- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към обрязаните - как си биете чекии?
Не нямам никакъв проблем просто за повече удоволствие.Това е.![]()
Попринцип да си чувал за ТУРСКА чекия?? Доколкото знам повечето обрязани така се задоваляват... а иначе нз ... имаш ли си приятелка?Първоначално написано от Garfield16
na4i ne sym "obrqzwan" no mi se slu4i edna slu4ka ..... dokato prawih seks mi se skysa tazi cipa/koja (koito kakto mu kef da kazwa ... men mi e se taz) ...te4e mn kryw ... naistina mn o6te imam petno na diu6eka i 3 dena sedqh na suho ..... a 4ekii da ti kaja mislq 4e wednyj sym preil ot togawa i to be6e na mn piqna glaa i.... mislq 4e mina normalno ... oswen twa 4e se omazah celiq ...... no to taka si e bilo i predi ... ina4e seksa wyrwi idealno ...... daje e mn po qko taka ..... ne mi opywa
Доколкото виждам,нищо не знаеш.Турска чекия се прай,м/у циците на момиче ве.Ей,като не знаете питайте поне или понеже се казва турска чекия и викаш сигурно това е вид чекия с която се задоволяват турците.Ще падна от смях,честно.Първоначално написано от VaNkY
И аз мн неща не знам ама поне питам
![]()
Кат искаш да са режеш хои са режи и не намесваи България с малоумните си изказвания от тип "българска му работа" за тва не ваще не са та орязали.Деиба грам уважение нямате към родината!Първоначално написано от mikity_sladky
Супер,с твойто селско псуване и ти имаш супер уважение към родината.Ако смяташ че всичко което се прави в България е супер умно-грешиш.Иначе бас ловя,че харесвам повече от тебе родината си ама ай да не подхващам тая тема.Ако си от ония глупаци които викат на турците-резаци тогава изобщо не пиши.(95% от американчетата са обрязани,Исус е бил обрязан....и мога още мн да пиша...).Абе ко ли се занимавам с тебе.Първоначално написано от Schnitzer
![]()
Тва ли ти е уважението да разпрааш ко било българска му работа понеже не те били обрязалил.Смешник.Вярно кво ли се занимаваш с мен.Хои завиждаи на обрязаните и се кефи пичага.Първоначално написано от mikity_sladky
Както обикновено е споко не се притеснявай няма д те боли ако се притесняваш от това ама не почвай веднага поне задрах за някакъв период попитай лекаря за по точна информацияуспех.
Мн се дразня като на такива теми в които наистина се иска помощ да се пишат глупости. Абе пишлемета не спамете. Та това е тука само в бг всеки намира нещо да се пресмива на другия. Без Коментар за мненията които са спамове и в които се подиграват или нещо от този род. Просто това е из целия форум та трудно е да си на 13-15.
o boje.... ti kvo po4itatelka na cigani s rqzani karabini li siПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Ако главата на кура ти се забелва без проблем няма нужда да се обрязваш. Ако обаче в надървено състояние не може да си оголиш главата значи е кофти и наистина може да се замислиш за изрязване поне на половината от кожата.Първоначално написано от mikity_sladky