.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    и да те е излъгал какво толкова... сигурно е искал да не изглежда задръстен и за това ти го е казал... следващия път му помогни да ти го вкара и готово...
    +1 мн младежи са правят на големи еба4и за да блеснат пред гаджето или 4е имат голям опит еми поговори с него и ако тои не мои да ти го вкара ти си го вкарай сама ! хахахахахаха просто му кажи да ти го вкара без да се притеснява и без да му мисли мн.. и така..
    UNICEF
    УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
    Не бъди безразличен, бъди различен!
    Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!

аз пък имах обратния проблем приятеля ми беше ме излъгал че е девствен след това се запознах случайно с едно негова бивши и ми стана супер кофти като разбрах за предишния му шивот.... е не го подтиский помугни му и някой удобен момент за вас се опитай да поговорите стига само да не се депресира повече ... успех и приятно прекарване
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Е кат неможе му помогни бе кво чакаш е такива дет само отварят краката и казват "давай" са ми мноо смешни..
    Let The BEAT Control Your Body

ami ti devstvena li si ,6oto ako si tova moje da e donqkade problema,4e si o6te tqsna i kato pribavim 4e ne si se ovlajnila dobre tfa po princip obqsnqva za6to se slu4va taka..
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Мега фен Аватара на amatorium
    Spored men toq e pulen devstvenik i kavalcho. Ama samo kazvam moeto si mnenie. Ne mi se susdi
    Eating isn't cheating - Arnold

добре де след като мислиш че е девствен и виждаш че ме може да ти го вкара твоите ръце в гъза ли са заврени...
    не можа ли да му помогнеш...
    а ако те е излъгал явно е защото си мисли че може да те загуби.. защото ще го помислиш за задръстеняк
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    и да те е излъгал какво толкова... сигурно е искал да не изглежда задръстен и за това ти го е казал... следващия път му помогни да ти го вкара и готово...
    Съгласна съм
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Благодаря за всички отговори!Ние опитахме ве4е какви ли не пози и единствената,от която успя да си го вкара няколко пати,бе6е ку4е6ката...оба4е след като си го вкара и му пада.Вса6ност на него му пада и всеки път,когато аз се опитвам да му го вкарам,малко след като си сложи презерватива....питах го дали проблема е в мен и в малкия опит,които имам-тои ми е вторият,каза 4е проблема не бил в мен,просто не знаел за6то при нас се полу4ава така... и сега сам пове4е от всякога

Град
    Бургас

Re: Той излъга ли ме,4е не е девсвен?

Цитирай Първоначално написано от who cares?
    Здравейте!Искам да ви попитам нещо.Приятеля ми е на 19 години и ми каза,4е е спал с много моми4ета,но когато ре6ихме да го направим...тои не можа да си го вкара!Опита даже с 2 ръце,но ефекта бе6е нулев.Хора,кажете си мненията,моля ви,ве4е направо незнам какво да мисля
    i ko da napraim sq, ai da go obesim

nai-dobre ti go podpiitai dali e devstven 6toto e napalno vazmojeno da te e izlagal prosto pogovori vse pak nie nqma kak da znaem na nego kakvo mu ima,za da ti pomognem

Цитирай Първоначално написано от who cares?
    Благодаря за всички отговори!Ние опитахме ве4е какви ли не пози и единствената,от която успя да си го вкара няколко пати,бе6е ку4е6ката...оба4е след като си го вкара и му пада.Вса6ност на него му пада и всеки път,когато аз се опитвам да му го вкарам,малко след като си сложи презерватива....питах го дали проблема е в мен и в малкия опит,които имам-тои ми е вторият,каза 4е проблема не бил в мен,просто не знаел за6то при нас се полу4ава така... и сега сам пове4е от всякога
    WTF??? еми да ти кажа земете да поговорите с него, питай го дали тфа с падането става само сега (т.е. като е с тебе), може проблема да е в презерватива... леко се съмнявам, ама може де не може да се възбуди ако е с гума...
    може да си прекалено малка за него и затова да не се възбужда... (бтв така и не разбрахна колко години беше)...
    а и понякога като планираш нещо то става точно обратното... имам предвид че ако планирате сега ще се съблечем така, сега ще го направим така , еди кога си го ще направим - повярвай ми изобщо няма да стане...
    ха друго нещо.... играйте си малко повече преди да почнете да се "ръгате" ... смисъл може да не е достатъчно възбуден или да има някъф проблем (ако е последното, поговорете, нищо не губиш... ако го питаш него ще разбереш много повече за тфа което те интересува, отколкото ако задаваш умни въпроси тук
    а да... колкото повече се панираш и шокираш и притесняваш, толкова повече няма да може да направите нищо... спокойно...
    не е 1я, няма и да е последния (не казвам да го сменяш, а да не се впрягаш толкова)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си