- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да се забременее така?
Здравейте..Значи имам следния проблем.С приятеля ми правихме секс..в събота през ноща два пъти.. Но след първия път той беше до тоалетната (изчишка се) но забрави да се измие. Когато вече бяхме започнали втория път той ми каза..за това. Искам да ви попитам каква е вериатноста да съм забременяла.. и... има ли възможност това да се предотврати.Вчера трябваше да ми дойде. Но още не е.. И мога ли да си направя тест утре сутринта а да не чакам 7 дни.Мерси за отг предварително
т.7
krem4et0
ami 1-vo s predpazni sredstva li pravihte seks?
той с презерватив ли беше?ако са само ръцете и е имало презерватив вероятността е 1 на 1000 защото сперматозоидите "живеят " само няколко секунди така че споко...а не ти идва защото си притеснене
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
хъхъ много смешно...уж мрънкаш и ревеш ,а се хилиш![]()
ami v tak1v slu4ai i4akai o6te 1-2 dena i ako ne ti doide si napravi test
ami kato za na4alo s prezervativ li go pravihte i toi izvun ili v teb svur6i ?![]()
а свърши ли вътре...но и да не е пак има вероятност да си...по добре си напражи тест стискаме палци да няма бебе
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
bez da iskam be6e tfa smeene..1 pomislih 4e e pla4.. :S
ne e svyr6val v men.. i ne sme go pravili s prezervativ
Ами може ,може...ако сте го правили без презерватив е вероятно,защото може да се е испуснал,също така може и да забременееш от предеакулациона течност (малко жероятно,но..) ! Дори и да се беше измил,това пак не е гаранция,че не е станало гаф ! А ако сте го правили с презерватив...ми мисля,че няма повод за притеснение...може да ти закаснява поради ред причини..(стрес,нередовен цикъл,приемане на някакви лекарства...)![]()
Ами тогава по това което каза по-горе мисля,че има вероятност (малка,но я има !!!) не искам да те плаша,даже обратното,но ти казвам мнението си ! Почакаи малко ( 1/2 седмици) и ако не ти доиде си направи тест ! Др не можеш да направиш,вече е мн късно за Eskapelle ,такаче-стискам ти палци и не се притесняваи,защото може и поради това да не ти доиде !![]()
Направи си тест!![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
абе нищо ти няма!просто следващия път вече ще ви е като обица да внимавате малко повече и така!спокойно нищо ти няма
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Бременна си, близнаци са, термина ти е на 13 октомври, следващите шест числа за трето теглене 6\49 са 9,14,16,26,32,45!
Bezotgovorna rabota! Ne mislq,che si "pipnala djakpota",no si izvadi pouki za vbydeshte.
P.S.Za testa ima oshte dosta vreme!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Не съм съгласна,от де знаеш,може да се е испуснал в нея ?!?!?!?! Аз пак казвам,че е малко вероятно,НО все пак я има тази възможност !Първоначално написано от gamercheto_
искам да ви благодаря за всички отговори ... всичко си дойде на мястото.. Всичко се оправи...и наистина това ще ми е като обеца![]()
![]()
![]()
![]()
Не се притеснявай. Сперматозоидите живеят секунди след като се изхвърлят и ако не се озоват в подходяща среда за продължаване на живота си каквато е , ако се изпразни в теб. Вероятността е много малка да ти има нещо. Освен ако при свършването си момчето е нацелило точното място за свършване, но пък тогава и ти би усетила.
Голям размер на картинката! /machoka/
spermata izdurja do 17 sekundi v kislorodna sreda i spermatozoidite pukat kat pilcitai 4e nemislq 4e ste uspeli :P
Първоначално написано от Manyto
язък![]()
Трябвало е да го правите с презерватив, че сега да не се притесняваш!![]()
Спечелих!Първоначално написано от Tazadar
![]()
![]()
Има вероятност да е станала белята,но не е голяма.Недей да се притесняваш излишно.