.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Срамувам се от пъпките на гърба

Zdraveite, imam problem shoden s edna po dolna tema, kydeto mom4eto go e sram da se syble4e.na 16 godini sym i problema e tam 4e puberteta vmesto da me izbiva na liceto za koeto se radvam, si mi go izkarva na gyrba, napravo da go kaja izrivam se tam.приятелката ми понякога посяга да ме погали по гърба, но мене ме е срам и и дърпам ръцете. скоро сигурно ще правим секс и не знам какво ще правя.моля ви дайте ми някакъв съвет, как да ги премахна и също дали да и кажа или просто да не си събличам блузата.Моля без излишни коментари

т.7
    krem4et0

хех щом ще реши да стигне до там , няма да и направи впечатление това ако те обича наистина това не би бил проблем
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Супер фен
    Град
    Венера
    Като се притесняваш - няма секс за теб.
    Нали ходите бе мамка му.. казвайте си каквото имате ... Супер прости сте... Една толко елементарна глупост не можете да си споделите, но МНОООООГО СЕ ОБИЧАТЕ ВСИЧКИ....

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    не се събличай...

Ako te obi4a naistina nqma da i pre4i, no ako tolkova te e sram hodi na kozmetik i popitai kakvo mogat da napravqt po vaprosa

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Като се притесняваш - няма секс за теб.
    Нали ходите бе мамка му.. казвайте си каквото имате ... Супер прости сте... Една толко елементарна глупост не можете да си споделите, но МНОООООГО СЕ ОБИЧАТЕ ВСИЧКИ....
    =D> Точно така!
    ~I l0ve Him,He LoVeS Me--End of StorY~

Град
    Асеновград, България
    Отиди на козметик!
    + коментара на Made_of_Pain
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

6те и каже6 да не те пипа по гърба 6тот много те боли и няма да разбере ..... 6тот примерно ако ти прави свирки няма да си със гръб към нея , ако си от отгоре и пак няма да ти вижда гърба , ако си отдоло 6а си легнал по гръб и пак няма да разбере ..... т . н. :P

Ne naistina mnogo se obi4ame i si spodelqme vsqkakvi ne6ta ama vse pak me e sram, 6toto ne e mnogo priqtno, sega 6te me e sram da otida pri kozmetik ne mi se iska da me vijda taka

мажи се с някъв крем

e kakyv?
    s nikogo ne sym spodelql za tozi problem, i ne znam kakvo da predpriema

Re: Проблемче

Цитирай Първоначално написано от ResTarT
    Zdraveite, imam problem shoden s edna po dolna tema, kydeto mom4eto go e sram da se syble4e.na 16 godini sym i problema e tam 4e puberteta vmesto da me izbiva na liceto za koeto se radvam, si mi go izkarva na gyrba, napravo da go kaja izrivam se tam.приятелката ми понякога посяга да ме погали по гърба, но мене ме е срам и и дърпам ръцете. скоро сигурно ще правим секс и не знам какво ще правя.моля ви дайте ми някакъв съвет, как да ги премахна и също дали да и кажа или просто да не си събличам блузата.Моля без излишни коментари
    Ам има 2 вероятности ....
    1-Ва да си пил някви хапове и от тях (ако тренираш)
    2-Ро ако са си побертетски и обесни и готово няма да има проблем
    Fitness Forever

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Spored men pogovori s priqtelkata ti.Ako naistina imate tolkova silni chuvstva edin kym drug,tova v nikoi sluchai ne bi trqbvalo da zastrashava vryzkata vi.Uspeh!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Az ne se pritesnqvam za vryzkata ni, kolkoto i da sme blizki 6te me e sram ot neq, vse pak ne e mnogo krasivo ne6to, za tova pitam dali ima nqkakyv na4in da se otyrva ot tova

Салицилов спирт 1% ... с памуче си слагай честичко .. има ефект .. поне по гърба ..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    [quote="Made_of_Pain"]Като се притесняваш - няма секс за теб.
    [/quote
    С1гласна съм Освен т'ва ако малко поне държи на тебе няма да й направи впечатление

Град
    RuSe
    Споко де. . .не е кой знае какво.Пък и тя едва ли е перфектна.Всеки си има своите недостатъци,споко

aae pi4 kf0 se 6a6ka6 tfa e ABSOLUTNO normalno v puberteta,pove4eto teenageri imat papki po garba i po dobre tam otkolkoto na liceto,a za premahvaneto im mislq 4e te sami 6e iz4eznat s kf0t0 i da gi maje6 ne mi se vqrva da se opravqt az sa6t0 imam i priqtelkite mi i vsi4ki spokoino normalno e 6e ti mine :P
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Moeto mnenie e 4e ako darji na tebe tva nqma da e ot zna4enie o6te pove4e 4e sa po garba golqma rabota.....
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си