.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    По принцип и аз съм против срещите от чата, макар че съм го правила само веднъж и то беше след като бяхме чатили около седмица и на втората среща тръгнахме. Всъщност с него и досега сме си гаджета

Ами с бившия ми приятел.. се запознахме по чата тръгнахме по чата и по чата скъсахме. Е ходихме на живо не както някой имат разни чат гаджета. Запознавала съм се с доста момчета и момичета с които сме се запознали първо по чата, но не съм си уговаряла със всички специални срещи.

Re: За или против срещите от чата сте?

Не съм против такива срещи, но не мога да кажа, че съм категорично 'За' срещи от чата/интернет. Въпреки това съм ходила на такива при това не веднъж пхах.... Разбира се, че крият рискове. Колко му е този, с когото си определиш среща да се окаже, че не е това, за което се е представял... Хора - всякакви.

"Puskali li ste ru4i4li i ezi4eta ot purva sre6ta i ako da redno ili neredno e ?" -=> на 1ва среща - никога! Макар че сега като се замисля, ако сте си общували дълго време в интернет пространството, познавате се 'що-годе', Той отговаря на представите ти, Ти имаш доста големи симпатии към него... -=> защо не?

"Imali li ste po-seriozna vruzka ot 4ata ?" -=> Да...

"Ako hodite na sre6ti ot 4ata kolko 4esto hodite i podbirate li opredeleni hora ot neta ili otivate s purviq sre6tnat ?" -=> Вече почти не ходя. Ако пък се случи, то е с някой много определен..., като изключвам срещите с колегите от университета, с които в повечето случаи се запознаваме я в чата, я в университетския форум.

"Pravili li ste sex s 4ovek ot 4ata ?" -=> пф, да.. но не е било на първа или втора среща...

"I redno li e zapoznanstvoto po 4at ?" -=> защо пък да не е редно? запознанство като запознанство.. нататък как ще се развият нещата е друга работа.

"Dali na tezi , koito se sre6tat im e samo za sexa ili tursqt po-seriozna vruzka , moje bi strastno prejivqvane ?" -=> не знам на днешните колко им е до секса, но по мое време (преди 4-5год) ходехме с цел да 'забием' нещо естествено нищо подобно не се случваше, но важна беше идеята.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Хаха,ами не съм против такъв тип срещи,дори напротив,малко разнообразие,стига разбира се да си сигурен в човека,с когото се срещаш...

Puskali li ste ru4i4li i ezi4eta ot purva sre6ta i ako da redno ili neredno e?-Да,два пъти ми се е случвало на първа среща с момче от нета да се целунем.Но и с двамата си бях писала достатъчно време преди това,бях ги опознала и така...С втория още ходим.

Imali li ste po-seriozna vruzka ot 4ata?-Да,определено.

Pravili li ste sex s 4ovek ot 4ata ?-Не,все още...

Ako hodite na sre6ti ot 4ata kolko 4esto hodite i podbirate li opredeleni hora ot neta ili otivate s purviq sre6tnat ?-Разбира се че подбирам с кой ще се срещам,и не става въпрос само за хората от чата,а за всякакви срещи.Трябва да поопозная въпросния човек за да се видим по-късно...

I redno li e zapoznanstvoto po 4at ?-Е какво му е нередното.Никога незнаеш къде ще срещнеш любовта,това че някои хора имат ограничено мислене си е техен проблем.

Dali na tezi , koito se sre6tat im e samo za sexa ili tursqt po-seriozna vruzka , moje bi strastno prejivqvane ?-За някои може би е така,незнам,аз мога да говоря само за себе си и за хората,с които съм се срещала,а за мен и тях определено не мога да кажа подобно нещо.

