.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    emi ima i drygo ne6to 4e s nego 6te go pravq za 2ri pyt bukvalno no mislq 4e ako se otpusna vsi4ko 6te si doide ot samosebesi pyk i az za sega mislq 4e ne moga da imam seriozna vrazka..

...

Просто действай без да го мислиш,щото иначе излиза,че не ти е само за това ами искаш и връзка.Много е важно да си наясно със себе си...

tfa mi e qsno oba4e az po pr sam mn sramejliva.. moje da udarq 2 3 na eks

...

Ееее искаш секс пък те е срам...Ако ти е проблем това наистина можеш да го извикаш у вас и да си вземете алкохол(най-добре за теб червено вино )и като изпиете една бутилка и ти ше си готова и той ше си спомни движенията...

az 4erveno vino ne moga da piq S vodka mislq 4e 6te ima po golqm efekt

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Kato poprochetah za nego,toi osven da ebe ne vijdam kakvo drugo bi mogyl da pravi.Za ebach naistina moje i da stava,no za priqtel... Kakto i da e.Dokolkoto razbrah ti iskash samo seks,koito tova momche bi ti dalo dori samo da si otvorish ustichkata i da mu kajesh "Iskam samo i edinstveno seks ot teb".Ne mislq,che shte sa ti nujdni dylgi i obshirni obqsneniq.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си