- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуждат ме 50 годишни мъже
Е кво възбуждащо има в лапе на 11 ?Първоначално написано от b0ck0v
аз лично харесвам жени на около 30 (+/- 10 години не отказвам)
всъщност май рекорда ми е с 36 годишна долна граница нямам.. стига да е над 18.. че не се кефя да правя секс с непълнолетни...
все пак 50 години си е огромна разлика.. даже и 40 - за мен.. виж до 35-6 са идеални.. после стават лелки![]()
но по някога има такива перверзни лелки.. че нямам спирачки![]()
моята възраст трудно я определят - изглеждам по-голям.. но ми дават между 25 и 30 - което е добре дошло за дадената ситуация
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
Е не..просто дете на 11 години няма как да излъчва сексапил...Първоначално написано от b0ck0v
Това е нещо нормално, има жени, които си падаш по по-възрастни мъже, както и мъже, които си падат по по-възрастни жени. Не мисля, че има значение възрастта, ако секса е добър. Не виждам и нищо срамно в това да искаш сек от по-опитен мъж. Ти си навършила възрастта, след която можеш да избираш с кого да правиш секс.
Искам да обърна внимание и на това, че щом самата ти казваш: "сега съзрявам полово", то това говори, че не си напълно готова за секс, помисли си, защото крайното решение каквото и да е то си е твое.
SY
дедоебачка.
Една жена колкото е по-млада, толкова е по-красива, докато красотата на мъжете идва с възрастта, за това няма нищо ненормално някои чичковци да ти харесват. На мен също ми се е случвало да се възбудя от някой на горе долу същата възраст, но това се единични случаи и все пак господата са били и с красиви черти на лицето, и с все още запазени тела и с чар и сексапил.
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Нищо лошо няма...споко![]()
With every new day
Your promises fade away
It's a fine day to see
Though the last day for me
It's a beautiful day...
Абе то и аз харесвам по-големи от мене, ама все пак да са под 22-21...
не знам, казвам си мойте предпочитания, пък за твойте... нямам думи...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bojeee.... 4e kvo moje da ti dade 50 godi6en spored men ni6to po dobre nqkoi sladuk batko na po 18,19
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zavisi ot muja.. no ako iskash da te sreshtnem s nqkoitakuv
![]()
Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}
Много ме възбужда мисълта за зрели мъже...ама не чак на 50,а на 45 някъде...Ама пак си харесвам моя приятел...просто понякога си представям как някой възрастен мъж ми го слага.....![]()
на 50 не на 70Първоначално написано от Tedy_flower
П.П. + това Канела^ има ли голяма разлика между 45 и 50
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Има ли разлика между 25 и 30?35 и 40?Това са си 5 годинки![]()
Е за някои хора има, но лично за мен 5 години не са от такова значение![]()
Е как! На 45-50 и с поне 450 или 500 бона в банковата сметка...в евро!![]()
![]()
К'во ви кефи някакъв дядка, със сбръчкана бяла суха кожа, увиснали шкембе и гърди и бяла/прошарена коса ?
Не не...все по често се обеждавам, че тука пишат и некрофили...
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
Абе баща ми е на 57 и не изглежда така
А иначе аз не харесвам по-стари. Е по големи да и имах в предвид, че разликата 25 и 30 не е чак от такова значение
seki lud s nomerasi ...![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
+ 1Първоначално написано от MiMs_Fallen
Авторката, внушаваш си?Я си представи (излез от границите на фантазията), че НАИСТИНА няк`ъв на нам ти колко те ... и набързо ще ти мине.
![]()
едно е да се възбуждаш от тях, друго да си падаш по тях.
п.с. дано да не е второто!