- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуждат ме 50 годишни мъже
lele.. na kade otiva sveta !Първоначално написано от bebe_zaiche
![]()
Първоначално написано от .:БаЛъК:.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lord Give Me A Sign
Първоначално написано от Lo_Lo_LOvE_me
и аз им се кефа ко да праааааHELP !!!
оффф тва са комплекси...които сама си създаваш за да се чувстваш различна....просто си го избий от главата
Entombed For live
Това е вид парафилия, наречена геронтофилия, ами..честито.
sigyrno si mnoo grozna 4e mladi ne te iskat,a dqdovcite se durvqt na mladi momi4enca *rofl*
ti si ebati bugnatoto su6testvo...vse edno da se Yliubi6 y dqdo si![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
spokoino,i men sa me vazbujdali golemite mladeji![]()
Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
А бе вие сте мнооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооого зле всичките, вземи се изчукай с чичо си а? Бахти загубеното поколение! Едните ги кефили 50 годишни, другите чичковци, вие в ред ли сте?!? А и след като баща ти е на 36 ти на колко си? На 13?
Първоначално написано от ncuxapa
+1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Напоследък и аз се заглеждах по чичковци,но тая мания отмина.И слава Богу![]()
ba6ta mi e na 52 taka 4e ne se zaglejdama az s1m na 13
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
![]()
![]()
![]()
lele ami az kvo da vi kaja super sum hlutnala po edin koito e kmet na selo super e gotin ..na 48 e..biznesmen i napraooooo lele ako go hvana ose6tam 4e i toi go iska ama ima nespolu4liv brak i du6terq po golqma ot men kvo da praq pi6ete molq vi !!!
иди в старческия дом и ги помоли да се наредат на опашка и да те минат
Moже да има такава фаза..ж която незнам защо но не съм влязла още и не искам да влизам..Но все пак пишете с мерки ..искала да чука чичо си...УжЗ..
...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.
Ужас, аз нямам такива желания, имам проблем значи![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
ari be hora daite po seriozno molqvi kajete mi kvo da mu kaja na toq o6te malko ostava i 6te mu sko4a lo6oto e 4e maika mi 6te po4va rabota pri nego....a puk taka iskam da me 4uka...MPS to mi raboti ...qko raboti![]()
emi idi u dqdo mi bez tui si tarsi averka.. moji da ti umre otgore dokat sa ebeti ma.. ko tolkus... =]=]=]![]()
![]()
:P
То това никак не е хубаво но ще ти мине![]()
abe m0mi4e ti da ne si se p0b1rkala ?!Dqd0 e sam0ten, ela ak0 iskash da mu pravish k0mpaniq... Lellee ubi me s taq tema 4estn0
![]()
![]()
ama ti seri0zn0 lii ?!..![]()
Всичк0 идва за да си 0тиде и да 0стави сп0мена за нещ0 к0ет0 ник0га няма да се върне . . .