.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 90
    ne ne sam pravila, no i ne bih pravila....
    edni ot moq klas go napraviha ei taka za edin pat na edin kupon i posle mn kofuzni situacii....

Не,не съм го правила със съученик,както казаха преди мен-ми те сички са едни "красавци" ...Но честно казано напоследък има едно момче,което хич не е за изхжърляне,ама,както винаги имам лош късмет и не ме харесва

Аз съм го правила преди около година с мой съученик и трябва да ви кажа, че нищо не се случи после - продължаваме да се подкрепяма и разбираме както и преди това. Беше просто една хубава нощ и тя си остана в миналото. Съучениците ми знаят, но никой не се и обажда, щото са пекани хора, пък и в моя клас всеки е спал с някой
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Град
    shumen
    mmm kakva adjeba e razlikata? 4ovek kat 4ovek... seks kat seks
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен Аватара на RudeBunny
    Град
    там,където вятъра спомени носи и морето сълзите обгръща..там вечно се връщам
    аамиии.. приятеля ми е от моя клас
    http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
    MinD|ConTroL_F
    ..and if you`re lucky.;;
    I mean.. the luckiest person in the world...
    the one you love decides to love you back!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами, не, не съм правила.Бих правила, ако имам чувства и съм тръгнала с него, но това за сега не се е случвало.Иначе просто секс - не, защото после нещата ще са още по-сложни, особено, ако е от моя клас...

Град
    Затвора Враца
    Aбе жените от нашия клас като цяло за нищо не стават...Има 1-2 но и 2те си имат сериозни приятели!В другите класове е бъкано с путки.. а при нас са от Преждени глави(Растафарки) до Скотове(Омръзи) ...иначе за ебане има 2-3 така по-надарени Ама у лице са като помиини ями !!!

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    то и моя клас всички са динозаври...
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    Цитирай Първоначално написано от _АнИ_
    Еми бившият ми приятел беше и още е от моя клас и да правихме секс. . . Като скъсахме беше малко кофти. . .клюки,митове и т.н.
    Сега (1 год по-късно) се пуска по някой друг майтап,ама това е всичко
    +1 :P
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Фен
    Град
    sofia
    Ne mislqche bi bilo udachno da pravish sex sus suochenik/chka osobeno ako e za ednata vecher...
    Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!

Фен Аватара на lussi
    Град
    sf
    Na men ne mi se struva dobra ideq tva, zashtoto ako neshtata ne provarvqt, na seki mu se shte da ne go vijda pove4e tozi 4ovek, a taka kato ti e v klasa seki den go vijdash...no ne govorq ot li4en opit, prosto mnenie.

Бих го направила със съучиник защо не.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не бих,защото после ще ме изкарат няква курва...То не стига,че сега в класа който се е целувал с някой е такъв....Друг е въпроса,че само момичетата сме били курви,а момчетата стават по-"готини" с всяка следваща...Та...
    Не,не бих,иначе не всички са динозаври. Има 2-3 дето стават,но...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Ако момчето е стабилно и сти голями приятели мисля че не прябва да се притесняваш.

нагледах се на мои съученици,които години наред бяха заедно и имаха относително дълготрайни връзки и добри взаимоотношения но накрая се разделяха и не можеха да се понасят...като целият клас ставаше свидетел на свади и скандали - и за чий ? ...
    аз лично съм го правила със съученици от моя клас и от випуска ми и съжалявам - едно мимолетно изживяване т.е. купонясването в дискотеката и секса след това - колкото и добър да е- не си заслужава слуховете след това /все някой някак ще разбере и ще разнесе клюката/ или най-малкото погледите му казващи колко е доволен от поредната бройка,гузната съвест,неприятното усещане,че си лека жена и тн...

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от gabituuu
    нагледах се на мои съученици,които години наред бяха заедно и имаха относително дълготрайни връзки и добри взаимоотношения но накрая се разделяха и не можеха да се понасят...като целият клас ставаше свидетел на свади и скандали - и за чий ? ...
    аз лично съм го правила със съученици от моя клас и от випуска ми и съжалявам - едно мимолетно изживяване т.е. купонясването в дискотеката и секса след това - колкото и добър да е- не си заслужава слуховете след това /все някой някак ще разбере и ще разнесе клюката/ или най-малкото погледите му казващи колко е доволен от поредната бройка,гузната съвест,неприятното усещане,че си лека жена и тн...
    Като не сте дискретни, така става. Сексът със съученичка е готино изживяване, но определено трябва да сте дискретни, че като знам лапетата колко има да ви ебават...
    Левски шампион але але!

Град
    Пловдив/Фитнес Клуб Масъл Арт
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Еми от 26 човека .... 26 са момчета.
    Имам гоооолям избор
    да бе невъзможно

Lord Give Me A Sign

Град
    На изток от рая
    Цитирай Първоначално написано от Maja
    Имам гоооолям избор
    да бе невъзможно
    Е,като ти казвам.
    Ела да видиш дали е невъзможно.
    Да не говорим,че в цялото у-ще от приблизително 800 човека има само 5 момичета.

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

няма нищо лошо да го правиш със съученик, стига на другия ден целият випуск да не знае всички подробности от 15-минутния ви секс.
    SMILE FOR ME NOW

Да, преди доста време... и не мисля че това се е отразило по някакъв отрицателен начин на отношенията ни, дори сега сме доста по близки и си търсим съвети за подобни (свързани със секса) неща.. изключително много зависи от манталитета на двамата и отношенията им преди това, от начина по който се е стигнало до секс и тн...

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Не,все още но съм хвърлил от доста време на няколко хорица око

Цитирай Първоначално написано от Maja
    Имам гоооолям избор
    да бе невъзможно
    Е,като ти казвам.
    Ела да видиш дали е невъзможно.
    Да не говорим,че в цялото у-ще от приблизително 800 човека има само 5 момичета.
    Ако си от Пловдив..начи учиш в Антона
    Хаха макар че по последни данни в Антона верно няма момичета : ))

xaxaa pri men nqma kak da sum go pravil 6ot v moq klas bqha 25 mom4eta i edin pedal

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Manyto
    xaxaa pri men nqma kak da sum go pravil 6ot v moq klas bqha 25 mom4eta i edin pedal
    хах а педала не те ли огря бе
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си