- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс със съученик/чка
ne ne sam pravila, no i ne bih pravila....
edni ot moq klas go napraviha ei taka za edin pat na edin kupon i posle mn kofuzni situacii....
Не,не съм го правила със съученик,както казаха преди мен-ми те сички са едни "красавци"...Но честно казано напоследък има едно момче,което хич не е за изхжърляне,ама,както винаги имам лош късмет и не ме харесва
![]()
Аз съм го правила преди около година с мой съученик и трябва да ви кажа, че нищо не се случи после - продължаваме да се подкрепяма и разбираме както и преди това. Беше просто една хубава нощ и тя си остана в миналото. Съучениците ми знаят, но никой не се и обажда, щото са пекани хора, пък и в моя клас всеки е спал с някой![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
mmm kakva adjeba e razlikata? 4ovek kat 4ovek... seks kat seks
Неподходящ размер на снимка в подпис!
аамиии.. приятеля ми е от моя клас![]()
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
Ами, не, не съм правила.Бих правила, ако имам чувства и съм тръгнала с него, но това за сега не се е случвало.Иначе просто секс - не, защото после нещата ще са още по-сложни, особено, ако е от моя клас...
Aбе жените от нашия клас като цяло за нищо не стават...Има 1-2 но и 2те си имат сериозни приятели!В другите класове е бъкано с путки.. а при нас са от Преждени глави(Растафарки) до Скотове(Омръзи) ...иначе за ебане има 2-3 така по-надарениАма у лице са като помиини ями !!!
то и моя клас всички са динозаври...![]()
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
+1 :PПървоначално написано от _АнИ_
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
ne s1m probvala
Ne mislqche bi bilo udachno da pravish sex sus suochenik/chka osobeno ako e za ednata vecher...
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
Na men ne mi se struva dobra ideq tva, zashtoto ako neshtata ne provarvqt, na seki mu se shte da ne go vijda pove4e tozi 4ovek, a taka kato ti e v klasa seki den go vijdash...no ne govorq ot li4en opit, prosto mnenie.
Бих го направила със съучиник защо не.![]()
Не бих,защото после ще ме изкарат няква курва...То не стига,че сега в класа който се е целувал с някой е такъв....Друг е въпроса,че само момичетата сме били курви,а момчетата стават по-"готини" с всяка следваща...Та...
Не,не бих,иначе не всички са динозаври. Има 2-3 дето стават,но...![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ако момчето е стабилно и сти голями приятели мисля че не прябва да се притесняваш.![]()
нагледах се на мои съученици,които години наред бяха заедно и имаха относително дълготрайни връзки и добри взаимоотношения но накрая се разделяха и не можеха да се понасят...като целият клас ставаше свидетел на свади и скандали - и за чий ? ...
аз лично съм го правила със съученици от моя клас и от випуска ми и съжалявам - едно мимолетно изживяване т.е. купонясването в дискотеката и секса след това - колкото и добър да е- не си заслужава слуховете след това /все някой някак ще разбере и ще разнесе клюката/ или най-малкото погледите му казващи колко е доволен от поредната бройка,гузната съвест,неприятното усещане,че си лека жена и тн...
Като не сте дискретни, така става. Сексът със съученичка е готино изживяване, но определено трябва да сте дискретни, че като знам лапетата колко има да ви ебават...Първоначално написано от gabituuu
![]()
Левски шампион але але!
да бе невъзможноПървоначално написано от aciko
Lord Give Me A Sign
Е,като ти казвам.Първоначално написано от Maja
Ела да видиш дали е невъзможно.
Да не говорим,че в цялото у-ще от приблизително 800 човека има само 5 момичета.
няма нищо лошо да го правиш със съученик, стига на другия ден целият випуск да не знае всички подробности от 15-минутния ви секс.
SMILE FOR ME NOW
Да, преди доста време... и не мисля че това се е отразило по някакъв отрицателен начин на отношенията ни, дори сега сме доста по близки и си търсим съвети за подобни (свързани със секса) неща.. изключително много зависи от манталитета на двамата и отношенията им преди това, от начина по който се е стигнало до секс и тн...![]()
![]()
Не,все ощено съм хвърлил от доста време на няколко хорица око
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако си от Пловдив..начи учиш в АнтонаПървоначално написано от aciko
![]()
Хаха макар че по последни данни в Антона верно няма момичета : ))
xaxaa pri men nqma kak da sum go pravil 6ot v moq klas bqha 25 mom4eta i edin pedal![]()
хах а педала не те ли огря беПървоначално написано от Manyto
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.