- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е да се изцапа момчето при секс в дупето?
що бе кво толкова?ще бръкне малко в мармалада.после му го лапни да си припомниш какво си яла.
Да възможно е...случи ми се и на мене![]()
Russian Aerospace Agency
Izseri my se na glavata predi tva che da ne se napuli kato go naseresh na korema. A moje i da e nqkoi fetishist - pulna toaletna.
gergan4e i ti ve4e nacapa ga6ti4kite...i tvoqta halka mai ve4e ne zadarja...Първоначално написано от gergana_sweet
hubavo momi4e kato te gledam pak takiva laina da sere6nadriska li si4ko...
![]()
Не ти влиза в работата!Първоначално написано от KLI_ENT
Russian Aerospace Agency
ЛАЙНЯНИТЕ ГАщИПървоначално написано от gergana_sweet
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нее,най-възбуждащо е под мишницитеПървоначално написано от the_best_idiot
![]()
Първоначално написано от XXX_f
Haresa mi tova s akoto.
No si napulno prava za suvetite.
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от gergana_sweet
Добре че и не ми влиза както на тебе![]()
ае най-добре да не правиш анален секс....и кво като го обичаш...осъзнай се бе,момиче...ако той те обча никога няма да те накара да правиш нещо,което те смущава...а определено за да пуснеш тази тема е така...просто не си длъжна да го правиш...на мен ми звучи супер гадно...а ако си толкова твърдо решена мисля че клизмата е най-доброто решение...
Най-същественото е невидимо за очите...
А ти ще престанеш ли вече да се заяждаш?Комплексар....напра и си сефтето пък тогава се гъбаркай с мене!!!Първоначално написано от KLI_ENT
Russian Aerospace Agency
[quote="NuRi"]Съжалявам, че ще те разочаровам, пич, обаче не всички лапат.Първоначално написано от WaKo
Колкото и странно да изглежда все ще се намерят 2 на 1 милион + девствените, които да не практикуват това удоволствие.
А колкото до изцапването, както беше казано, щом сте решили, трябва да поемете този риск в името на заветната цел .
Колкото до моето мнение за аналния секс- писах го в друга тема, но понеже сега никой не ме пита пък съм и некомпетентна млъквам.
Don't worry, be happy!
[quote="Bubbly"][quote="NuRi"]Тъпо е да сравняваш анален секс и свирки.... устата не е само за говорене-тя е и за ядене,пиене и целувки.И когато двама човека се обичат и си вярват няма лошо да си поцелуват,поближат или посмучат вс части от тялото,включително и половите органи :P Няма болка,няма неприятни изживявания като сране и такива.....Първоначално написано от WaKo
Това е оралната любов.Аз я практикувам,но заставам твърдо против аналния секс-gaza si e za sr*ne a p*tkata za e*ane!
![]()
[quote="rame"][quote="Bubbly"]A zashto ustata da ima tolkova mnogo funkcii, a g*za ne?Първоначално написано от NuRi
![]()
[quote="amatorium"][quote="rame"]Хехе,ами защото например "функцията" лапане (а също и лизане)например е нормална и при нея няма неприятни усещания като адската болка,кръв (чувала съм,че доста момичета кървят отзаде,и то не само първия пътПървоначално написано от Bubbly
),а също и най-гнусното-изпускането,което най-вече ме довежда до мисълта каква всъщност е функцията на аналния отвор!
![]()
Ами миризма, вкус, такива работи?![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
[quote="rame"][quote="amatorium"]Ti mai mnogo si chuvala, no malko si praktikuvala mi se struva.Първоначално написано от rame
![]()
[quote="amatorium"][quote="rame"]Хех за какво ми е да практикувам,за да знам, бе пич.....нали чета мненията-посрали се,боляло ги много,кървяли......а и не само-мои близки приятелки които са по на "ти" с тея неща ми казват че просто е ужасно-да не съм посмяла да пробвам :P А и на вас мъжете много ви знае устичката да ни хвалите аналния секс....ама айде на теб да ти разпорят д*упенцето-навит ли си,а???Първоначално написано от amatorium
Така че не ми говори "много практикувалия"
![]()
Първоначално написано от gergana_sweet
ei pederastche malko ... odi si nabii edna zlobarka i stiga s tvoite filmiraciii .... mn gi razbirash analnite sexove i izcakvankite ... q si pogledni gashtichkite , kato se nauchish da si byrshesh duppeto sled akane togava hodi i se obqsnqvai![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
оле ами ти колко пъти я еба?Първоначално написано от ZaRiBeN
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
еми еба ли майка му не съм ги броил![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
по принцип ако с1м моми4е и ако го правя с някои от скоро и ми се слу4и такова не6то мн 6те се претисняжам или под то4но спекано ако сам мом4е както сам си сега и ако ми се слу4и :> небих об1рнал голямо внимание
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
2 час-а преди секс момчето във тоалетната и всичко е Перфе
А момците като не знаят къде и как си врат пишките ... нормално да има ако ;р
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
И каto otide 2 chasa po-rano v toaletnata i ne moje da izleze nishto li? A ako ima ostatuci ili raztroistvo kvo pravim? Kak tochno si vurtish ti pishkata v dupeto i ve otvorko? Izbursvash go ot vutre predi da go izvadish? Ili prosto razmera ti e takuv che vliza samo do vunshnoto muskolche? Q se vzemi v ruce malko da ne pishesh gluposti na poraziq.Първоначално написано от nohuty
![]()