- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е fake
Последният път, когато удари шамар беше .. ? И на кого?![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Какво мислиш за френската революция срещу абсолютизма ?
френската революция сериозно съсипва Франция. от друга страна е било крайно време за абсолютизма да падне...но последвалата диктатура на Наполеон все пак се смята за една от най-кървавите в Европа,пф, мързи ме да говоря по темата сега, тряа си суша косата
Последният път, когато удари шамар беше .. ? И на кого? - мм днес на един приятел, с който редовно си се шамаросваме...или пък днес да не съм го удряла още...пф, не помня![]()
Сега имаш 17 дупки...след 10 години колко мислиш ,че ще имаш?![]()
Една от тези 17 ще е по-голяма. Те дупките май й намаляват прогресивноПървоначално написано от Psychopath*
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
А тя какво мисли по въпроса?![]()
Я да се възползвам от една от последните си възможностти за задавне на въпроси докато стола, на който седиш не е изстинал съвсем. След толкова много остри въпроси особено от един толкова начетен съфорумец, човек се замисля, „верно дали остана незададен такъв дее@”. Е, изхождайки от „how many times have I told you kids? there are no stupid questions just stupid people”(SP, Mr Garrison) да завърша и аз изграждането си на някаква форумна представа за теб въз основа на дадените дотук отговори.
1) На кой въпрос ти беше най-неприятно да отговориш? Отговор на никой за мен е по-скоро бягане от темата. А на кой се затрудни най-много? Знам, че е малко трудно предвид общия брой на зададените въпроси, но не е необходимо да четеш всичките отново според мен. Отговорите и на двата въпроса ще са пряко свързани с въпросите от тук, които все още помниш.
2) Чии въпроси ти допаднаха най-много като съдържание и формулировка дотук? Като цяло. А най-досадни и трудно-смилаеми такива?
3) Въпрос, който да предизвика по-големи емоции у теб, четейки го? И за да бъда по-конкретен – такъв, който те е накарал да се: изчервиш пред монитора), усмихнеш широко, смееш на глас (тук имам някакво добро предположение, май, но ще си го спестя), видимо да е повдигнал духа ти или обратното, станал причина да си направиш моментна равносметка дотук (неизбежно бих казал пир такава тема), накарал да се замислиш?
4) Явно не си против форумното споделяне на доста лични неща, след като си приела да седнеш на стола. Не ме разбирай погрешно, не мисля че има нещо лошо в това – право на личен избор. Все пак, съжаляваш ли, за някои отговор, който даде дотук? Чувстваш ли се по някакъв начин по-уязвима и притеснява ли те факта, че не един от хората, които са имали само бегъл поглед над личността ти, копирайки си цялата тема с всички зададени въпроси и техните отговори (съответно и реакцията ти на някои от тях) вече някак си ще бъдат с една идея по-близо до теб, отколкото ти до тях ? Съответно могат да използват всичко това по произволен начин срещу теб след това, пък било то и само по форумски в общия случай? Зависи как и по какъв начин гледаш на форума, така е и все пак?
[joke]И на живо ли е такъв Сашо? Имам предвид когато сте заедно в компания средно на колко от 10 въпроса отправени към теб успяваш да отговориш преди него? Дразни ли те това, но е едно от нещата, с които си склонна да направиш компромис или напротив допада ти, приемайки го като част от сигурността и закрилата, които, нормално търсиш у него?[/joke?]
Благодаря още веднъж да откровеността и прямотата! Не вярвам да има друг досега, който да е отговорил буквално на всички отправени към него въпроси на горещия стол без видимо да избягва кой да е от тях.
Повече въпроси докато си на стола към теб нямам.
[b]На колко години се чувстваш и на колко би искала да си ?
Какво би искала да имаш, което за сега нямаш? - опа, пропуснала съм ги тези. чувствам си се съвсем на 18....бих искала да съм на толкова, ама вечно...щото като знам тая година кво ми предстои, ми се изправя косата от ужас.
нямам...собствен, независим живот нямам. а към това се стремя.
Сега имаш 17 дупки...след 10 години колко мислиш ,че ще имаш? - а, след 10 години мисля да вкарам и някви по-екстремни модификации...един татус колко дупки е..ехеее, освен това планирам импланти.