Град
    sofiq
    s priqtelq mi se zapochnahme ,sled kato igrahme santase v edin sait..haaha posle pochnahme da si pishem ..blizo 2 meseca..sega sme zaedno ot 10 meseca i nie emn qko..i da oshte na 1 sreshta se celuvahme..i to mai tochno na 1 sreshta osnovno tova pravehme..za razlika ot 2 i t.n.
    po princip e dosta opasno..nikoga ne moje da si 100% sig koi e ot dr strana,no..kakvo da govorq az sled kato sum izlizala..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Има си риск,но... Аз съм ходила на срещи уговорени в чата с непознат или по-точно малко познат,но преди това сме си пращали снимки и т.н...и в крайна сметка не отивам сама - винаги вземам някоя фр
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Re: За или против срещите от чата сте?

Цитирай Първоначално написано от Lo_Lo_LOvE_me
    Za ili protiv sre6tite ot 4ata ste , hodili li ste na sre6ti i spored vas kriqt li riskove ? Puskali li ste ru4i4li i ezi4eta ot purva sre6ta i ako da redno ili neredno e ? Imali li ste po-seriozna vruzka ot 4ata ? Ako hodite na sre6ti ot 4ata kolko 4esto hodite i podbirate li opredeleni hora ot neta ili otivate s purviq sre6tnat ? Pravili li ste sex s 4ovek ot 4ata ? I redno li e zapoznanstvoto po 4at ? Dali na tezi , koito se sre6tat im e samo za sexa ili tursqt po-seriozna vruzka , moje bi strastno prejivqvane ? 6te 4akam otg ? ;] :P

т.7
    krem4et0

Да ви кажа на мен лично... невярвах много много че, може да излезе нещу сериозно от там... но лично аз преди около 11 месеца, към края на март правим 1год. момичето скоето съм сега .. ме беше видяло на снимка от мой приятел и решило да ми пишеи ето сега др. месец правим 1 год. затова мисля че дори и от чат, ако човек намери подходящият човек нещатата могат да са сериозни...

Град
    до твоята звезда :)
    Ми по принцип не съм много "за" тея неща, защото са много несигурни ..
    Но преди 1 година .. се запознах с едно момче в mIrc .. чатене по 12 часа на ден,скайп,снимки, по камерата се виждахме и за 3 месеца имах чувството, че никога не съм познавала някое момче толкова добре .. просто си ми беше тръпка .. след 6 месецаа .. се видяхме нито в моя ..нито в неговия град .. а в 3 .. излизахме, кафе, дискотека тва онова .. и накрая една малка целувка по устните (,но честно после не съм спала) .. и все още след 1 година .. тоя човек ми е тръпка нищо, че си имам приятел и той приятелка) Както сме си казввали .. винаги ще ми е слабост
    В крайна сметка се опитвам да кажа .,че връзките от нет-а са трудни, но можеш да завържеш нещо много дълбоко (приятелство), зависи до колко ще опознаеш човека отсреща де .. винаги има риск ... огромен понякога .. за това трябва да се внимава .. кво и се казва като информация
    Имах голям късмет, че опознах това момче от чат-а .. той все още е част от живота ми.. хубава част ии .. може някой ден и да се женим . хахххах

mmmm:)

Predi bqh protiv zapoznanstavta v 4ata...
    no tam sreshtnah purvata mi lubov.. prosto se bqh za4atila s
    nqkakav negov priqteli toi mi prati negovata snimka...
    i az vmesto da pogledna momcheto skoeto 4atq,vednaga popitah
    koe e mom4eto do nego..
    I toi mi kaza,kaza mi kak se pishe
    Edin den mu se vklu4ih i mu kazah 4e e mnogo sladuk..
    Moje da vie smeshno ili da vi zvu4i banalno..no povqrvaite mi
    sega tova mom4e e moqta purva istinska lubov.. i go obicham poveche ot vsichko ostanalo na tozi svqt!..bih napravila vsichko za nego......blagodarq na gospod 4e me subra s takova angel4e!zashtoto mom4eta kato nego ve4e nqma:}...
    Zaedno sme.. obichame se.. i iskame zanapred da sme zaedno
    Kakvo moga da vi kaja ..... kogato doide - to ne pita!
    ....Predi godina bqh protiv lubovta ,ne vqrvah v neq, i vsichko za neq
    mi beshe banalno.
    .............................No koi e kazul,4e lubovta ne sushtestvuva??
    ---- Moje bi tozi koito oshte ne q e otril????????? ...
    -----------ili tozi koito nishto hubavo ne e izpital ot neq???......
    e az... sam nai shtastlivata..vlubena sam i neka celiq svqt da go znae..
    TOVA MOMCHE E MOQ JIVOT!!!!

