.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 90
    da mn e qko osobenno posle ako speche neshto i da ne moje te gleda v ochite mu se metnesh na vrata i pochnesh se dyrjish s nego kato kukla : stava interesno , opitai da vidish :P a pyk ako ispitva chuvstva kym teb ne go pravi , gadno i shte i za dvama vi
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Приятела ми ми е съученик
    + 1
    Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/

мен един даскал ме е хващал с момиче в кенефа... и ми вика "тука ли намери ве"
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

Фен
    Град
    PInKLanDIq
    на мене ми се иска с 1 - 2, но в момента си имам приятел и ще се въздържам!! :P

xax ne i ne mislq da go pravq te si4kite sa nqkvi izrydi mi vse pak sa 6 i to nqma mnogo golqm izbor daje i ne iskam da gi vidq ne da pravq sex s tqh mymii
    Be CoOl Be ReAl anD just be smile! LiVe 4 The Mom3n7 anD bE YoUrsElF!!!
    LiTtLe ThInGs MaK3 ThE LaRgEst!!! [img]
    http://line.mamka.ru/teddy/line.php/a06/20/624634879205462206d496c79/FF3399/130207/line.gif[/img]

Град
    На изток от рая
    Еми от 26 човека .... 26 са момчета.
    Имам гоооолям избор

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Град
    до твоята звезда :)
    Ако имах хубави съученици, ако бяха некви сладури .. и и с 1 от тях, ако имаше някакво превличане, чисто сексуално .. бих пробвала .. оо да .. в кенефите на даскалото .. НО само ако съм сигурна примерно в това момче, че няма да чувам после ала-бала

да и в крайна сметка, стана ясно, че не съм правила секс със съученик.. (заради причината спомената по горе) и само ми е неква такава фантазия ..

Re: Секс със съученик/чка

ne sum pravila
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Момчетата на моята възраст са малко по изостанали от мен За тези от моя клас говоря

Град
    In yo heart
    И кфо ако не се получи край... няма приятелство и гледате встрани ... блакккк... НЕ !
    Owner of a lonely heart

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    не съм...а дали искам ,не знам

Повече от фен
    em ot moq sq ne no principno ako nqkoi me kefi nema loshoo... ma to 8 klas momchetata ot klasa ne mislqt za takiva neshta

Еми,.. да беха готини момичетата, ма то са некви крави, пък и тъпи.

Не съм, ма бях на крачка, щото приятеля ми беше от съседния клас, но както и да не стана. Обаче знам, че има една двойка от др клас, пак от моя випуск, дето си се чукат ей така, без да ходят. Лошо няма, аз съм за, стига, както казват вс, да няя проблеми след това.
    It`s all in the details! ")

не съм, но от време на време изпитвам някакви желания, от които сама се учудвам ....
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

приятеля ми е от моя клас! :P :P :P :P :P
    ОбИчАй , За Да Те ОбИчАт!

Град
    dosta go smenqm
    не не съм правила ,но и не искам защото с повечето от тях съм от пети клас заедно, а някой даже от първи и не мога да си представя да правя секс с човек който познавам от близо 12 или 7 години и после да ни се развалят отношенията не бих си го простила прекалено сме близки иначе има многооо яки момчета от моя клас 12 б rulzz
    No martini .. no party..

Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    Не, защото всички са много грозни
    Ние пак имаме 4 момичета и един мутант.

Не съм ебаси...Имаме едно момче в класа...И не моа да гледам на него като на сексуален обект : )))

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    На никой от тях не гледам по тоя начин...и надали някога ще погледна..виж на бала като се напием ше видим хахаха
    Не,и тогава няма да се случи щото и те ме хейтват

Град
    Улицата
    az ne sam no mnogo bih iskal to daje ne s 1 momi4e mojebi ot klasami bih iskal s okolo 5-6 momi4eta :P

еми не съм ама има един от класа.... хм.... ще го скъсам някой ден :Д

Аз не съм ама в сегашния ми клас моми4етата са такива убавици 4е направо ако го прая с тех треа съм пълен мазохист

Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    Не, защото всички са много грозни
    mi az sam si devstvena ama i tva gore se otnasq

poprincip nqma lo6o, no men sa mi leko sku4ni moite za6toto gi poznavam dobre i prekarvame po dosta vreme zaedno! predpo4itam nqkoi ot dr sreda

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си