1) На кой въпрос ти беше най-неприятно да отговориш? - може би на 'с какво се гордееш' ... с какво по дяволите би могъл да се гордее един човек на 18, живееш с ваште, нит' пари изкарваш, нито правиш опити да откриеш лекарство за спин да речем...и осъзнаваш, че всъщност нямаш още с какво да се гордееш, което си е жалко и неприятно
А на кой се затрудни най-много? - може би твоя топ 5 на филми и книги. никога не съм била добра в съставянето на топ- каквото и да било
Чии въпроси ти допаднаха най-много като съдържание и формулировка дотук? Като цяло. А най-досадни и трудно-смилаеми такива? - формулировката на твоите ме кефи. задаваш въпрос един ред и после още 3-4 реда обясняваш кво имаш предвидкато за идиоти, на мен така трябва
![]()
досадни - на Сашо, щот не ми зададе негови собствени въпроси, а копира въпросите на някви хора към него. въпросите от рода 'кво мислиш за глобалното затопляне' също сметнах за невероятно тъпи. явно целта им е била да нямам какво да кажа по въпроса, добре, че съм човек, който се интересува от много неща
Въпрос, който да предизвика по-големи емоции у теб, четейки го? - дискусиите за мойто нехаресване на 69 доста ме разсмяхаама Димо си е идиот, аз в него не се съмнявам
![]()
свастика имаше доста въпроси, които ме накараха да мисля "о боже, наистина ли човек може да е толкова тъп", но пък и доста, които ме накараха да се замисля за самата себе си
не съжалявам за никой отговор, който съм дала дотук, въпреки че ми се вдигат ебаси скандалитене смятам, че някой от отговорите може да бъде използван срещу мен, тъй като съм казала това, което мисля, и наживо да ме бяха питали, пак това щях да кажа и определено не се чувствам уязвима. ако имаше някой въпрос, на който не искам да отговоря, просто щях да излъжа или да го пропусна. пък и слабо ме интересува кой какво ще си помисли за мен от някакъв форум.
а, като сме в компания със Сашо...общо взето все си намирам с кой да си говоря, пък него най-често го боли фара щото и той си говори с някой и така не успява да ми отговаря на въпросите. не го намирам за дразнещо
моля![]()
Какво е мнението ти за глупавите хора??? - ми...не са виновни те, че са такива...пък и да са виновни, кво да се прави ся...просто да не ме занимават с глупостта си![]()
А какво мислиш за лицемерите и интригантите?? - горе-долу същото...да не ме замесват в интригите си и няма да ми пука за тях...лицемерите...то кой не е лицемер и двуличник в днешно време? кофти е, когато се оказва, че е някой, за когото никога не си си и помислял, че може да ти забие нож в гърба, но пък изхождайки от това, се научих да очаквам всичко и от всеки...
Прощаваш и забравяш или...??? - прощавам донякъде, но никога не забравям и в удобен момент припомням.
Откъде е тази мания по пиърсинга и какво точно ти харесва в него?? Пробиването, болката, самата естетика на пиърсите??? - откъде...ми де да знам и аз. още в седми клас супер много се зарибих да се дупча сама и като сввършиха ушите, реших да мина на други части...не се сещам кога точно ми хрумна, че с това искам да се занимавам. винаги преди да се пробия ми е интересно ще боли ли...как ще стои...понякога си правя плей-пиърсинг с игли за спринцовки. чрез болката разпускам, не знам дали по тоя начин не съм намерила по-приемлив заместител на рязането, но пък така повече ми харесва
естетиката на пиърсите, дам...затова и не харесвам хора, които прекаляват и са на принципа 'колкото повече, толкова по-добре'. можеш да имаш много пиърси и без да приличаш на плашило![]()
Каза че си голям инат. Ако човека срещу теб също забие копита като магаре, как стигаш до консенсус и стигаш ли въобще?
Кой е бил най-трудният ти избор до сега? Съжаляваш ли че го направи?
Кой е любимият ти цвят? А най-неприятния?
Има ли нещо, което си направила, което е или смяташ че е значимо за България или света?
Какви познания имаш по латински?
Плачеш ли на филми? А заспиваш ли докато гледаш някой филм?
Любим сезон? А месец?
Коя част от домакинската работа ти е най-неприятна?
Напиши нещо за зеленчука зеле.
Каза че си голям инат. Ако човека срещу теб също забие копита като магаре, как стигаш до консенсус и стигаш ли въобще? - все едно пък не знаеш. не стигам до консенсус най-често.
Кой е бил най-трудният ти избор до сега? Съжаляваш ли че го направи? - на мен всички избори са ми супер трудни, просто съм адски нерешителнано определено не съжалявам за никой от тях, защото те са ме направили такава, каквато съм сега.
Кой е любимият ти цвят? А най-неприятния? - любим - зелено, черно, червено напоследък. най-гаден - кафяво, ама такова лайняно кафяво.
