.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 88
    Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Napylno vyzmojno.Zatova te syvetvam da si napravish klizma.
    http://bg.wikipedia.org/wiki/Клизма

Tuk q ima neobhodimata informaciq.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

hi

Vazmojno e da i dori kakto kazaha predi mene klizmata sa6to ne e garanciq.A napravila li si tezi ne6ta predi 4-6 4asa pak moje da se slu4i ocapvaneto.

драйфа ми се вече ... от тия теми за анален секс ... не че нещо но дупе да ти е яко ... има секрети .. смрадове и ти си завираш члена във гадости ... абе идиоти

emi vyzmojno az ne sam pravila analen sex no sa mi razkazvali kak edno momi4e se e izakalo napravo ..

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    много смазка...да почне с пръстчета да те отваря да вкарва и изкарва БАВНО!!! щот си ибе майката после може и до операция да се стигне...ти да си отпусната ако стегнеш лошо става...ако те боли спираш...и се измий добре щот не е приятно да се омажеш...
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Всичко е ясно.Само някой да обясни как се прави клизма в домашни условия.Някой спомена,че се продава комплект за клизма в аптеките.Колко струва,какво съдържа?

Град
    София
    Малка е вераятноста.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Е щом сте готови за анален секс, значи трябва да сте готови и за зацапване ..
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    София

Ето какво е КЛИЗМА

Ето какво е КЛИЗМА:

Клизмата (или клизми) се нарича процедура, при която се налива течност в дебелото черво през ануса. Тя е била позната още във времето на древна Шумерия, Вавилония, Индия, Гърция, Китай. Индианците и Африканците също са я прилагали, използвайки торбичка от животински мехир и кух кокал за накрайник. Предколумбовите южно американци са използвали латекс за първите гумени мехове и маркучи за клизма. Всъщност трудно е да се намери част от света, където хората да не са открили и използвали клизма. Може да се каже, че е била по-разпространена и от колелото. За нея се споменава в литературата, от Аристофан до Шекспир.

Древните египтяни широко са използвали клизмата в медицинската си практика, за което сочат много открити писания по темата. В някои техни диаграми на тялото е показан анусът свързан към сърцето.

Гърците са писали за прословутата чистоплътност на египтяните, което включвало и вътрешно прочистване и обновяване на храносмилателната им система с прилагане на клизма. Херодит (II.77) казва, че са я прилагали 3 дена поред всеки месец или в интервали от по 3-4 дена, казва по-късният историк Диодорус. Египтяните казвали на чужденците, че правят това, защото вярват, че “болестите се пораждат от излишъците в храната”, една модерно звучаща теория!

В пре-революционна Франция, ежедневна клизма след вечеря била общоприета. Тя се смятала не само за евтин и достъпен начин за поддържане на жизнеността и здравето, но и била използвана за добро телосложение. Знае се, че Луи XIV и принцеса Даяна редовно са изчиствали и обновявали тялото си с клизма. Дали това не е бил източникът на тяхната обаятелна лъчезарност?

Клизмата може да се приеме по различни причини -- лечение за облекчаване при запек, с медицинска цел, като част от алтернативна терапия а също и с еротична цел. В редки случаи клизма може да се използва за захранване при хора, които не могат да поемат храна.
    Този мех за клизма има тънък маркуч завършващ с ректален накрайник. Той се напълва с вода и се поставя над пациента, след което накрайника се поставя в ануса и щипката (или кранче при руските) се маха/отваря

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    драйфа ми се вече ... от тия теми за анален секс ... не че нещо но дупе да ти е яко ... има секрети .. смрадове и ти си завираш члена във гадости ... абе идиоти
    И на мен тъй,ама няма-нито лайна ги спират,нито нищо А и тва с клизмите .... доколкото знам е отвратително.... заслужава ли си ??

