- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствеността...
Е ти поне си била с девственик и на мене ми е мечта,ама няма как да си намеряПървоначално написано от krem4et0
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Да ама нали и на тия, които не са девствени някой им е бил първияПървоначално написано от Force
А един мъж ако обича наистина някоя няма да се притеснява от това, че е девствена!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Хубаво е да знаеш че си е бил/а само твой/я....Но като цяло обичам човека а не сексуалния му опит/или липсата на такъв... : ))
За мен е важно да знам,че докато е с мен...е НАИСТИНА само с мен...на 100% мой..а преди това кво е правил не е от решаващо значение : ))
И пак казвам-готинко е да знаеш че човека си е само твой и винаги така е било..пък било то и само в секса...Но в наши дни е рядкост : ))
Virginity - ко да река ..... секи решава кога е готов и кога да го направи ....... има някви тука дет казват мн глупави неща например имаше 1 пич дет каза "АКО Е ДЕВСТВЕНА МАХАЙ Я" ко ми дреме на мен дали е девствена или не ..... се пак ш сам и първия и ш ми е яко кво??
за мен поне няма никво значение секи има право на избор има такива които за винаги си остават девствени ....![]()
malko ostanaha takiva kato tebe ...Първоначално написано от cool_style
аз съм девствен...може да се запознаем и ше видиш как еПървоначално написано от radito
![]()
KimBerLy1912, права си, ама друго си е като знаеш, че не само сега е твой, а че никога никоя не го е докосвала по този начин, че никоя не го е довеждала до края(все пак говоря от гледна точка на това, че и двамата нямахме никакъв сексуален опит). Та аз откачам като си представя, че половин година преди да се запознаем е имал приятелка и я е целувал. направо се побърквам от тая мисъл, че някоя друга го е пипала...не, не мога да си представя да съм с мъж, който не е бил изцяло и само мой!
Напълно съм съгласна с кремчето... и двамата бяхме девтвени и много се радвам че е само мойПървоначално написано от krem4et0
нямаше да издържа на мисълта че някоя друга е била с него преди мен
![]()
Хаха.. ми зависи. Ако връзката им е сериозна, за момчето би било добре, че й е първият. Ама ако е само за "спорта", както каза някой, по-добре си фани някоя с опит.![]()
![]()
Всеки сам решава какво да прави и кога.. Ама представете си, някакво момиче на 13 си хване гадже, ама не е девствена, и той подхожда сериозно към нея, когато се стигне до същността на нещата, ще си каже: "Тая колко са я минали вече!?" Така че, ако връзката е сериозна, за момчето би било ОК.
Ай да почна нов въпрос - най-добре е май, когато и двамата са девствени, а?Всмисъл е по-спокойно, че отсрещната страна няма да се разочарова от липсата ти на опит... при все, че и той я има. xP
Аз пък мисля, че ако ще има някой девствен във връзката е по-добре да е момичето... така де момчетата не се нуждаят от такова предразположение като момичетата. Ама наистина ако и на двамата им е за първи път ще е нещо което ще им остане завинги в главите..![]()
![]()
:P \
/
бегай девствена да не ти се пада в леглото... гледа кат бебе в пералня и е бати дървото..![]()
Явно въпроса ти е отправен повече към момчетата, но хайде...
Иначе отношението ми към даден човек, било то момиче или момче въобще не може да се промени, ако той/тя са девствени.
ООО за мен би било върха да го правя с девствено момче, некфо супер възбуждащо , нз защо! А иначе моя фр който ме "отвори" (много гнусна дума) не беше девствен и не мисля , че ми е пукало за тва.
Първоначално написано от Bubbly
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[quote="CraZy_K1LlErR"]HAHAxhhAXHhAXHhahxh Man smenisi Dilara plsПървоначално написано от Tazadar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/quotexaxaxaxaxaxa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
otnoshenieto ne se promenq na nikoi kato si devsven/a oven na po tupi4kite i prosti horica
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Stefani
Много се вживявате. Не бъдете толкова тесногръди и не мислете толкова егоистично. Кой ще е този, дето ще е да речем на 25-6г и няма да е бил с друга жена, или няма да я е целувал, тя да го е целувала и т.н? Изведнъж се срещате, влюбвате се в него, в последствие установявате 'бройката' на бившите му партньорки... и изпадате в див ужас и невъздържана ярост 'Как е възможно някоя да го е докосвала!" и ако не дай си Боже някъде я видите... ще я убиете с поглед, а ако не успеете... направо й се нахвърляте с голи ръце.Първоначално написано от MrS.bEpS
![]()
![]()
Луда работа.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
виж, излизала съм и с други момчета и съм знаела, че са имали други преди мен. това не ме е спирало да съм с тях. но точно по отношение на този мъж, с който съм, няма да го понеса. Защото съм била чиста и невинна пред него и съм искала и той да е такъв за мен. Сега вече е по-различно. не съм на 15 и не съм девствена. реалистично погледнато ако имам друг партньор и той и аз ще имаме известен опит. и може би бих мислила различно. но с конкретния човек, с който съм в момента, не мога да го възприема. не, че би ме спряло, ако е имал други сексуални партньорки преди мен. Просто няма да е така романтично и розово. А да не забравяме, че аз съм момичето, което иска на 23 да си прави розов барбенски рожден ден и да му подаряват само кукли и кукленски къщи![]()
аз бях на 16.. а той на 18..все пак е имал други приятелки но не е правил секс с тях..ако го беше направил нямаше да ми е приятно.. сега съм на 17 а той скоро навършва 19...и още сме си заедно... не съм казвала че ще и се нахвърля да я трепа.. но самата мисъл че е само мой и аз съм само негова ме радва много ...все пак не съм на 25Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
и немисля че в моя случай съм егоистка или тесногръда... !
me 2Първоначално написано от angellove
![]()
...
По принцип няма значение, но дефакто, ако и двамата сте девствени връзката ви е единствена и уникална. Това няма да ви се случи 2-ри път. Може би това има предвид Кремчето.
За бъдещите ми приятелки, ако има такива, нямам никакви претенций, освен в момента да са с мен и само мен. Така се трупа по-богат сексуален опит, все пак.
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Men me kefat devstvenite momi4eta smi obi4am da sum purviq , ne obi4am ypotrebqvani ve4e . A i mislq 4e nqma opr vuzrast , kogato hodi6 s nqkoi seriozno i se obi4ate mn nastupva toq moment![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
затова ти само ще си ходиш по курви и ще хванеш сифилис, ако още не си !Първоначално написано от Johnny.Fontana
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nqma to4no opredelena vyzrast koga da zagubi6 devstvenostta si, vajnono e da ima6 fizi4eskata i psihi4eska gotovnost.Trqbva TI da go iska6.Az li4no zagubih moqta na 15 god. :P
Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти