- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е да се изцапа момчето при секс в дупето?
Napylno vyzmojno.Zatova te syvetvam da si napravish klizma.
http://bg.wikipedia.org/wiki/Клизма
Tuk q ima neobhodimata informaciq.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Vazmojno e da i dori kakto kazaha predi mene klizmata sa6to ne e garanciq.A napravila li si tezi ne6ta predi 4-6 4asa pak moje da se slu4i ocapvaneto.
драйфа ми се вече ... от тия теми за анален секс ... не че нещо но дупе да ти е яко ... има секрети .. смрадове и ти си завираш члена във гадости ... абе идиоти![]()
![]()
![]()
![]()
emi vyzmojno az ne sam pravila analen sex no sa mi razkazvali kak edno momi4e se e izakalo napravo ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
много смазка...да почне с пръстчета да те отваря да вкарва и изкарва БАВНО!!! щот си ибе майката после може и до операция да се стигне...ти да си отпусната ако стегнеш лошо става...ако те боли спираш...и се измий добре щот не е приятно да се омажеш...
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Всичко е ясно.Само някой да обясни как се прави клизма в домашни условия.Някой спомена,че се продава комплект за клизма в аптеките.Колко струва,какво съдържа?![]()
Е щом сте готови за анален секс, значи трябва да сте готови и за зацапване ..![]()
Let The BEAT Control Your Body
Ето какво е КЛИЗМА:
Клизмата (или клизми) се нарича процедура, при която се налива течност в дебелото черво през ануса. Тя е била позната още във времето на древна Шумерия, Вавилония, Индия, Гърция, Китай. Индианците и Африканците също са я прилагали, използвайки торбичка от животински мехир и кух кокал за накрайник. Предколумбовите южно американци са използвали латекс за първите гумени мехове и маркучи за клизма. Всъщност трудно е да се намери част от света, където хората да не са открили и използвали клизма. Може да се каже, че е била по-разпространена и от колелото. За нея се споменава в литературата, от Аристофан до Шекспир.
Древните египтяни широко са използвали клизмата в медицинската си практика, за което сочат много открити писания по темата. В някои техни диаграми на тялото е показан анусът свързан към сърцето.
Гърците са писали за прословутата чистоплътност на египтяните, което включвало и вътрешно прочистване и обновяване на храносмилателната им система с прилагане на клизма. Херодит (II.77) казва, че са я прилагали 3 дена поред всеки месец или в интервали от по 3-4 дена, казва по-късният историк Диодорус. Египтяните казвали на чужденците, че правят това, защото вярват, че “болестите се пораждат от излишъците в храната”, една модерно звучаща теория!
В пре-революционна Франция, ежедневна клизма след вечеря била общоприета. Тя се смятала не само за евтин и достъпен начин за поддържане на жизнеността и здравето, но и била използвана за добро телосложение. Знае се, че Луи XIV и принцеса Даяна редовно са изчиствали и обновявали тялото си с клизма. Дали това не е бил източникът на тяхната обаятелна лъчезарност?
Клизмата може да се приеме по различни причини -- лечение за облекчаване при запек, с медицинска цел, като част от алтернативна терапия а също и с еротична цел. В редки случаи клизма може да се използва за захранване при хора, които не могат да поемат храна.
Този мех за клизма има тънък маркуч завършващ с ректален накрайник. Той се напълва с вода и се поставя над пациента, след което накрайника се поставя в ануса и щипката (или кранче при руските) се маха/отваря
Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
И на мен тъй,ама няма-нито лайна ги спират,нито нищо
А и тва с клизмите .... доколкото знам е отвратително.... заслужава ли си ??
![]()
на мен пък аналния секс ми допада , мн е възбуждащо, аз и моята приятелка нямаме проблеми със цапането , а и както прочетох в един от другите коментари , сичко зависи от хората
![]()
![]()
![]()
![]()
моята там не ми дава...Първоначално написано от 7hund3rw1nd
![]()
![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
estestveno,4e moje ...
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
ами..ако приятеля ти е внимателен няма да имате проблем..но наистина внимателе..още повече,че досега не сте правили анален..но все пак ако усетиш,че има някаква опасност просто му кажи да спре![]()
пз: черно фередже - срание, срание![]()
![]()
![]()
Do you speak Salsa? .......
то на т'ва не му е там мястото...Първоначално написано от !?
![]()
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
може. имаше една дето всеки път като я ебях се насираше ама в буквалния смисъл на думата. добре, че ползвах гума...![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
klizmata e mnogo vredna ako se pravi redovno !
nai-dobre e da otide6 do toaletnata do niakolko 4asa predi tova i posle da se izmie6 i niama nikuv problem![]()
ако момето не си мие дупето...
emi probvaite s kondom![]()
Анален секс НЕ трябва да се прави БЕЗ кондом в никакъв случай. В ануса живеят достатъчно много бактерии, които сами по себе си са безвредни, и които са нормални за средата там, но не и за половия орган на мъжа, а ако при акта част от бактериите попаднат в женската полова система, положението наистина може да стане неприятно и последствията да са кофти.Първоначално написано от night-wish
Колкото до клизмата, щом има хора, които я ползват като допълнително еротично средство и в попълнение към аналния секс, който правят, значи не е толкова зле.
Затова ти препоръчвам да си направиш клизма, да ползвате добри кондоми ( с хубав аромат), много лубрикант, много нежност и възбуда както от твоя страна, така и от негова.. Защото не ми се мисли как влиза дори и леко мек пенис в онази тясна дупка..
![]()
Така де.. успех, ако го правите.
Aha...Първоначално написано от WaKo
![]()
A bi li me zapoznala s nego?!Първоначално написано от WaKo
![]()
![]()
Без презерватив си е гнусно ве.Пък и пак има риск от инфекция.. Най-добре е да си се пази лична хигиена, колкото да не се нарушава удоволствието
, и на първо място капут. :P