.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88
    e kfo ot malko laina li se pla6ite. kur eba4 ne e podbira4.... ina4e pri moite skromniq nqkolko pati v koito sam ebal tam vinagi e imalko akita ma mi dreme. to i kato barkam s prast4e pak mi ostaat po prasta i kfo golema rabota....

hottie
    Guest
    az praktikuvam redovno i NIKOGA ne e stavalo gaf. A ako momi4eto ima raztroistvo niama da go pravi,ia

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от v3nDe77a
    ми има и случаи дето са се оцапвали някои... и аз съм чувал че клизмата помага... или си ласни задника вътре с телена четка
    10x

Няма да се изцапа... - ти все пак не го прави когат си на зор - глей си се изсрала...

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Цитирай Първоначално написано от nohuty
    2 час-а преди секс момчето във тоалетната и всичко е Перфе
    А момците като не знаят къде и как си врат пишките ... нормално да има ако ;р
    И каto otide 2 chasa po-rano v toaletnata i ne moje da izleze nishto li? A ako ima ostatuci ili raztroistvo kvo pravim? Kak tochno si vurtish ti pishkata v dupeto i ve otvorko? Izbursvash go ot vutre predi da go izvadish? Ili prosto razmera ti e takuv che vliza samo do vunshnoto muskolche? Q se vzemi v ruce malko da ne pishesh gluposti na poraziq.
    Попитай някой над 18 и ще ти каже за какво става дума ... ако мислиш че всяко момиче ще си прави клизма за всеки път ... грешиш
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

каквото влезе бавно - бавно се вади! Чичко ВАКУУМ не прощава... и тогава младежът горещо ще съжалява!

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    2 час-а преди секс момчето във тоалетната и всичко е Перфе
    А момците като не знаят къде и как си врат пишките ... нормално да има ако ;р
    И каto otide 2 chasa po-rano v toaletnata i ne moje da izleze nishto li? A ako ima ostatuci ili raztroistvo kvo pravim? Kak tochno si vurtish ti pishkata v dupeto i ve otvorko? Izbursvash go ot vutre predi da go izvadish? Ili prosto razmera ti e takuv che vliza samo do vunshnoto muskolche? Q se vzemi v ruce malko da ne pishesh gluposti na poraziq.
    Попитай някой над 18 и ще ти каже за какво става дума ... ако мислиш че всяко момиче ще си прави клизма за всеки път ... грешиш
    Naprotiv dori rqdko se sluchva. Tuk sme na edno mnenie. Prosto iskam da kaja, che nqma golemi garancii. Veche sum opisval podrobno. Haide da zarovim tomahavkata s teb.
    Eating isn't cheating - Arnold

направи си клизма час - два преди да правите анални продухфания. не яж след нея. няма да има лайно, няма да има мазало

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    направи си клизма час - два преди да правите анални продухфания. не яж след нея. няма да има лайно, няма да има мазало
    Хаха дам клизмата е мн приятно изживяване непременно ще си направя Специално в чест на аналния секс няма да ям не 2 часа,а 2 седмици...

Повече от фен Аватара на run
    Град
    Run's House
    ako mackata mi me osere, dokato q 6•••m otzad, 6te i izvadq okoto s cumshot...

eeh mi az neznam oshte ne sam probvala analen ama spored mene ako ysetish neshto STOP!!!
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

em moga da ti kaja 4e moq pr be6e neveroqtno nejen i daje mi haresa analniq seks a i da ti kaja kat hodish do toaletna iz4akai 1 4as izmiise i togava pravi analen sex
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си