.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Увисва ли веднага???

Здрвейте,питам се задължително ли е когато мъжът се изпразни пенисът му да се отпусне(увисне),при положение че не сте правели секс ,а само орална любов???

Град
    sofia
    а на мен като изобщо не ми увисва....кофти е, пикаем винаги леко наведен

Ако си си свършила работата добре и си го изтощила - много ясно, че ще спадне след време като свърши.
    Ако не спадне - значе не можеш да го изцедиш докрай.. а бе не си на 100% добра ;д..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Незнам дали е нормално,ама май е ама може и да не е.Абе аз май изоб6то не обра6там внимание на такива не6та.

не..
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Ако си си свършила работата добре и си го изтощила - много ясно, че ще спадне след време като свърши.
    Ако не спадне - значе не можеш да го изцедиш докрай.. а бе не си на 100% добра ;д..
    Да,може би е така,но след като не сме правили секс,възможно ли е да се изтощи толкова много само от орална любов,докато свърши?

Голям фен
    лелеле, тука все едно гледам "Малък коментар" по бТВ Новините Много ясно, че ще му падне щом е свършил. Без значение как. Може и да не падне съвсем, ако е много възбуден, но със сигурност ще омекне. Ако пък го оставите след това със сигурност ще падне. Бахти, елементарни неща са това

Град
    Белград/София

Re: Увисва ли веднага???

Цитирай Първоначално написано от angelqueen
    Здрвейте,питам се задължително ли е когато мъжът се изпразни пенисът му да се отпусне(увисне),при положение че не сте правели секс ,а само орална любов???
    Да, мацка, съвсем е нормално... Ти кво, да не си мислиш, че приятелят ти ще ходи с перманентна ерекция?

А всичките девойчета, които сте казали, че не е нормално съм уверена, че пенис на живо не сте виждали .

WaKo, "Малкият коментар" е в пъти по-умен от тая тема .

П.П. И едно обръщение към всички постващи "умни" теми като тази - хора, намерете начин да си обогатите и без това доста бедната сексуална култура! Хванете и прочетете някоя книга по въпроса, или се разтърсете в нета. Сайтове на сексуална тематика дал господ. Не живеем в 16 век и секса не е табу, мамка му! Дращейки глупости по форумите не постигате нищо, освен да забавлявате околните със собствената си простотия.

Аз съм момче/мъж. Мислиш ли, че те лъжа...
    Казах ти, казаха ти. Мисля, че тамата е преключена.

П.П. Видях от тук вече няколко "големи разбирачки" хах...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami zavisi. Ponqkoga se otpuska vednaga ponqkoga stoi natorporchen s chasove. Mnogo zavisi ot muja, vuzbudata i t.n.
    Eating isn't cheating - Arnold

моят неувисва

Re: Увисва ли веднага???

Цитирай Първоначално написано от angelqueen
    Що за условие "при положение че не сте правели секс ,а само орална любов"
    Пич, ти сериозно ли си мислиш че има разлика?

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    amii zavisi
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си