- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той излъга ли ме,4е не е девсвен?
Здравейте!Искам да ви попитам нещо.Приятеля ми е на 19 години и ми каза,4е е спал с много моми4ета,но когато ре6ихме да го направим...тои не можа да си го вкара!Опита даже с 2 ръце,но ефекта бе6е нулев.Хора,кажете си мненията,моля ви,ве4е направо незнам какво да мисля![]()
![]()
![]()
![]()
... кристалното ми кълбо показва, хммм интериора в стаята ми, май нешо не работи.., дайте си 2-ри шанс и успех!
zemi go podpitai dali i drug pyt mu e stavalo taka ili sega mu e bilo za parvi pat i 6te razbere6![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Ами ние не сме го правили само един път...всеки път е така!!!!поне 7-8 пъти сме опитвали,сменяхме различни положения на телата,но тои така и не успя.А иначе се даржи толкова самоуверено...
и да те е излъгал какво толкова... сигурно е искал да не изглежда задръстен и за това ти го е казал... следващия път му помогни да ти го вкара и готово...
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Ako te e излъгал или не е искал да те загуби, или има някакъв комплекс, или пък не иска да го смяташ за задръстеняк![]()
![]()
![]()
taka e dori i da te e izlugal to 6te e 6tot mn te iska i neiska da te zagubi, no e vazmojno da ima i nekav problem .ot mene uspeh probvaite pak ,pomogni mu i dano da se polu4i
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
моя първи път... определено бях на крачка да не сполуча..но моми4ето с което бях бе6е толкова превъзбудена и мокра след предварителната игра, че работата лесно стана , от раз паркирах Ролса и ми се размина, така и не разбра че ми е било за първи път.
Не подлагай на съмнение думите му , освен ако не искаш да го загубиш, ако е необходимо кажи му 4е искаш да се целувате и галите по-дълго време, така и ти ще имаш време да се овлажниш че да ви е по-лесно при акта., в повечето случаи нещата стават не когато ги планираме а се развиват от само себе си.
Разбери, че за него е важно да знае че ти му имаш доверие и не подлагаш на съмнение това което прави.Особено ако си права за това, което предполагаш.
Възможно ли е да не му е за парви път,просто досега винаги моми4ето да му го е вкарвало,и затова да не може да се справи сам?Аз са6то опитах,ама бахти,засега не сам успяла((.Ина4е постоянно ме пита-иска6 ли или не,това харесва ли ти,ако те боли кажи ми...Заедно сме отскоро и се 4удя дали проблема не е в мен-да не ме харесва истински,да иска само секс,разни такива не6та...Възможно ли е да не го възбуждам достатъ4но,при положение,4е когато му направих свирка свар6и само за 2 минути някаде...Ох,незнам,ве4е запо4ва да ме гони яко параноята.....
успокой се много му мислиш, шом е толкова мил и внимателен към теб вероятно не е с теб само заради секса, но знай че ако си изпълнена с толкоз много въпроси и съмнения това ти чувство се предава, то ще пречи и на двама ви да си прекарате добре и да изживеете сладострастни, романтични и весели мигове , когато сте уединени!
Don`t worry be happy![]()
Emiiiii imala sym i az takyv opit i opredeleno pak ei taka ne mоже да си го вкара и аз трябва да му давам напътсвия и само му казах - вярвам ти ,че си спал само с един човек . . . и той пита "Ама защо?" (тъй като слушах мн. истории и се изкара голям ебач) и аз просто му отговорих ,че съм сигурна ,че е било само с дясната му ръка![]()
На момчето му стана суууууупер тъпо и на следващият ден сам си призна пред цялата компания ,че съм му била първа
![]()
Гадна съм знам ,но...
СъДба
![]()
другия път ако не може хващаш му го и си го вкараи сама само му кажи да внимава да не излезе...![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
ахаххаахахаПървоначално написано от v3nDe77a
![]()
Хвърлянето на боб показа, че си много смотана патка - ми като не може да го вкара човека, хвани му помогни вместо да пишеш тука глупости по форумите и да те гонят параноите - толкова ли е трудно да го хванеш в ръка и да си го вкараш? Или още по-лесното - ти да застанеш отгоре и тогава съвсем лесно влиза. Не се иска кой знае какво, ама трябва малко акъл...
Това,че е на 19 и може това да му е за първи път няма нищо лошо даже на твое място ше се кефя,ако заедно се учите на разни неща в секса.Другият път ти бъди по активната помогни му много да стане работата това много ще му хареса и ще има повече респект така да се каже![]()
Няма нищо,ако приятелят ти е девсТвен :P
Мацка - има едит бутон, ако искаш да допълниш нещо или просто те е хванала манията да стигнеш 500 мнения за Мега фен?Първоначално написано от hooliganka89
Не нямам такава цел да ставам мега фен,съжелявам ако те дразни това което съм направила обарках се малко![]()
хващаш му го и си го вкарваш сама и той после ще знае как става номера!айде успех
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Сигурно ти е много малка дупката![]()
ami neznam,moje i da ne te e izlugal .. neznam 6to taka se e polu4ilo .. ama ima li zna4enie devstven li e ili ne .. vajnoto e 4e ne si e svur6il rabotata kakto trqbva,Skarai mu se ot moe ime .. :P
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
еми тфа че не е могъл да го вкара не означава непременно че е дествен...наистина даи му втори шанс..успех
![]()
Аз си мисля че... мн въпроси задаваш. Дори и да те е излъгал, ще го е направил от страх да те загуби. Пък и щом е толкова мил с теб... не виждам къде е проблема.
Виж сега: от филмите всяко момче има ясна представа кое къде трябва да влезне. Това, че не може да ръгне чушката в боба не значи, че не е спал с други момичета. Може и да не е, но това не е критерий. Вместо да ни питаш си го ръгни сама.![]()
popitai go suvsem normalno dali tva e stavalo i dr put ili samo sega. moje da se otpusne i da progovori, da kaje istinata ili da otkrie6 4e si ima problem!![]()