- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво е мнението ви, за обратната захапка?
Kakvo mislite za ObrAtnAta ZaHApkA ? Dali spored vas pridava 4ar na liceto ili zagrozqva , haresvate li horata s takova ne6to , dali haresvate obratnata zahapka i dali imate takava ? Ako imate i vi drazni profila vi , zaradi neq kakvo pravite ili ne vi puka ? Napi6ete vs koeto mislite))
![]()
![]()
![]()
Редактирано от-ЦвЕтИт0
7-ма точка.
![]()
Po-DoBrE Da zAgUbiSh 1 SeCunDa oT jiVoTa Si , oTkOlkOtO JiVotA Si zA 1 SeKunDa !!!
Мога сасмо да кажа-Ужассссс![]()
Определено не е нещо хубаво.
Имах обратна эахапка,но си сложих брекети.Носих ги 2 години,свалих ги и нямам никакъв проблем вече.Имам перфектна эахапка![]()
[size=7][b][u]fosse cos
zavisi poznavam hora s obratna zahapka,na koito dori ne im li4i ama ima i tragi4ni slu4ai.A obratnata zahapka spored mene trqbva da se korigira ne samo ot esteti4eska gledna to4ka,no i ot zdravoslovna.No naistina ponqkoga ima hora det im e mn kofti obratnata zahapka,4e kolkoto i da ne mi se iska ama se draznq i sedi adski mmmm ..... nekrasivo
еми в класа имаме едно момче с обратна захапка ама не му личи много и не е чак толкова грозно..но сигорно има и по тежки случей![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
аз пък съм виждала хора, чиято обратна захапка придава чар на лицето имама има и много тежки случаи, където трябва да се коригира това нещо
![]()
В момента нося брекети, тъй като захапката ми е ръпцова(подобно на обратната).Лично аз не харесвам и съм на мнение, че трябва да се коригира.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от Lo_Lo_LOvE_me
Хората с обратни захапки са много възбуждащи,
но предпочитам кучетата....![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
не ми харесва незнам какъв чар може да придава![]()
ооо определено не е чаровно..
ммМмМмМ az ne znam dali imam obratna zahapka v smisal...v momenta nosq breketi![]()
![]()
![]()
ama nali razbirate.....aaaa maI nqMamM...oFf ne znAm
![]()
![]()
![]()
![]()
mislQ 4e nqMamM...no vjanoTo e 4e noSq breketi...i v1preki tfa znae6 4e po k1sno 6te ima6 hybava ysmivka.
s1vetvam vi ako poznavate hora s takiva problemi da ne im se prismivate za6toto ne e priqtno a i edva li nqkoi iska tova.....prosto dadenost....na men rqdko mi se e sly4valo...i ve4e dori ne mi se smeqt prosto za6toto vsi4ko se opravq. ;] pojelavam na vseki da se radva na tova koeto ima da ne t1rsi nedostat1cite si..no da obr16ta vnimanie na sebe si za6toto kolkoto po-rano tolkova po-dobre za samite vas. =]=]=]=]=] 4alLlL
LQlLQlqlQL...{musiC}...QLlLQlqLQLLQ
Еми не знам...просто познавам едно момиче, което е точно с обратна захапка, и пак това не му пречи и е адски чаровно...даже самата обратна захапка му придава някакъв чарПървоначално написано от Чайка
![]()
еми обратна захапка е, когато челюстта е така сформирана, че долните ти зъби да са пред горните тиПървоначално написано от EJI4eTy
дано ме разбра, че не ме бива в обясненията много
![]()
е то зависиПървоначално написано от EJI4eTy
има и такива случаи, при които обратната хапка е очебийна и навременно трябва да се вземат мерки
![]()
Кучето ми е сладко и с обратна захапка, но за човек..ужас
Не е само това обратна захапка е и когато горната ти челюст е с няколко пръста по напред от долната...определено не е хубаво а и това се коригира за година две така че всеки може да поправи този дефектПървоначално написано от Emo Doll
Същата работа като брат миПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
СПАМ:присъстваш в списъка ми "любими потребители и аватарите ти разбиват)
Ами аз имам обратна захапка и преди като малка не съм и обръщала внимание, може би затова не съм правила нищо по въпроса да я поправя.А сега като знам на какви цени са средствата, които се използват...(особено тези,които са прозрачни нз дали точно те помагат, не съм толкова запозната) и сега ме е яд, че не съм си сложила на време
защото вече съм на 16 и не мисля, че ще ми е много приятно да нося апаратче или каквото там се казва.А повечето хора ми казват, че не ми е толкова зле, но аз не мисля така..
А между другото по какви начини се поправя обратна захапка, че не съм много сигурначувала съм за брекети,шини но нз кое точно..?
Има начин с който се лекува затова е по-добре да се прави,защото има такива случей че ми се напуква зеницата на окото![]()