- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуждат ме 50 годишни мъже
lele ebasi kfo da praaa nz![]()
, no se vuzbujdam ot po-vuzrastni muje i neprekusnato si se predstavqm kak si go vkarvat na toplo ixxixixxixix
i nz dali tova e pravilno ili e naludni4avo ? Na 16 sum i sig sega se razvivam polovo i zaradi tova e taka , no est predpo4itam mladite do 25 , no nz ponqkoga kakvo mi stava !!! :S:S:S
;(
![]()
![]()
![]()
![]()
т.7
krem4et0
Po-DoBrE Da zAgUbiSh 1 SeCunDa oT jiVoTa Si , oTkOlkOtO JiVotA Si zA 1 SeKunDa !!!
ми ако искаш да ти уредя среща с дядо ми![]()
![]()
![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Emi nqma losho. Staro i zrqlo. Neznam nqkoi muje se kefqt na vuzrastni jeni.
Eating isn't cheating - Arnold
![]()
![]()
![]()
ужассссссссс
![]()
![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
vari na lekar barzo da ti otkrie bolesta moje da ne6to serioznoo![]()
skoro da si qla ne6to krava-luda,pile-pti4i grip, vari barzo![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
И аз.
Предимно от по-възрастни(бахти, как звучи).
Да речем - над 25.
ПП:Това не пречи да харесам 17-годишен.![]()
ххх що тъка мислиш мене пък ме възбуждат по млади незнам защо и неоптни ако има такиваПървоначално написано от PUSS
![]()
![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
che ti kolko si golqma che da te vazbujdat mladi ?Първоначално написано от utrevpetchasa
Много си тъп...Първоначално написано от LiLGrizzly
Аз пък предпочитам 18-25 годишните каки![]()
Е аз те срещнах...и все още си падам по 18-25годишни какиПървоначално написано от machoka
![]()
ok do 30 godini ok....ama 50 0.o wow abe az 25 godi6nite gi nari4am 4i4kovci,a tiq ve4e sa ot nekuf muzei vzeti zna4i ahaha.Ne e normalno tfa
Няма ли някой да започне да ме храни ,защото съм шибан герунтофил...
да не сте болни или пък сте в цикъл ,щом сте толкова кротки![]()
Оле на 16 и кви не6та искате,аз като бях на 16 о6те си играех пред блока на криеница и майка твърдо иска6е да ме убеди,че ме е донесал 6търкела,а нея я възбуждат дядовци.Незнам дне6ното поколение с какво ви възпитават ама всичките сте толкова зле и от толкова рано правите секс.Човек 6те си помисли,че в млякото ви слагат виагри![]()
E 4ak do 50 ne ,oba4e myjе към 35 до 40 години и мен мн. ме привличат![]()
![]()
![]()
Не се обиждай обаче ба6та ти не е и на съ6тата възраст?
neopitnite ne sa tolkoz vazbujda6ti ama e qko za6toto moje da gi nau4i6 na nqkoi trikove koito na teb ti haresvat :PПървоначално написано от utrevpetchasa
you are not so smart...Първоначално написано от macka_88
oy...Първоначално написано от Psychopath*
![]()
![]()
Lo_Lo_LOvE_me ела ми да видиш кво прави 12 годишен и ще те откажа от 50 годишните![]()
![]()
Нищо ти нямаче и аз си харесвам по-възрастни,то не е лошо,даже си е много по- добре
аз съм на 15 скоро на 16
последните ми приятели бяха с 8-9 години по-големи от мен, ми че то си е супер така
![]()
и ако някой пита - не ме е срам от т'ва!!! :P
![]()
![]()
![]()
Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!