- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс със съученик/чка
ne.. no bih iskala s edin s1uchenik prosto ot lubopitstvo da razbera kak e s nego![]()
![]()
![]()
ulqlq danett
mm ne ne sumi nqmam i namerenie
![]()
che az i gadje sauchenichka sum imal. i kvo ? sauchenicite da ne sa izwynzemni ?Първоначално написано от Insatiable
qkite p*tki sa si qki p*tki. shtom e i ot moq klas, nachi sum kysmetliq
Не съм,но за малко щях...,но се отказах в последния момент.
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Не съм го правил , пък и съм спрял да има съоченички - вече им викам колежки и имах задявка с колежка /добре , че не работим на едно място повече/ , та всичко се размина леко
Против съм такива отношения![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
ne![]()
Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}
evalata i ot nashtiq klas ima edna takava dvoikaПървоначално написано от v3n0ma
![]()
![]()
Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}
В нашия клас има 3 двойки мн са смешни всички госпожи знаят но пък са сладки :)
Първоначално написано от r06la
I az taka![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Ne , no imam golqm merak kum 1 suy4eni4ka![]()
![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Не и не мисля, после да ме обсъжда целия клас...а и повечето са ебати ...,секви смрадове са ги пипали...![]()
скоро мисля да прая (: същност съм адски навита на един Р:
Fuck like a star !
ДА НЕ УЧИШ В КИРОВ :Д:Д:Д:Д казвали са ми ,че там почти няма момичета .. а във фризиорския момчета ахахахПървоначално написано от aciko
![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
не съм и не бих искала да пробвам по простата причина че от нашия клас няма нито едно свестно момчепък и ако го направя, после всички ще ме ебават...
![]()
![]()
![]()
Smile! It's the second best thing you can do with your lips