.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Гаджето ми не иска да ми прави орална любов

Имам проблем... гаджето ми не иска да ми прави свирки. Моля, кажете как мога да я обедя? мерси предварително

т.7
    krem4et0
    Голям размер на картинката! /machoka/

лесно като се гръмнеш първо после тя ще иска амм няма да може
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

ми кат не иска не иска; много момичета ги е гнус а ако я накарап още по малко вероятно е да ти направи
    Enjoy Life
    момиче съм!!

Град
    Пирдоп

Re: Имам много голям проблем!

Вържи я с вериги за здрав стол.

хаха злетаци ае момчето си флуди със сайт някакъв но е могъл да сложи линка както трябжа
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami napravi i edna golqma frenska overtura. Qk sex. Moje malko gradus. Ako ne iska sled takova hubavo zadovolqvane da duha ... haide shte premulcha :P
    Eating isn't cheating - Arnold

не ги учете на неща неприсъщи за индианци

Град
    sofiq
    ami..kato ne iska,ne moje na silna da q nakrash..nali znaesh na sila hubost ne stava..ako q cenish i durjish na neq..tova nqma da ti e problem,no ako i tq durji na teb edva li bi q bilo gnus..moje da pogovorish s neq i da razreshite vuprosa..uspeh

Тфа да не ти е Омайна Дудова ...

Мега фен Аватара на koalka
    Ейй, голям егоист си значи!Разбирам, че искаш такова удоволствие, ама пък в тоя случай само ти искаш да си гледаш кефа.Не се интересуваш дали и как ще се чувства, стига само ти да можеш да я "накараш"...
    Ами, не може да я накараш...Просто някои момичета не обичат да правят свирки.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Ako go e reshila okonchatelno i reshenieto i ne ponadleji na "objalvane",syveta mi kym teb e da se primerish.Ima momicheta,na koito ne im haresva da go pravqt i sa v pravoto si.Vseki trqbva da moje da izbira.Bezkraino glupavo bi bilo ot tvoq strana da postqvqsh nqkakvi ultimatumi ili neshto takova.Nai-mnogo da q otblysnesh,no edva li shte postignesh svoeto.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

..

дай и 10 евро преди секс
    Do you speak Salsa? .......

Град
    sofia
    с ръце зa rаменете и силно натискаш на долу

Както казаха в началото, то си е до самия човек.И т'ва без тя да иска да я принуждаваш е много глупаво.

в кеш и плащай...

Аз пък мойто момиче не бих го карал нали после с тея уста ша ме целува !!!

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от 1van40o
    Аз пък мойто момиче не бих го карал нали после с тея уста ша ме целува !!!
    Mojesh li na prysti da mi pokajesh na kolko godinki si,milichyk?! Na 7 ili na 8 ? Sladurche!!! Ela,mama da te cunka!

Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

Ако това решение е твърдо и окончателно, трябва да се съобразиш с него. Можеш да поговориш с приятелката си по този въпрос и да се опитате да изясните причините и доводите й. Но ако тя твърдо е решила и отказва по- добре е да се откажеш, ако държиш истински на нея.

be ostaviq na moq adress i 6te vidi6 kak 6ti prai posle

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Абе не е толкова фатално,ако не ти прави и аз имам гнус от тези не6та никога не съм правила и нямам намерение да правя,поне за сега де,но поне моят приятел не настоява,а ако ти и бута6 главата надолу докато тя те целува забрави тва е отвратително.Не е задалжително,може тва не6то да е супер яко както го описват повечето хора,но това неозначава,че е ъадалжително да се прави.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    не и прави и ти тогава

Намажи си го с нещо сладко и и кажи да си представи, че е близалка ...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Тва с близалката много интересно,ама съм чувала,че не се хва6тат

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Ако е на 11 може и да се хване

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Ако е на 11 може и да се хване
    Xa-xa.Aide molq ti se.Tq na 11 sigurno e vijdala poveche pishki ot mene i priqtelkite mi vzeti zaedno. Shte go obyrkala s blizalka-da,da.Tova da ne ti e maimunka.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си