- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Коя е любимата ви поза?
я Кжете Коя Поза е ВЪзбуждаЩа ... И как МОжем да ПОдлудим ПАртнйОра Си![]()
![]()
мен най-много ме кефи мисионерската
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
и мене също най си ме кефи мисионерската или пък да сме обърнати един към друг и единия ми крак да е вдигнат:P
Djointa se zavarta,mozaka prevarta,satanata povelqva...koito pafka OCELQVA !!!<3
Костенурска![]()
+1Първоначално написано от v3nDe77a
перфектна поза за правене на Любов !![]()
![]()
+1 +1 +1Първоначално написано от bRigHt [!
+френска лубови позата жребец
![]()
UNICEF
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!
Zadna. I s krachetata na ramenete. Prosto qko tupkane, no sled podobavshto chukane.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
мисионерска, ездачка, задна, моите крачета на раменете му, на слота с лице един към друг..май много станаха![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
мен ме кефи парижки скитник....за който не знае - момичето прави мост,момчето ляга отдолу и заспива...![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
zadna obiknovena i zadna izpraveni
+1Първоначално написано от NuRi
Za pravene na Liubov-Da,a za Chukane-lyjichki,neina variaciq i zadna prashka.Първоначално написано от bRigHt [!
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Това ме изкефи !!!!!!!!!!!!Първоначално написано от bibo
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Мене най си ме кефят - позата на богинята, дълбоко проникване, мисионерска естествено /може би защото само си лежа :P / , съюза на тигара и др...![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
аз да съм отгоре и да го яхна![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Фроги Стайл и 69![]()
Когато е отпуснат с цялото си тяло върху мен и го чуствам,а също и задната прашка
Няма любов...има само временни интереси[!][!][!]
Задна прашка и др.,ама честно казано ги правя но досега не съм се поинтересувала от заглавията им![]()
Задна и италиански полилей!!!![]()
![]()
partniora moje da se podludi vuv vseki edin moment s vuobrujenie i padane na zadrujkite (ot tvoia strana) a za pozata vsichki mi haresvat vajnoto e s koi go pravish dori da e niakoia neudobna s dobra dopulnitelna stimulaciia vsichko e na 6
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
аве хубу тая тема сме я захванали я кажете каде мога да видя повече за позите ?? :P
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!