- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е да се изцапа момчето при секс в дупето?
e kfo ot malko laina li se pla6ite. kur eba4 ne e podbira4.... ina4e pri moite skromniq nqkolko pati v koito sam ebal tam vinagi e imalko akita ma mi dreme. to i kato barkam s prast4e pak mi ostaat po prasta i kfo golema rabota....
az praktikuvam redovno i NIKOGA ne e stavalo gaf. A ako momi4eto ima raztroistvo niama da go pravi,ia![]()
Няма да се изцапа... - ти все пак не го прави когат си на зор- глей си се изсрала...
Попитай някой над 18 и ще ти каже за какво става дума ... ако мислиш че всяко момиче ще си прави клизма за всеки път ... грешишПървоначално написано от amatorium
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
каквото влезе бавно - бавно се вади! Чичко ВАКУУМ не прощава... и тогава младежът горещо ще съжалява!![]()
![]()
![]()
Naprotiv dori rqdko se sluchva. Tuk sme na edno mnenie. Prosto iskam da kaja, che nqma golemi garancii. Veche sum opisval podrobno. Haide da zarovim tomahavkata s teb.Първоначално написано от nohuty
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
направи си клизма час - два преди да правите анални продухфания. не яж след нея. няма да има лайно, няма да има мазало
Хаха дам клизмата е мн приятно изживяване непременно ще си направяПървоначално написано от WILD__BOY
Специално в чест на аналния секс няма да ям не 2 часа,а 2 седмици...
![]()
ako mackata mi me osere, dokato q 6•••m otzad, 6te i izvadq okoto s cumshot...
eeh mi az neznam oshte ne sam probvala analen ama spored mene ako ysetish neshto STOP!!!![]()
![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
em moga da ti kaja 4e moq pr be6e neveroqtno nejen i daje mi haresa analniq seks a i da ti kaja kat hodish do toaletna iz4akai 1 4as izmiise i togava pravi analen sex![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza