- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуждат ме 50 годишни мъже
Tova e mega izkylcheno!![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
25 годишните чичковци lolПървоначално написано от [Kannibal_Queen
![]()
чак от музей да са не баш все пак баща ми е на толкова и не е някой грохнал старец както ти си представяш
а иначе всеки си има правото да харесва когото и каквото си иска, но за мен това е неестествено
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Най-вече с 12 годишен ще пробва,после да я обвинят в педофилство...Първоначално написано от ABF
You are too извратена!![]()
Първоначално написано от v3nDe77a
![]()
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
mi to i mene me vuzbujdat nqkoi po-vuzrastni muje! ne mislq 4e e ne6to lo6o ili nenormalno!![]()
Хммм...то си зависи от човек... : ))) Мен специално никога чак пък 50 годишни не са ме кефели.... : )))
Но има мъже на 30-40...които ми се виждат сексапилни и възбуждащи....в крайна сметка за всеки е различно : ))) Ноооо чак пък 50....па деазнам...сигурно нема лошо : ))
Нормално!?
Те някфи съсухрени,не може да им стане патката,повечето са инпотентни със сбръчкана кожа и бяла коса,какво привлекателно намирате,не мога да разбера!
ми ако искаш 1во с дядо после с мене да видиш с кои шти хареса повече![]()
![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
6to tolkova go hvali6 dqdo tiПървоначално написано от v3nDe77a
ne e li ve4e inpotenten
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
да не сме се ебали с дядоми за да знам дали е импотентен...ама ако е и баща ми може....![]()
![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Бахти и аз харесвам по принцип по-големи от мен,![]()
![]()
![]()
ама чак 50 е извратено...
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Men pitash nali?Първоначално написано от hooliganka89
Да ,баща ми наистина е на 36 . . . е той разбира се не ме привлича . . . но виж брат му ,който е на 30 . . . простооо![]()
ама ти сериозно ли?ахахаха
Мисля,че брата на баща ти трябва да ти се пада нещо като чичо?
мен,пък по ме кефят яки батковци,със силни ръчички и плочки на коремчето...а не някви дядковци,с увиснали шкембенца и посивяла коса...ужас![]()
то във форума имаше теми за секс с майки, сестри, 1-ви братов4еди, ... та на секси беб4о мнението за привли4ане към 4и4ето си е съвсем нормалноПървоначално написано от hooliganka89
![]()
teq det si padat po 50 godishnite dqdkovci ne sa ma sre6tali mene , sre6tnem li se i da sa po qki garant permanent davam 4e 6te va otkaja ot teq dqdkovci. btw na 17 sam ama si padam po pi4ki ot 15 do 25 godNAPRAO 6TE VI POKAJA koi e batko koi e TaTKo
![]()
![]()
Sao mi elate
![]()
![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
ХАХАХАХхахахахахаХАХах лудницаПървоначално написано от v3nDe77a
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми най-добре оправи некой дядка да те излекувАПървоначално написано от Lo_Lo_LOvE_me
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
От къде си,казваш...Първоначално написано от DoomShadow
![]()
Toi ne mi e istinski ba6taПървоначално написано от hooliganka89
nqmame kryvna vryzka
E ako be6e истински член от семейството ми ,естествено нямаше даже да го поглеждам
![]()
xaxxxxa гъзарПървоначално написано от machoka
![]()