Аз по принцип не съм по чат - срещите, все пак никога не знаеш с кой си пишеш....Виждам казвате снимки - да, ама от къде знаеш, че са негови?....Не мисля,че бих излязла с човек от чат...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sweet_sorcerer
    Аз по принцип не съм по чат - срещите, все пак никога не знаеш с кой си пишеш....Виждам казвате снимки - да, ама от къде знаеш, че са негови?....Не мисля,че бих излязла с човек от чат...
    Абе и аз така мислех едно време. После излизах с 2-3 момчета, но не си паснахме хич. 1 друго момче родом е от съседното село на моето и няма да забравя как дойде с колелото да се видм, когато бях там на гости на баба и дядо. Той ми беше голяма тръпка, но на живо, не че м беше излъгъл.....просто нещо ме отврати. въпреки това още поддържаме контакт, даже с моето гадже служиха известно време заедно.
    И точно, когато си мислех, че няма да ходя на чат-срещи, защото все съм разочарована, реших да опитам последно с гаджето. викам си 1 кафе, какво толкова. Бях наистина впечатлена и очарована. И аз не знам защо. може би, защото не се опитваше да ми се харса на всяка цена, а беше себе си. Решила съм на сватбата да ни кумува собственикът на нашия интернет доставчик...аме едва ли ще се навие

аз съм твърдо за мога да кажа че с повечето момчета с който съм имала нещо или съм се запознала чрез някое саитче или се познава ме но работата се "доопича" в чата... бих казала че в чата е по лесно да се отпуснеш от колкото на живо особенно ако си по срамежлив

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Xa-xa.I az se zapoznah s moq priqtel po chata.6 meseca chat,nai-nakraq se vidqhme i ...
    Spored men nqma nishto losho v tezi sreshti,no veche ne gi namiram po onzi nachin,kakto predi 2 godini i polovina,kakto togava.Dosta sym se promenila ot togava i moje bi tova silno reflektira v/u mnenieto i precenkata mi kym tozi vid sreshti.Togava bqh dosta po-avantiuristichno nastroena,a sega moje bi po-mnitelno i nedoverchivo.Kakto sa kazali horata "Vsichko s vremeto si".
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Излизала съм само с 3 момчета, с които съм се запознала в skype, и 3-мата са ми приятели и сега, но само 1-вия ще ми остане завинаги в сърцето , въпреки че така и не тръгнахме . но нищо не се знае. имаме още време

Град
    MaInA CitY
    emi 4e ima risk ima...no si e trupka,az sum go pravila dva pyti,no i dvata ne se poznavah li4no s mom4eto,no imahme mnogo ob6ti priqteli.S purviq hodih god i polovina, a s drugiq..prosto ne se polu4iha ne6tata

P.P. A i edni priqteli na mama sa se zapoznali v 4ata, a sega sa jeneni i imat mn qk bebok

Цитирай Първоначално написано от sWeeT_eLichkA
    Цитирай Първоначално написано от ilenceto
    Да,ходила съм на една такава среща,но естествено бях сигурна в човека,който е отсрещната страна,по простата причина,че имаме общи приятели.Но никога не бих излязла с някой,който не познавам,та дори и на общевствено място.
    +1
    със сегашния ми приятел се запознахме в чата но пък и сме съседи
    ХАХА запознали сте се в чата и сте съседи

Град
    ВарнЪ
    Всичко зависи от човека отсреща !!!!

Повече от фен
    em az sam protiv, zashtoto nikoga ne se znae koi stoi na drugiq komp i kvo si misli... ne vsichki se predstavqt za tova koeto sa i plus tva ima mnogo pedofili i t.n. Az ne buh izlqzla s nqkoi nepoznat, dori i na obshtestveno mqsto.

Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Xa-xa.I az se zapoznah s moq priqtel po chata.
    Spored men nqma nishto losho v tezi sreshti,no veche ne gi namiram po onzi nachin,kakto predi 2 godini i polovina,kakto togava.Dosta sym se promenila ot togava i moje bi tova silno reflektira v/u mnenieto i precenkata mi kym tozi vid sreshti.Togava bqh dosta po-avantiuristichno nastroena,a sega moje bi po-mnitelno i nedoverchivo.Kakto sa kazali horata "Vsichko s vremeto si".

Град
    Varna
    Vmomenta hodq s mom4e s koeto se zapoznahme v 4ata na p1rva sreshta se celuvahme a na 3tata prespahme taka 4e spored men nqma nishto losho v tova
    Liubov e da dade6 na nqkogo vyzmojnostta da te uni6toji,vqrvaiki 4e nqma da go napravi!!!
    Da obi4a6 e:Ne da zabravq6,a da pro6tava6.Ne da gleda6,a da 4uvstva6.Ne da si trygngne6,a da ostane6!

Цитирай Първоначално написано от NeLLy_BaBy
    Лично аз нямам доверие и не мога да си направя чак толкова реална преценка за човек само, ако чатим. Или пък трябва от доста дълго време да сме поддържали контакт, за да може да се опознаем и след това да излезем на първа среща. Но обикновено в повечето случаи човека, с който сме се запознали в чата не е това, за което се представя. А и не мисля че от първа среща трябва да се прибързва толкова мн, че даже да тръгваме с него.
    +1

Za ili protiv sre6tite ot 4ata ste , hodili li ste na sre6ti i spored vas kriqt li riskove ? Puskali li ste ru4i4li i ezi4eta ot purva sre6ta i ako da redno ili neredno e ? Imali li ste po-seriozna vruzka ot 4ata ? Ako hodite na sre6ti ot 4ata kolko 4esto hodite i podbirate li opredeleni hora ot neta ili otivate s purviq sre6tnat ? Pravili li ste sex s 4ovek ot 4ata ? I redno li e zapoznanstvoto po 4at ? Dali na tezi , koito se sre6tat im e samo za sexa ili tursqt po-seriozna vruzka , moje bi strastno prejivqvane ? 6te 4akam otg ? ;] Very Happy Very Happy Laughing Razz Shocked Razz Smile Smile Smile Smile Smile
    Не съм против срещите от чата, ходила съм на такава. Обаче естествено крие риск затова трябва да гледаш да опознаеш максимално човека, за да няма неприятни изненади. И въпреки това не е изключено да попаднеш не на този, за когото се е представял...... Специално за моя случай: между момчето и мен нищо не се получи, даже беше доста тъпо изживяване, за което съжалявам, че си загубих времето, но пък ако не бях отишла, сигурно щях да мисля, че съм загубила ужасно много. За езици и ръчички не можеше и да става, при самата мисъл ми ставаше зле. Изумително как може да има такава разлика между това, което човек изглежда в чата и това, което е в действителност. И като поведение, и като външност.....
    SMILE FOR ME NOW

"risk -pe4eli,rISk-gubi" ni6to sigurno nqma v toq jivot da ima malko emociq malko trypka

Цитирай Първоначално написано от v3nDe77a
    тук в моя град И-нет срещи не могат да се направят щото е много малък град и всички се знаем...затфа тряаа от други градове да си уреждаме..аз затфа дося само 1 път съм бил (и тя взе че се влюби в мене )
    прав си Саше , така е като ни е малък града , секи те знае и те познава
    Did You Hear About The Man , That Can't Be Destroyed ?!

http://stefanbloggs.aha.bg

иначе мойто лично мнение е "риск = печели , риск = губи" , както казаха в преден коментар
    Did You Hear About The Man , That Can't Be Destroyed ?!

http://stefanbloggs.aha.bg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си