.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Някакъв резултат до момента?

Град
    СОфия
    миличка сори 4е ще копирам нашата "дълга" хронология тук..

·٠•(͡๏̯͡๏)[!]{lOnElY`KiD}[!](͡๏̯͡๏)•٠·. ***
    [05.2.2008 г. 20:31:02] white dove ` каза: здрасти ^^
    [05.2.2008 г. 20:31:18] white dove ` каза: прочетох тфа дето си писала във форума на тийн проблем
    [05.2.2008 г. 20:32:21] ·٠•(͡๏̯͡๏)[!]{lOnElY`KiD}[!](͡๏̯͡๏)•٠· каза: koe tochno?
    [05.2.2008 г. 20:32:40] white dove ` каза: ми че си търсиш
    [05.2.2008 г. 20:32:42] white dove ` каза: френдове
    [05.2.2008 г. 20:32:43] white dove ` каза:
    [05.2.2008 г. 20:32:47] ·٠•(͡๏̯͡๏)[!]{lOnElY`KiD}[!](͡๏̯͡๏)•٠· каза: am
    [05.2.2008 г. 20:32:48] ·٠•(͡๏̯͡๏)[!]{lOnElY`KiD}[!](͡๏̯͡๏)•٠· каза: ok
    [05.2.2008 г. 20:32:52] ·٠•(͡๏̯͡๏)[!]{lOnElY`KiD}[!](͡๏̯͡๏)•٠· каза: kfo smeshnO ima?
    [05.2.2008 г. 20:33:11] white dove ` каза: аммм......не ставаш сори
    [05.2.2008 г. 20:33:13] white dove ` каза: чао
    [05.2.2008 г. 20:33:20] white dove ` каза: прекалено си сериозна
    [05.2.2008 г. 20:33:21] white dove ` каза: ;d
    [05.2.2008 г. 20:33:45] ·٠•(͡๏̯͡๏)[!]{lOnElY`KiD}[!](͡๏̯͡๏)•٠· каза: ok.. ae

ее да наистина и аз набързо те отрязах ама нещо ми беше на кеф извинявам се за което

амм а можеш ли да ми кажеш каква зодия си (наистина няма общо с темата,но..) плс :P
    Незнам какво искам но знам как да го постигна

Град
    Бургас
    Абе френдове не се намират по нета , а по скоро , по заведения , по спортни мероприятия и т.н .Нета е една голяма заблуда трудно можеш да прецениш човека в другия край на кабела. По скоро излез от тва дълбоко емо (нищо лично) и погледни по друг начин нещата. И аз казвам че съм самотен, нямам си приятелка нито кой знай колко много приятели ама ко да напрая плюя на пътя и заминавам напред, много си малка за да се "самоубиваш" по тоя начин.Тва дето си го писала на скайпа ".,ۣۣ ۣ,ۣ†ۣ,ۣۣ [!]КуХнЯтА,нОжА, бАнЯтА,вЕнИтЕ,кРаЙ нА пРоБлЕмИтЕ,кРеЩи,ПлАчИ,рЕж ,УМРИ[!] ,ۣۣ ۣ,ۣ†ۣ,ۣۣ" са пълни глупости не си струва да мислим за смърта , защото тя и без наша помощ сама мисли за нас.

Ако искаш мир, готви се за война!

