- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуждат ме 50 годишни мъже
ot sevlievo ,ama moje da se kaje 4e sam i ot gabrovo ami ti ?Първоначално написано от kPuCkA
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Първоначално написано от DoomShadow
xaxax tyka stana sait za zapoznanstvapo dobre si razmenete skype
![]()
Da ama ne polu4avam otgovorПървоначално написано от SlYn4iCe
![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
be moje da e na hormonalna osnova..![]()
Абе аз на брата и братчеда им викам че са пенций дето са на по 19-20 годиниВерно че и мен понякога ме приличамт малко по гоелми от мен , но МАКСИМУМ до 25....То и по вузрастни е прекалено извратено !
Не знам...
Или е поредната пробателна тема, или си малко преувеличила... чак пък 50г![]()
Аз съм на 18 и не изпитвам влечение към по-възрастни момичета от 22..... засега![]()
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
кво стана искаш ли да ти уреждам среща или не (до авторката )![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Ne ne si padam po-50 godi6ni![]()
![]()
![]()
:P prosto me vuzbujdat i se se predstavqm kak go pravim nz , za6to
, no do tuk sum s tqh predpo4itam za vruzka ne6to mlado ;]
Po-DoBrE Da zAgUbiSh 1 SeCunDa oT jiVoTa Si , oTkOlkOtO JiVotA Si zA 1 SeKunDa !!!
колко млади..... ??? :P :P
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Извинявай,ама нямах нет ): аз съм от Варна,мисля че си личи (:Първоначално написано от DoomShadow
Олеле мацка не знам като станеш на 50 по какви ще се заглеждаш,сигурно по некролози![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
как гаврите 50 годишните пичове...
и някой момци дето си мислят ,че са по-добри от човек ,който е правил това в продължение на 30 години..
аре у лево бе смешки
Първоначално написано от kPuCkA
Fee vernoama tei ili ina4e as ne gledam mn avatari
,m4i ako iska6 dai skype :P
Abe i bashta mi e na 50 ama s kvi macki sum go zasichal ne e istina.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
em 17-30 stavat ;] :P
Po-DoBrE Da zAgUbiSh 1 SeCunDa oT jiVoTa Si , oTkOlkOtO JiVotA Si zA 1 SeKunDa !!!
50 godishni li be ?! ti sq kolko imash da jiveesh... tam ala bala batkovci ma ti napraY na dqdovci se strelna..
abE staro mlado kaT ti e kef pravi go
![]()
![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Ами, какво да ти кажа...не знам дали е нормално.Не знам как ти харесват отпуснати тела, побелели коси и някои - невъзможност да го вдигнат, а не млади жребциНаистина странно...
sig poludqvam xaxa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, no da posnq iskam starite samo za ebane , a ina4e mladi4kite za seriozni vruzki ili samo strastno izjivqvane i ebane , taka 4e ne me obvinvaite ;] :P