- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето ми не иска да ми прави орална любов
i az taka miсляПървоначално написано от amatorium
![]()
съгласен сам с amatorium![]()
![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Първоначално написано от Lorelei
![]()
Една моя позната беше на 12 и така я излагаха....
Била пияна казал и че има сладоледче и...
![]()
![]()
Еми, направо да спират секса тогава...Първоначално написано от cute_mimi
Колко по-елементарен може да стане секса незнам, но предполагам, че тези които не сикат да практикуват лесни неща, могат направо да се застрелят или да си лепнат един стикер на челото "А-сексуален".
П.с. или можеби кура ти мирише приятелю... МИИИЙЙ СЕ ПОДЯВОЛИТЕ!!!
ako ne iska nqma kak da q ubedi6...ne vsi4ki momi4eta obi4ame da pravim svirki.A i kolkoto pove4e zapo4ne6 da i mrunka6 tova tolkova pove4e 6te q drazni.Iz4akai izvestno vreme ako napravi napravi,ako ne napravi tfa kfo zna4i,4e 6te q obi4a6 po-malko li?Mujete sa golemi egoisti na4i samo za svoeto udovolstvie mislqt >.<Първоначално написано от Zagorql
Който го е гнус...да не прави секс.
пич щом не иска не можеш да я накараш (тва все едно да накараш магаре да лае )
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Магаре да лае...ахахахахаха
много сме6ен пример![]()
Може за сега да не иска бе недеи бърза толкова много не идва края на света,има момичета не искат веднага с времето да се отпусне.И аз с приятелят ми много не6та не исках да правя отначало от срам,ама с времето видях,че ме обича и аз почнах да се отпускам леко по леко.
ми затфа се сетих първо... не ми се мислеше но примера е верен според мен :P :P
www.impulse.bg/PeYcHeV
Готин пример,но това е истина на сила не може да я накара.Може просто да не иска.И аз понякога като магаре на мост се запъвам,че не6то няма да направя независмо какво е точка така ре6авам![]()
Еми кат не се поддържаш мн ясно че няма да и дадеш да те целува послеПървоначално написано от 1van40o
![]()
![]()
![]()
![]()
Подържам се уе
![]()
![]()
Ами като не иска не я карай ! Може да я е гнус или да не еготова на такава стъпка , защото си трябва време за да стане готова за това...