Цитирай Първоначално написано от MindYourMind
    Aбе имам ти скайпа по някакъв повод сигурно е било ама ква файда, като откровено казано първия и единствен разговор с теб ми беше адски тъп, а при опит да си полафя веднъж с теб изключително раздразнено реагира, като че едва ли не ти е неприятно, помоли и да те блокна. И без това в скайпа гледах на профила ти, че имаш адски много абонати (939) за какво са ти още 100 при положение, че на никой не обръщаш внимание. Поне се опитай да привлечеш вниманието на хората около теб като бъдеш дружелюбна, а не като демонстрираш, че ти е досадно да те търсят. Честно казано капацитета на разговорите с нови хора от скайп и без това се свежда до това "от къде си, каква музика слушаш, дай пик, ми айде чао..."
    Та съвета ми е да се обръщаш с хората така както би желала да се обръщат към теб. Не очаквай дори да имаш 1000000 абонати в скайп някой да е особено заинтересуван от теб, да понася кофти настроенията ти и въпреки всичко да ти пише. Ти си просто никоя, тук сигурно ще се обидиш, че и аз в качеството си на никой те определям като такава, но поне имам база, на която да го кажа.
    Съвете ми към теб е да установиш някакви контакти със съучениците ти, не вярвам па да си такъв аутсайдер, пробвай дори на кръжок ако щеш на кръжок по танци се запиши и лека по лека ще се запознаваш с нови хора. Не са ти необходими много приятели, 2-3ма стигат стига да се чувстваш добре в компанията им. Всеки си има периоди, ако сега си самотна и кесиш само по форуми, сигурен съм че към 16-17 годишна възраст напълно ще си забравила за този си период стига да имаш търпение с новите хора, с които се запознаваш и им позволяваш да те опознаят. Понякога приятелства може да изградиш дори с хора, с които си се карала или ненавиждала. Та първо провери работата със съучениците си, хептем пък да няма хора от класа ти, които да не те мразят пък не ми се струва. Все пак с тях има да прекараш още 3 години, все с някой трябва да почнеш да общуваш. И да не повтарям много горенаписаното, но все пак запиши се на някой спорт или танци, хем ще ти се отрази добре, хем ще се запознаеш с нови хора, лека по лека ще излизате на кафе заедно и ето ти едни нови и свежи приятелства. Не допускай да останеш асоциален тип, май така му се викаше на човек, който мрази околните, непонася никой и му е най-добре да си е сам. А може би на теб ти е добре да си сама? Не знам, помисли си с кой, кога и от къде ще почнеш да се сприятеляваш, но не се затваряй в самота. Просто на никой не му пука колко плачеш и колко си депресирана, освен ако не се покажеш на света, никой друг няма да разбере, че съществуваш.
    И за да не трупам лавинообразни постове ще спра до тук, мисля че това беше смисъла на дискусията.

Ай, чао за сега!
    Абсолютно съм съгласна. Имах нещастието да подценя съучениците си от предишния клас ..мисъл защото не им се учеше и аз супер се възмущавах от това и се затворих, почнаха да ми се подиграват ... и така. Не си направих труда да ги опозная. След това като постъпих в нов клас и бях в голям шок, със супер ниско самочувствие, бях забравила как се общува .. защото преди си ходех дори и межучасията у нас, само да не стоя с онези хора. Сега леко се пооправям, но сама много си отъжних нещата, защото разбрах, че хората от класа ми (някои) са много яки и реших чак сега да се пъна да ставам приятелка с тях. И е малко трдуно, защото те вече от две години супер много се имат,споделят си много и не искат да стоя аз там, защото си мислят, че може нещо да кажа на другата групичка, нещо такова ... и работата става много бавно. Трявба много търпение, за да се общува с хората Иначе за нета не съм съгласна - смятам, че е добър начин да се запознаеш с хора и даже да се абстрахираш от първото впечатление. Стига и двамаа човека, които си чатят да са искрени и да искат наистина да намеря приятели. Иначе почти съм сигурна, че детето е зодия рак. Нека си каже зодията, пък да видим дали съм права.
    Memento moriendum esse!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    истинска социална драма !
    почти се разчувствах

Град
    СОфия
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    почти се разчувствах
    да бе и аз..почти

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ами не позна водолей съм..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    СОфия
    кое не съм познала?

Град
    Русе
    тая тема е пълен боклук и тая която я е писала..пише че иска приятели а аз като и пиша тя мълчи като п***а .... мн е зле не знае кво иска...
    I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    почти се разчувствах
    Много, много, много ме кефиш

Намерих те в скайпа , ама като си улава и не седиш там за да се запознаваш, както ти искаш си мълчи в гъза !Много си тъпаааааааааа! Абе стига сте и обръщали внимание на тая пача ! Кат незнае кво иска и целия свят и е крив , бее ! Ся трабва всеки да напише по 2 страници хронологии , мнения , простотии и да и се обърне внимание , щото е надута пача ! Момичето с блузката на Slip Knot и каза кво да направи , ама като е смешна пача наща принцеса незнае какво е лайно !Ти си лайно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си