- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против срещите от чата сте?
Za ili protiv sre6tite ot 4ata ste , hodili li ste na sre6ti i spored vas kriqt li riskove ? Puskali li ste ru4i4li i ezi4eta ot purva sre6ta i ako da redno ili neredno e ? Imali li ste po-seriozna vruzka ot 4ata ? Ako hodite na sre6ti ot 4ata kolko 4esto hodite i podbirate li opredeleni hora ot neta ili otivate s purviq sre6tnat ? Pravili li ste sex s 4ovek ot 4ata ? I redno li e zapoznanstvoto po 4at ? Dali na tezi , koito se sre6tat im e samo za sexa ili tursqt po-seriozna vruzka , moje bi strastno prejivqvane ? 6te 4akam otg ? ;]![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
т.7
krem4et0
Po-DoBrE Da zAgUbiSh 1 SeCunDa oT jiVoTa Si , oTkOlkOtO JiVotA Si zA 1 SeKunDa !!!
ми за момчетата е по-малък риска де но все пак го има никога не знаеш с кой си чатиш...
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Imal sum 2 gadjeta ot tam. Prosto se zapoznahme sluchaino i taka. S vtorata reshihme kato izlezem i na purvata sreshta da se celunem vednaga i da vidim kak shte e. Prosto izlqzohme otidohme v parka na bobsleq i tq mi kaza: "Nqma li da me celunesh". I posle trugnahme...![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Да,ходила съм на една такава среща,но естествено бях сигурна в човека,който е отсрещната страна,по простата причина,че имаме общи приятели.Но никога не бих излязла с някой,който не познавам,та дори и на общевствено място.![]()
чувства липсват не разбра ли?!Има само чукай и пали!
тук в моя град И-нет срещи не могат да се направят щото е много малък град и всички се знаем...затфа тряаа от други градове да си уреждаме..аз затфа дося само 1 път съм бил (и тя взе че се влюби в мене )
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
еми принципно не съм против..но за да се навия да излезна с някой трябва да сме си пописали доата в нета и тогава може би ще се навия...уф..май го завътрях![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
имал съм 10-15 афери от чат0ве,с няк0и от 1ва среща (Р),няк0и не съм ги харесал на жив0,а бе п0дробн0сти,а сегашната ми приятелка (с к0ято счупих личен рек0рд) същ0 се зап0знахме п0 чата,и 0ще на 1вата среща се (Р) ии така си 0станахме![]()
![]()
+1Първоначално написано от ilenceto
със сегашния ми приятел се запознахме в чатано пък и сме съседи
![]()
abe za sre6tite po 4ata sum,e ima risk ama to dne6no vreme f si4ko ima risk! Hodil sam na sre6ta po internett mNOuu zaRibEno sA pOLu4i mno e qKO pRepora4vAm vi gO![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Лично аз нямам доверие и не мога да си направя чак толкова реална преценка за човек само, ако чатим. Или пък трябва от доста дълго време да сме поддържали контакт, за да може да се опознаем и след това да излезем на първа среща. Но обикновено в повечето случаи човека, с който сме се запознали в чата не е това, за което се представя. А и не мисля че от първа среща трябва да се прибързва толкова мн, че даже да тръгваме с него.
TVARDO PROTIV SLEPITE I-NET ZAPOZNANSTVA.. dmk pregelejda6 vsi4ki ot grada si v aha.bg i impulse.bg, nabelqzva6 si nqkolko NAPALNO nepoznati i po4va6 da gi zaribqva6, pyk s koqto stane.. adski tapo i jalostno i pateti4no xD
drugo e da se poznavate i v realnostta, a v skype samo da podklajdate 4uwstwata![]()
И кои чатове са тези, в които си уреждате срещи.. мирк?
С моя приятел се запознахме в чата. След 2 месеца усилен чат се срщнахме, а след още 1 месец станахме и гаджета. Спала съм с него, имаме дълга връзка и така. Все пак над 3 години сме заедно. Не ме е лъгал(не, че с други не го е правил като е бил по-малък), но аз не бях излъгана в очакванията си. даже ми хареса повече наживо.
Иначе съм се запознавала с много момчета оттам. Някои познанства бяха приятни, други-обратното. Н с друг от чата не съм ходила...
Сре6тите от чата не са ло6и не,че съм ходила,аз се претиснявам от такива сре6ти с непознати ама имам и проблема на v3nDe77a,и моят град е малак и всички се познаваме.Един път си чатих много усилено с едно момче от друг град има6е някаква искра,ако може така да се нарече де,но нито аз се навих да ида до неговият град нито той до моят да дойде и такаА и,аз имам страх кой знае кой извратеняк може да е зад монитора
![]()
Ами аз съм се запознавала с 2 момчета.....и с двамата съм ходила.С единия беше много сериозно...10 месеца,бяхме от съседни градове....Но вече трудно бих се навила на такава среща...
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
Е т'ва да сте от различни градове е кофти
ами ако градовете са наблизо не е мн голям проблем...От една страна е по добре, защото трудно си омръзвате..От друга не е, защото се виждате по рядко...
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
абе колкото и близко да сте..все пак е нож с 2 остриета
разстоянието е препятствие,но не и преграда ;]
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
за съжаление има непреодолими препятствия.Първоначално написано от BrokenHeart
и кои са те....Първоначално написано от machoka
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
Преди може би щях да се замисля , но сега категорично Не!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
голямото разстояние, дори само на БГ територияПървоначално написано от BrokenHeart
Ако телефонната-чат любов те устройва, не би било проблем.