.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Военни комисии за набор 1990

Ще има ли военни комисии за набор 1990

Супер фен
    Град
    Панацея
    Абе човек! Наборни комисии няма вече ! Няма редовни войници! Можеш да отидеш войник, само ако ти искаш и за това ще ти плащат
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Няма да има,89 бяха последните викани

Поне така знам,но са ви викали на 1-вата комисия миналата година,така че може решат да ви изкарат докрай,но по-скоро не,защото това са разходи на вяръра

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

По-конкретно имах предвид дали ще ни викат на прегледи,ако някои вече са викани-нека да пишат

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Редно е да ви викат, но и приятелят ми също не е получил повиквателно писмо. Трябва да се минава през такива комисии, за д се знае с колко здрави момчета разполага България при недай си Боже някоя война, а както тове се очертава съвсем скоро ще има такава в Косово и да се надяваме, че този път ние ще останем настрана от това, въпреки че не ми се вярва все пак са ни почти съседи...

Миналата година (някъде към Април, ако не се лъжа) ме викаха на първа комисия...
    Аз съм набор 90та...

Град
    София-град
    Спокойно,няма да има!!!
    Mad

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Редно е да ви викат, но и приятелят ми също не е получил повиквателно писмо. Трябва да се минава през такива комисии, за д се знае с колко здрави момчета разполага България при недай си Боже някоя война, а както тове се очертава съвсем скоро ще има такава в Косово и да се надяваме, че този път ние ще останем настрана от това, въпреки че не ми се вярва все пак са ни почти съседи...
    Ти вече във война ни вкара

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Много апокалиптично мислиш.

Аз съм набор 89 . Минах си всички комисии. Казаха че няма да ходя в казрма, но моя набор всички сме писани за резерви. Това означава че ако недаи си боже стане нещо (война или нещо от рода) ние сме хората

Цитирай Първоначално написано от Aligator
    Аз съм набор 89 . Минах си всички комисии. Казаха че няма да ходя в казрма, но моя набор всички сме писани за резерви. Това означава че ако недаи си боже стане нещо (война или нещо от рода) ние сме хората
    Абе спокойно, 5 войни... война няма начин да има, ако има няма да има "сражения", с една дума не се страхувай, няма да се гърмиш 1-2 седмици и да живееш в мокри кални окопи заедно с плъховете.
    "...I will take vengeance upon my enemies and I will repay those who haste me"

вие луди ли сте бе !? вече няма казарма и никой не може да ви накара да сте войници!!!само който има здрави гащи отива войник със заплащане...мина модата на казармата...последните войници в задължителната казарма бяха набор 88!!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си