.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Лапешка работа

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен
    Град
    Pleven
    Никога не съм вярвала, че ще чуя това, но момче веднъж ми предложи повече да не се виждаме, защото всичко в мен му напомняло секс и не можел да се сдържи да не ме награби. А аз никога не съм се възприемала за такава.
    Мръсница е момиче, което може да излъчва секс. Което видимо често даже е скромно и свито, но в очите й има някакъв скрит пожар.
    Blame the sin, not the sinner.

АммМММммм Мрасница-По висша от курва Демек курвата е по долна от нея
    Fitness Forever

Голям фен
    Мръсница - момиче, което те кара да се чувстваш желан в леглото
    Курва - момиче, което спи с теб, независимо дали си желан
    Това второто е съвсем грубо казано. Но това със скъсване и "ставането" курва след това си е чиста злоба. Няма какво да го коментирам

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    На мен едно момче веднъж ми каза,че погледа ми бил много детски и найвен и това много го възбуждало Не можах много да схвана за6то...Мислех,че всички харесват така наречените мрасници или някои по разкрепостени момичета,а не като мен с невинни погледи

Голям фен
    За мен мръсницата е момиче ,което обича секса,но прави всичко за своя изгода и кеф,върти мъжете и както беше казал един обича да прави интриги и да разваля приятелства А иначе курвата просто обича секса и се чука с който и падне и е лесна,отколкото мръсницата-тя може яко да те прелъсти и да те зареже

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Да курвите са ло6и и те развалят много не6та.
    Едно момче 6те си каже за6то да зарибявам мацката дето седи на бара хем пари 6е ми струва хем време,а ми не хвана оная курва и я изчукам в кенефа

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Едно момче 6те си каже за6то да зарибявам мацката дето седи на бара хем пари 6е ми струва хем време,а ми не хвана оная курва и я изчукам в кенефа
    а друго момче може и да не си каже така - не всички момчета избират "лесното" защото то в случая не е по-интересното :>

в тълковния речник за мръсница не пише че излъчва секс и в леглото е луда , въпрос на гледна точка е какво значи мръсница

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Да да знам има и момчета дето 6те изберат по-трудното,за6тото наистина е по интересно.А за мрасница я описвам така както я описват в форума.

Цитирай Първоначално написано от sexnaeks
    а друго момче може и да не си каже така - не всички момчета избират "лесното" защото то в случая не е по-интересното :>

в тълковния речник за мръсница не пише че излъчва секс и в леглото е луда , въпрос на гледна точка е какво значи мръсница
    Казах "мръсница" в добрия смисъл на думата :P
    ~I l0ve Him,He LoVeS Me--End of StorY~

Цитирай Първоначално написано от sexnaeks

Написах "мръсница" в добрия смисъл на думата не мисля че ще ти трябва тълковен речник :P
    ~I l0ve Him,He LoVeS Me--End of StorY~

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    за мен едно момиче е мръсница ако наистина е по разкрепостена и определено хваща за дълго окото! а курвата си е някфа мастия дето си ляга с всеки срещнат и то само докато и свирнат е готова! а сега дали едно момче казва че приятелката му е мръсница и след като скъсат почва да говори че е кърва това вече си е до момчето!пък и зависи защо са скъсали..ако е разбрал че тя е спала с някой др нормално да и каже че е мръсна курва

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си