би да има ластици по глезените че да стягат?ако е прекомерно дебело момичето,рабирам,но мога да кажа,че на мене са ми супер удобни![]()
Дамсупер фешънски,готски и удобни
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Мани удобни..пробвах в един магазин-хем, че не ми харесват, хем че не ми стоят, хем че ми беше адски некомфортно... За слаби хора са тия дънкиПървоначално написано от radito
![]()
What you give is what you get!
i az sa6to ili 6te slojat ne6to rozovko ili ne6to blestq6to ili ogromna emblema ili ne6ty takova na koeto pi6e s qrki bukvi SEX e kak da ne si kupi6...Първоначално написано от TellMeYourName
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
противоречиш сиПървоначално написано от B3B0K
![]()
На мен пък ми харесват,имам няколко такива чифта(не само дънки).Много им се радвам.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Бъдете рапари ве братлета...Първоначално написано от TellMeYourName
Дам,кефя им се имам един чифт такива дънки и три панталона..
Иначе повече си падам по широчките панталони и дънки..
Незнам, но най-готини са тези дето висят шкембета и като седнат гордите им притежателки прашката барабар с дупето прелива.
Извинете. Грозно е. Това ли е мода? А тъпанарите са подиграват, когато на модно ревю някой си модел е решен по-различно и гърда не дай си бойе да се покаже, а тази толерантност към грозното от къде? Как може да не се оценява красотата??? Каква е тази страст към до такава степен отвращаваши решения??
mene mnogo me kefqt toq tip dynki, no az nemoga da izpylnq i nai-malkiq razmer osobeno, ama ina4e sa mnogo qki![]()
Защо пък да е грозно,като на момичето му стои добре?не всички са дебели с разплута дупара,че да излиза от дънките (нямам перфектно тяло,но г/д стаа).
мама си купи такива ама мен не ме кефат и като шибна кецовете с такива и еее ужасмного селско
На мен ми харесват и това, че някои са по пълни и не им отиват ОК..не е нужно да ги обиждате!(с извинение)
Ей за това става дума:
http://www.forest-jeans-store.com/BG...product_id=378![]()
Брей,само така не бях чувала да ги наричат....Първоначално написано от Don't touch me
Имам един чифт и съм го носила точно 2 пъти .... отврат са......![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
На мен пък ми харесват. Правят ме слаба и по-висока
![]()
Не ми харесват и са ми адски неудобни...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Мнеее, не ми харесват..
Преди време бях намерила на мама едни такива, едно ярко червено бяха много яки, след тва си ги боядисах лилави иии са прекрасни (: ама рядко ги нося, не са ми удобни..
Да,на мен лично ми допадат,но предпочитам едни обикновенни дънчици,без разни апликации и такива шарени неща.![]()
чувства липсват не разбра ли?!Има само чукай и пали!
еми да..има хубави ама зависи от модела..![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Зависи и от модела на дънките,и от фигурата на девойката.На някои им отиват,на други не.Аз от доста време само такива си купувам,но то е защото по-често ми се налага да ходя на токчета.С кецове не бих ги сложила.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Haresvat mi dа.Само че не съвсем прилепнали ами леко по-широчки надолу ;о)) наистина са хубави ;о))
Nqmam nishto obashto s loshite momicheta izobshto-az sym bezgreshna ;o)
Ако става дума за това ковто си мисля, не! Ако става дума за напълно прави дънки отгоре до долу, ако не се разширяват/стесняват, ме радват и то много...
Тоя модел дънки май са много известни последно време а... : )) Кат гледам тия от моя клас...Всяка фешънка има поне по един чифт... : )) А ако им са и набръчкани.. (дънките ! ) ...още по фешън а... : ))
Всъщност и аз имам...Но се сдобих с тях по странен начин-приятелка ми ги подари,защото не ги носила...И аз ги взех...Всъщност тя ги е купувала доста отдавна,много преди да излязат на мода....
Тва моделче специално е право и надолу се стеснява но няма нищо общо с тези,модерните : )) Като начало е от съвсем друга материя...изчистено е...и изглежда доста рапърско :Р ... : )) Тва е моя стил ся : )) Еее : ))
Суперско си е : )) Та тия мойте специално си ме кефят...Ама другите сега които са ги напускали са ми адски противни... : ))