- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да му стане само от целувки?
аз така 1 път малко се изложих според мен де... бяхме с приятелката ми на един купон и отидохме на 1 легло и почнахме да се натискаме...(тя беше върху мен ) и след 2/3 минути ми стана и мен яко ме хвана срам не знам защо![]()
![]()
![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Не, вникакъв случай не може, трябва поне 30 минути любовна игра за да се появи ерекцията![]()
![]()
![]()
Дам така си е от целувка и става става![]()
![]()
ама нещо приателката ми неще вече и целувка да даде
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз бих се разтревожила, ако докато се целуваме той не се възбуди!
Може да му стане даже и докато си говорите по телефона :P
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз еректирам ,когато ям шкембе чорба...но не и от целувка...о.О![]()
само ако целувката е по калпазанина![]()
Естествено, че може... Е, не можеш да очакваш да се случи, ако е бърза целувка за "чао", ама по принцип е нормално.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
ооооооо на моя всеки път,когато се целуваме му става,даже когато се гушкаме силно!![]()
![]()
![]()
![]()
estesveno,4e moje dori v pove4eto slu4ai e zaduljitelno.ama stava duma ne za edna celuvka det trae 2 sekundi...
когато и да се добера до ципа на дънките на гаджето.. там винаги ме чака нещо голямо и кораво.... дори и да не съм го целунала преди това![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Може, може...дай му една страстна целувка и виж резултата![]()
Само слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса...!
Ми, да напълно възможно е... хаухУАхухауПървоначално написано от slon4o_bonbon4o
аз лично с мойта приателка докато се целуваме ми става..
дАмз Може ако Зн кАк и каде да го KIsS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
той от нищо може да се възбуди, та камо ли от кис , мляс, бедър показ и т.н.![]()
![]()
нон стоп... нали тфа му е работата![]()
![]()
Za men lichno celuvkata si e nai-vuzbujdashtoto i sexualno neshto. Nqma kak da ne mi stane.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
че ние за чао се целуваме най-многоПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
има една тема "От какво се възбуждата мъжете" може да я прочетеш и да видиш от колко много неща може да се възбуду.
Естествено,че да![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Естествено, че ДА!![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.