.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Я кажете как да му кажа че искам да сме приятели за секс ?

значи с едно момче се зарибяваме от много време но аз бях до скоро дествена много го харесвам ,той си има приятелка която с която се вижда много рядко на седмицата 1 ,2 пати тя не е от града .та друг е вапроса в прав контекст ли да му кажа че искам да сме приятели за секс но искам да си оставя и вратичка ако реши че иска нещо по сериозно... Мерси на всички предварително

frs za seks zvu4i qko emi ddz moje ma aka da mu o kaje6 moje bi sdumi :P
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

искам и аз приятелка за секс
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

ми кажи му го направо "пич искам да сме приятели за секс " и тва е...
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV

еми яко е да си имаш приятел за секс наистина ... казваш му мойто момче от мен терена от тебе мушмурока и така

Град
    На изток от рая
    Kажи му : Оооох как ми се ебе,може ли да ми станеш личен ебач,докато твойта приятелка е няма ... бъди приятел моля ти се.

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

хахаха НАли знАете "приятел в (сексуална) нужда се познава".....

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Е луда ли си бе!? Как ще го правиш това, при положение че си има приятелка. Недей го кара да прави глупости. Той ако иска...няма какво да му го казваш

ми вярно кажи му "искам да си ми личен ебач"
    www.impulse.bg/PeYcHeV

ха че като си има приятелка да не е накапан... пък и момичето казва че приятелката му е в дръг град за да се реши зн има сигнали от негова страна Пък и в демократична дърва сме да се Е*ат Младите

Цитирай Първоначално написано от aciko
    Kажи му : Оооох как ми се ебе,може ли да ми станеш личен ебач,докато твойта приятелка е няма ... бъди приятел моля ти се.
    това картии хаха мила и аз бях в такива ситуации но при мен бе др тя си имаше приятел а аз я вазбуждах и страста беше без граници..П наи важно е тренинга .. ми целуни го.. обарай го мерни му некой поглед и тои ще знае да действа П
    UNICEF
    УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
    Не бъди безразличен, бъди различен!
    Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    OoOO az sym imala takyv priqteл . . . уникално е да имаш "приятел с изгода" ))))
    Нищо не му казвай ,направете го един път /ако не се дърпа мн. ясно/ и му кажи - бих се радвала това да се повтаря . . . или пък - "Ако имаш нужда от нещо такова ,обади се"

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    "Ако имаш нужда от нещо такова ,обади се"

хахаха тва е много яко

Мега фен Аватара на amatorium
    Napravete si nqkoq po-goreshta vecher. Primerno disko s erotichni tanci i mu se razturkai edno hubavo i go opipvai. Vednaga shte si prolichi dali te jelae. Posle ako e taka deistvai i go nagrabi.
    Eating isn't cheating - Arnold

Жиголо,супер работа
    ами кажи му го направо ,мисля че ще се зарадва
    човека

Град
    Пловдив
    И като приятелката му е от друг град кфо...?!? начи като не се виждат през седмицата и айде да и изневерява с някфа си дето и се правело секс.. извинявай ама.... ако наистина я обича... или поне държи на нея.. ще ти откаже.. а ти по добре не му се ври... помисли кфо ще и е на нея ако разбере и мисля че тфа дето искаш да го правиш е доста лека постъпка... надявам се да не си такава

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ виждам че ника ти е "тъпчо" (от тва си личи че си момче) а пишеш за момче.Ти гей ли си?

верно че ника му е male..може и да е ебавка..ина4е ме кефят съветите:
    aciko написа:

ей на такава покана ако наистина ти е приятел трябва да те подпали от е*ан
    ...личен ебач ..гид в страната на сладострастието..из Пътеводителя на Галактическия Е*ач!!!

Голям фен
    zvy4i mn qko i az iskam priqtelki za s*x
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Град
    RuSe
    Аз това го обясних много внимателно на един мой фр и той ме разбра С приказки става работата. С него в секса се допълваме и-д-е-а-л-н-о,но като партньори сме ужасТни. И така се разбрахме с уговорката да си остане само и единствено между нас си. Никакви гаджета,най-добри приятели и т.н.. . . . . . Еее добър екип сме за сега

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    и защо прецакваш връзката им...много си зле...ибтв къв ти е пола
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

...

Според мен най-добре започни просто да се държиш към него една идея над просто приятелски,като ти се отдаде шанс флиртувай с него...ако захапе значи изобщо не му пука за настоящото му гадже(щото ако му пука и ако я "обича" изобщо няма да има желание за друго момиче)и е готов за авантюра.Барваш някое местенце и просто се чукате,а след това му казваш,че не искаш никакви задълбочени чувства от негова страна и,че може по всяко време да си се задоволявате по този начин...А ако случайно те изчука и после се хване за главата и каже"АМА КВО НАПРАИХ ВЕЕЕЕЕ"значи е прост...Има и друг вариянт като се замисля-ако след като си го оплела и се "праснете" той се почувства гузен и най-нормално ти обясни,че просто е искал да изчука нещо и сега го гризе съвестта относно приятелката му,му кажи,че ти също искаш просто здраво е*ане или пък още по-добре ако сте още в леглото като се развива случката му направи мили,насълзени очички и му промълви"Ама аз наистина много искам да се чукаме от време на време"и ти мога да ти гарантирам,че ше се хвърли върху тебе за втори рунд... Просто ми се прииска нещо такова и на мен,ама...

emi zn parvo ne sam gei momi4e sym HeadMasTeR s nego sme se seluvali i t.n i postonno flirtuvame ... tai 4e ve4e sym hvyrlila vydicata oba4e drugo me pritesnqva 4e toi se e zaribqval predi vreme s drygi momi4eta i e izneverqval s o6te edna predi vreme uj sa spali vednuj..no primerno po nqkoga spirat sms tetoi mi pi6e.. nz kak da napravq..edinstvennoto ne6to koeto me vyzpira e 4e si ima priqtelka,no pyk ako mislim ot dr strana 6tom se vijdat tolkova rqdko moje da e s neq za ednoto...

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Аз съм се възползвала от такъв вид приятелство, даже може и да му звънна скоро, ще видим... Но момиче, свали го едно хубаво и го направете ама само вие двамата да си знаете, когато свършите му кажи нещо от сорта на " Беше хубаво, ако искаш някой път може да повторим..." Или нещо такова после като се видите на другия ден, поздрави го учтиво и се дръж риятелски, не му се сваляй, нека сам се осети че е просто секс, а момчетата много обичат такива връзки такаче ако те бива в леглото няма да имаш проблеми въпрки че е зает
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

...

aniezina е права,трябва да му покажеш,че става въпрос само и единствено за секс,а тва,че ние момчетата се кефиме на такива взаимоотношения си е точно така(в момента,всеки "m",който чете темата иска момиче като теб)...Значи важното е той да е наясно,че става дума за секс,а щом и преди е изневерявал на приятелката си и щом поддържа пламъка с теб значи просто трябва да си директна и да му го кажеш...Но и ти също трябва да си наясно,че секса е единствената причина...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си