на мен пък аналния секс ми допада , мн е възбуждащо , аз и моята приятелка нямаме проблеми със цапането , а и както прочетох в един от другите коментари , сичко зависи от хората
    Did You Hear About The Man , That Can't Be Destroyed ?!

http://stefanbloggs.aha.bg

Цитирай Първоначално написано от 7hund3rw1nd
    на мен пък аналния секс ми допада , мн е възбуждащо , аз и моята приятелка нямаме проблеми със цапането , а и както прочетох в един от другите коментари , сичко зависи от хората
    моята там не ми дава...
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

Re: Възможно ли е да се изцапа момчето при секс в дупето?

estestveno,4e moje ...
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

ами..ако приятеля ти е внимателен няма да имате проблем..но наистина внимателе..още повече,че досега не сте правили анален..но все пак ако усетиш,че има някаква опасност просто му кажи да спре

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

..

пз: черно фередже - срание, срание
    Do you speak Salsa? .......

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от !?
    Lubrikati malko po-debel prezervativ dobro nastroenie
    nejen podhod i vsi4ko 6te si doide na mqstoto ...
    то на т'ва не му е там мястото...
    Две неща имам на земята - любовта и свободата.
    Живота безвъзвратно дал бих за любов,
    любовта да дам за свободата съм готов!

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    може. имаше една дето всеки път като я ебях се насираше ама в буквалния смисъл на думата. добре, че ползвах гума...
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

hottie
    Guest
    klizmata e mnogo vredna ako se pravi redovno !
    nai-dobre e da otide6 do toaletnata do niakolko 4asa predi tova i posle da se izmie6 i niama nikuv problem

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    ако момето не си мие дупето...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    po dobre si napravi edna klizma predi tova, move da se izcapash. Puk i nqma da e mn priqtno na priqtelqti da dokoswa s glavichkata si akoto ti... ako ne iskash klizma izpii nqkakuv chai za pochistvane na chervata i gotovo

Град
    София
    emi probvaite s kondom

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от night-wish
    emi probvaite s kondom
    Анален секс НЕ трябва да се прави БЕЗ кондом в никакъв случай. В ануса живеят достатъчно много бактерии, които сами по себе си са безвредни, и които са нормални за средата там, но не и за половия орган на мъжа, а ако при акта част от бактериите попаднат в женската полова система, положението наистина може да стане неприятно и последствията да са кофти.
    Колкото до клизмата, щом има хора, които я ползват като допълнително еротично средство и в попълнение към аналния секс, който правят, значи не е толкова зле.
    Затова ти препоръчвам да си направиш клизма, да ползвате добри кондоми ( с хубав аромат ), много лубрикант, много нежност и възбуда както от твоя страна, така и от негова.. Защото не ми се мисли как влиза дори и леко мек пенис в онази тясна дупка..
    Така де.. успех, ако го правите.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Sofia

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Цитирай Първоначално написано от macka_88
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Риск съществува, определено! Това със срането преди ебането е относително - едва ли винаги ще знаеш кога ще ти се наложи да правиш анален. А това с клизмата въобще няма да го коментирам - всеки дава това като идея, а някой правил ли си е клизма? Я са си правили 2-3 човека, я - не, така че това според мен от само себе си отпада като оферта.
    Oy..tova ti li si na snimkata
    Не е той Това е шампиона ни по боди билдинг
    Aha...

Град
    Sofia

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от macka_88
    Риск съществува, определено! Това със срането преди ебането е относително - едва ли винаги ще знаеш кога ще ти се наложи да правиш анален. А това с клизмата въобще няма да го коментирам - всеки дава това като идея, а някой правил ли си е клизма? Я са си правили 2-3 човека, я - не, така че това според мен от само себе си отпада като оферта.
    Oy..tova ti li si na snimkata
    Не е той Това е шампиона ни по боди билдинг
    Е-е-е, разочарова момичето, бе! Безсрамник!
    Ти се ебаваш, ама тоя с тоя човек съм се запознавал лично, защото 3 часа пътувахме място до място в самолета до Прага - пътуваше за световното 2005 година там. Да не би вече да сме се срещали с теб без да знаем
    A bi li me zapoznala s nego?!

Без презерватив си е гнусно ве. Пък и пак има риск от инфекция.. Най-добре е да си се пази лична хигиена, колкото да не се нарушава удоволствието , и на първо място капут. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си