Има ли нещо, което си направила, което е или смяташ че е значимо за България или света? - за България, или поне за част от България - пиърсинг-сайта. все пак е първият такъв и, въпреки че няма кой знае колко информация, пак е нещо
Какви познания имаш по латински? - доста слаби...няколко фрази, някои имена на животни и птици(пасер доместикус), и анатомичните названия на частите на лицето и тялото...повечето
Плачеш ли на филми? А заспиваш ли докато гледаш някой филм? - заспивам постоянно. рядко се разревавам, тъпо ми е.
Любим сезон? А месец? - лято, август
Коя част от домакинската работа ти е най-неприятна? - беленето на картофи. отвратително е, мразя
Напиши нещо за зеленчука зеле. - мм зелето е прекрасно, когато е сготвено във фурна..кисело де..ммм, също когато е кисело и е в...бидона(ми не знам как се казва тоя съд), много смърди. от 2 дни съм на диета - ям само салата зеле и моркови с промишлени количества ябълков оцет. супер вкусно ми е. знам, че съм тъпа. зелето винаги ми е било супер странно - как ли се е образувало? повечето живи организми изглеждат така, както изглеждат, с някаква предпазна цел - отровните плодове и цветя например са ярки на цвят, защото са отровни - защитна функция. а каква ли е функцията на зелето, защо има толкова листа? както крие под тях, толкова ли е важен кочанът?
аз лично не харесвам кочана на зелето. много е твърд и горчи като го ядеш. а в тая салата дето я ям постоянно се срещат парчета кочан, щото е такава купена на 'Денито'..в един плик нарязана, само оцет и слагаш и си готов. между другото, салатите на Денито са най-хубавите. само снежанката им е няква...водниста такава. трябва да отида до магазина да си купя снежанка. тя е гъст таратор, знаеш ли? ама няма зеле в нея, щото в таратора няма зеле.
а пък като малка наште купуваха зелки за туршия. и аз вземах някоя по-малка зелка, късах си листата едно по едно, поливах ги с оцет и ги ядях. супер вкусно ми беше. е, тогава не съм си мислела за диети, нищо, че бях дебела. ако някой иска мога да пусна снимка.
ъм..достатъчно за зелето![]()
аз искам детска снимка![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
аз неам въпрос!
ма ви пожелавам с мъЖо да сте да стеее 9765432346890987654 год заедно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
супер яка двойкаааааааааааааааааааа ааа!!!!!!!!!!111
![]()
Любимо кътче от България? А на кое искаш да отидеш?
Любима риба, птица и бозайник? А кола?
Созопол.
риби и птици не обичам, но пък съм луда по котки.всякакви от семейството![]()
кола...мм, някоя малка ще да е...пежо 206 примерно
Иве,
http://i31.tinypic.com/6ten0z.jpg![]()
http://i31.tinypic.com/qrlo36.jpg
забележете очите![]()
АУ, много сладка. И си приличаш със сегашната тиА снимката с дупето е малко компрометираща
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Можеш ли да пишеш, без да гледаш клавиатурата? А да си връзваш обувките?
В какви отношения си с родителите си?
Обичаш ли някого?
Разкажи една от случките в живота ти, с които си се справила най-трудно? (ако искаш..)
Какво мислиш за мен? (хаха какъв банален върпос)
ПП: Сори, ако съм повторил някой въпрос...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Четях цялата тема...нещо не разбрах само 1...Ти ли си авторката на форума за пиърса : )))
Неам други въпроси... : )))
^^Май е Мо6но(ако реши да не отстъпи,че да разчекнем свастиката)![]()
And so the lion fell in love with the lamb...
ми мошно не ми отговаря.
Крейзи, добре съм
Мога да пиша без да гледам, ама става бавно и с грешки. и да си връзвам обувките мога
В какви отношения си с родителите си?
Обичаш ли някого?
Разкажи една от случките в живота ти, с които си се справила най-трудно? (ако искаш..)
Какво мислиш за мен?
1-В ..нормални в момента, ама често се променят
2-Дам, обичам
3-Адски трудно се справям, когато приятел ме изостави...не искам да коментирам в момента, още ми е трудно да го възприема.
4-Ми за теб...кефиш ме.
KimBerLy1912, дам, админ на форума и създател на идеята изобщо
[/i]
Нормално....Първоначално написано от fаke
А баце ви Мошно просто има и други ангажименти освен форума и сметаше да напомни тая вечер, защото си мислеше, че темата е започнала един ден по-късно.