.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Какво е мнението ви, за обратната захапка?

Kakvo mislite za ObrAtnAta ZaHApkA ? Dali spored vas pridava 4ar na liceto ili zagrozqva , haresvate li horata s takova ne6to , dali haresvate obratnata zahapka i dali imate takava ? Ako imate i vi drazni profila vi , zaradi neq kakvo pravite ili ne vi puka ? Napi6ete vs koeto mislite ))

Редактирано от-ЦвЕтИт0
    7-ма точка.
    Po-DoBrE Da zAgUbiSh 1 SeCunDa oT jiVoTa Si , oTkOlkOtO JiVotA Si zA 1 SeKunDa !!!

Мога сасмо да кажа-Ужассссс

Мега фен
    Град
    София
    Определено не е нещо хубаво.
    Имах обратна эахапка,но си сложих брекети.Носих ги 2 години,свалих ги и нямам никакъв проблем вече.Имам перфектна эахапка
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Обратната захапка не е красива и трябва да се коригира.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Ми не е особено симпатична

zavisi poznavam hora s obratna zahapka,na koito dori ne im li4i ama ima i tragi4ni slu4ai.A obratnata zahapka spored mene trqbva da se korigira ne samo ot esteti4eska gledna to4ka,no i ot zdravoslovna.No naistina ponqkoga ima hora det im e mn kofti obratnata zahapka,4e kolkoto i da ne mi se iska ama se draznq i sedi adski mmmm ..... nekrasivo

Град
    Bikini Bottom
    Квото и да си говорим тва си е аномалия. Трябва да се коригира ако това е възможно. Аз лично не харесвам хора с обратна захапка, но имам такива познати, и не ми пречат по никакъв начин

еми в класа имаме едно момче с обратна захапка ама не му личи много и не е чак толкова грозно..но сигорно има и по тежки случей
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Мега фен
    аз пък съм виждала хора, чиято обратна захапка придава чар на лицето им ама има и много тежки случаи, където трябва да се коригира това нещо

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    В момента нося брекети, тъй като захапката ми е ръпцова(подобно на обратната).Лично аз не харесвам и съм на мнение, че трябва да се коригира.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на Exothermic

Re: Какво е мнението ви, за обратната захапка?

Цитирай Първоначално написано от Lo_Lo_LOvE_me
    Kakvo mislite za ObrAtnAta ZaHApkA ? Dali spored vas pridava 4ar na liceto ili zagrozqva , haresvate li horata s takova ne6to , dali haresvate obratnata zahapka i dali imate takava ? Ako imate i vi drazni profila vi , zaradi neq kakvo pravite ili ne vi puka ? Napi6ete vs koeto mislite ))

Хората с обратни захапки са много възбуждащи,
    но предпочитам кучетата....
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Град
    над морето
    не ми харесва незнам какъв чар може да придава

ооо определено не е чаровно..

ммМмМмМ az ne znam dali imam obratna zahapka v smisal...v momenta nosq breketi ama nali razbirate.....aaaa maI nqMamM...oFf ne znAm mislQ 4e nqMamM...no vjanoTo e 4e noSq breketi...i v1preki tfa znae6 4e po k1sno 6te ima6 hybava ysmivka.
    s1vetvam vi ako poznavate hora s takiva problemi da ne im se prismivate za6toto ne e priqtno a i edva li nqkoi iska tova.....prosto dadenost....na men rqdko mi se e sly4valo...i ve4e dori ne mi se smeqt prosto za6toto vsi4ko se opravq. ;] pojelavam na vseki da se radva na tova koeto ima da ne t1rsi nedostat1cite si..no da obr16ta vnimanie na sebe si za6toto kolkoto po-rano tolkova po-dobre za samite vas. =]=]=]=]=] 4alLlL
    LQlLQlqlQL...{musiC}...QLlLQlqLQLLQ

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Чайка
    не ми харесва незнам какъв чар може да придава
    Еми не знам...просто познавам едно момиче, което е точно с обратна захапка, и пак това не му пречи и е адски чаровно...даже самата обратна захапка му придава някакъв чар

Град
    in your sweet dreams
    ам ... аз съм леко бавно згряващаа таа ... ако някой може да ми обясни кфа е тая "обратна захапка" аз знам че някой кучета имат такава ама за хора ... че пък и чар да придава .....
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    ам ... аз съм леко бавно згряващаа таа ... ако някой може да ми обясни кфа е тая "обратна захапка" аз знам че някой кучета имат такава ама за хора ... че пък и чар да придава .....
    еми обратна захапка е, когато челюстта е така сформирана, че долните ти зъби да са пред горните ти дано ме разбра, че не ме бива в обясненията много

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    еми обратна захапка е, когато челюстта е така сформирана, че долните ти зъби да са пред горните ти дано ме разбра, че не ме бива в обясненията много
    разбрах го ами май и аз познавам 1-2 момичета дето са така не се забелязва много
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Мега фен
    разбрах го ами май и аз познавам 1-2 момичета дето са така не се забелязва много
    е то зависи има и такива случаи, при които обратната хапка е очебийна и навременно трябва да се вземат мерки

Отвратителна гледка!!!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Кучето ми е сладко и с обратна захапка, но за човек..ужас

Не е само това обратна захапка е и когато горната ти челюст е с няколко пръста по напред от долната...определено не е хубаво а и това се коригира за година две така че всеки може да поправи този дефект

Град
    Dryanovo
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Определено не е нещо хубаво.
    Имах обратна эахапка,но си сложих брекети.Носих ги 2 години,свалих ги и нямам никакъв проблем вече.Имам перфектна эахапка
    Същата работа като брат ми
    СПАМ:присъстваш в списъка ми "любими потребители и аватарите ти разбиват )

Град
    Там,където мъртвите птици пеят...
    Ами аз имам обратна захапка и преди като малка не съм и обръщала внимание, може би затова не съм правила нищо по въпроса да я поправя.А сега като знам на какви цени са средствата, които се използват... (особено тези,които са прозрачни нз дали точно те помагат, не съм толкова запозната) и сега ме е яд, че не съм си сложила на време защото вече съм на 16 и не мисля, че ще ми е много приятно да нося апаратче или каквото там се казва.А повечето хора ми казват, че не ми е толкова зле, но аз не мисля така..
    А между другото по какви начини се поправя обратна захапка, че не съм много сигурна чувала съм за брекети,шини но нз кое точно..?

Град
    Лапландия!?
    Има начин с който се лекува затова е по-добре да се прави,защото има такива случей че ми се напуква зеницата на окото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си