.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...

За нежеланите деца..?

Здравейте, интересно би ми било да видя дали някои от вас са разбирали по един или друг начин, че не са били желани? Т.е., за да съм по ясна - родителите на са планирали да имат /друго/ дете, но ето че това е станало и вие сте дошли на бял свят. И какво е отношението към вас? По-различно или е същото?
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Град
    ПрИ Теб
    Ami za men ba6ta mi ne e bil mnogo saglasen oba4e,kogato sam se rodila e bil nai-6tastliviqt i sega i maika mi i ba6ta mi me obi4at pove4e ot vsi4ko!!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Град
    Добрич :o)
    Не съм ги питала..Ама майка ми като ми се ядоса тя ме пита защо съм се пръкнала ама как да и отговоря като и аз не знам

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ам това нежелано, звучи доста неприятничко.Непланирано би било по-добре.

Иначе родителите ми, много са искали да си имат бебенце.Тати се е надявал на момчеце, но уви не съм сбъднала очакванията му.

Според мен не е редно едно дете да научава, че не е било планирано и един вид се е появило случайно.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    При мен случаят е бил такъв. Преди около година разбрах, че не съм била "планирана"... Някак странно ми стана - отношението им е много добро, но чувствам, че на моменти на мен си го изкарват. Не знам, преди малко се сетих и затова пуснах тази малко болна за мен тема..
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Да, и двамата с брат ми сме били такива.
    Майка ми тъкмо е започвала да работи и се е пръкнал брат ми, когато пак е набрала скорост в работата пък аз, но сестра ми е била абсолютно планирана. Искали са трето дете.
    Още като си говорехме и ми го натякваше идваше контрата `Ми да си се пазила, аз каква вина имам, че си била безотговорна!?` и разговора приключваше.
    Планирани не сме били, но определено като са разбрали, че ще имат деца са се радвали. Това поне не мога да го отрека.

Град
    Plovdiv
    Ами и аз и брат ми сме били желани.Нищо че маиками мн е искала даси има момиченце но неи сее зжаднала мечтата.Може би това е причината докато сме били малки са брат ми тя дани снима с женски дрешки
    Трябва да ги изхварля тези снимки стига даги намеря
    Закон на Торнли: Онова,което възприемаме като ред, е само преобладаващата форма на хауса.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Била съм желана,да.

Не знам,но майка ми има навика постоянно да ми повтаря,че много ме обича и,че не са имали второ дете,защото ме е обичала прекалено много...и щяла да ни дели.

Град
    in your sweet dreams
    желано детенце съм си била баща ми ако е искал момченце ... нали имам и братче
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Желано бебе съм била...

™°• °•™Любовта е най-висшата степен на омразата™°• °•™

®®® • °•™ In God we trust! • °•™

Ми не съм била планирана . Тати преди около 8-9 месеца ми каза, че аз не съм била планирана Няма никаква разлика в отношението им към мен и към кака. И двамата ни обичат страшно много и много са се радвали, като съм се родила. Ама, ако не се бях родила, сега нямаше да има кой да ги ядосва

Град
    Лондон
    Na6ite nikoga ne sa mi kazvali, 4e sam bila NEJELANA/NEPLANIRANA...no az imam 4uvstvoto 4e e taka, prosto faktite me vodqt na tazi misal...
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Eми.. аз съм била планирана, но така.., че когато брат ми стане първи клас аз да се родя, за да може майка ми да излезне в майчинство и да гледа брат ми.. Супер тъпо ми стана като го разбрах, но иначе отношението на наще към мен е страхотно, е, за да се появя на бял свят, баща ми и сестрата на мама(леля ми)са я убеждавали да си имат наще втого детенце Мама е искала още едно момче, ама.. я разочаровах
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Незнам планирана ли съм била,с брат ми имаме 7 години разлика ... предполагам че са ме искали ... знам ли ги ...

Град
    Blondeland
    Знам че не съм била планирана.
    Майка ми е прекъснала образованието си (бакалавър) и на мен ми е доста кофти за нея но....
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Майка ми се е оженила бременна, познайте как съм била планирана Само че, нашите никога не се държат с мен като нежелана. Моята майка също е прекъснала образованието си, но е завършила, когато съм била на 2-3.
    Та определено не съм била планирана, затова пък не чувствам липса на обич или пък обвинения.
    А брат ми си беше напълно желан - от всички
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    V.Tyrnovo
    imam po golqm brat
    Az ne sym bila iskana ot maika mi a ba6ta mi e iskal momi4e...i taka eto me men
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами май съм била желана,ама знае ли човек... Все пак имам по-голяма сестра,но все пак си мисля че са ме искали!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

желана съм била... :P
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Майка ми се е оженила бременна, познайте как съм била планирана Само че, нашите никога не се държат с мен като нежелана. Моята майка също е прекъснала образованието си, но е завършила, когато съм била на 2-3.
    Та определено не съм била планирана, затова пък не чувствам липса на обич или пък обвинения.
    А брат ми си беше напълно желан - от всички
    the same story

Град
    v edno sypersko grad4e
    ами незнам да ви кажа сигурно наще са искали едно дете,ама сме се родили двете със сестра ми,но пък сега казват ,че радостта е двойна и аз им вярвам
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Град
    Русе
    Желано дете съм си,само дето са очаквали да съм момченце. Малко съм ги разочаровала.

Не знам... а и честно казано не ме интересува
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Град
    Враца
    Ми знам ли... То си е било време да си имат детенце, макар, че все още са учили... нооо всичко си се е подредило и си ми се радват

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    определено съм била желана, щото майка ми се е мъчила половин година да забременее... а сестра ми аз си я изпросих като подарък за нова година (роди се на 02.01)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си