.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Трябват ми спешно пари

zdraveite iskam da razbera nqkoi na4in da si izkaram pari i to barzo(do 1 mesec). Imam rd na 27 i nqma da imam kinti nashte mi dadoha 150leva i as gi pohar4ih ta ... daite nqkoq ideq s koqto da si iskaram pari pls
    btw... hodq na daskalo i nqmam vazmojnost da hodq na rabota i takiva neshta ..

Nai-novata i hubava online igra ---> http://playbg.info/image/cyberman/1.jpg

Vlez i mi pomogni na ----> http://playbg.info/users.php?user=cyberman

По принциш трябва да има такива частници, на които им трябва работна ръка.Потърси из доставчици на безалкохолно и такива.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Град
    Бургас
    Хахах "трябва да има" , работа има за всеки който не го мързи да работи. Друг е въпроса че много хора искат да изкарват пари като си клатят краката по цял ден на стола.
    Та обикаляй питай ние през форума не можем да ти намерим работа

Ако искаш мир, готви се за война!

kakto kazah nqmam vreme da hodq na rabota.

Nai-novata i hubava online igra ---> http://playbg.info/image/cyberman/1.jpg

Vlez i mi pomogni na ----> http://playbg.info/users.php?user=cyberman

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Скес за пари.
    Това е варианта.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    И на мен ми трябват , кой раздава ?

Град
    София
    абе тъп ли си?без да бачкаш няма да имаш пари и да беше помислил преди да харчиш това което са ти дали

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    абе тъп ли си?без да бачкаш няма да имаш пари и да беше помислил преди да харчиш това което са ти дали
    Детска работа

Ако искаш мир, готви се за война!

Хаха, не можеш да работиш, а искаш пари То ако ставаше толкова лесно
    Ако знаеш английски можеш да си потърсиш да правиш преводи, аз така правя от време на време За 2 дни изкарах 500 лв с превода на един доклад от 40 страници, ама съм работила по цяла нощ Няма пари без труд Питай ваште не могат ли да те уредят нещо да им помагаш.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    обери банка
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Ако имаш физиката винаги можеш да си намериш работа на някои строеж на половин работен ден и да взимаш по 10-15 лева на ден

Град
    София
    1) Еврофутбол
    2) Секс за пари
    3) Хамалство без договор, плаща се на час
    4 ) Заеми
    5) Наркотици....

Е ти 5 варианта за 10 секунди на прима виста...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

hottie
    Guest
    eee ne e tolkova lesno da pravi6 pari bes da raboti6. I az u4a ,no rabotia po polovin raboten den. Niakoi rabotiat subota i nedelia...taka,4e ako ima6 volia 6te si nameri6 ne6to.

Продай нещо !Вината си е само твоя ,че си похарчил парите !Сега ти ще се лишиш от нещо твое ! Продай си телефона и кажи че си го загубил!
    .

Lestat357
    Guest

Re: Трябват ми спешно пари

Цитирай Първоначално написано от cyberman
    zdraveite iskam da razbera nqkoi na4in da si izkaram pari i to barzo(do 1 mesec). Imam rd na 27 i nqma da imam kinti nashte mi dadoha 150leva i as gi pohar4ih ta ... daite nqkoq ideq s koqto da si iskaram pari pls
    btw... hodq na daskalo i nqmam vazmojnost da hodq na rabota i takiva neshta ..
    На колко години си? Ако си под 18 (да не говорим пък, ако и под 16) - и

Цитирай Първоначално написано от 08mdam__
    Питай ваште не могат ли да те уредят нещо да им помагаш.
    това го нямаш като вариант забрави. Друг е въпросът къде биха ти платили 500лв за 40 страници от английски, било и бърза поръчка,
    но това е по-маловажно в случая. Преводи също и аз нееднокретно съм взимал. Друг вариант - примерно разнасяне на вестници. Ама се прави в едни дооста приятни часове обикновено и поне малко няма как да не ти се отрази на ученето. 'Еле пък, ако не си работил никога нищо досега. Разгледай и jobs.bg, разбира се, но ако си под 18 - трудно. Това е за което се сещам аз в момента + пестиш яко от закуски и заеми.) И защо пък да е чак толкова важно да имаш кинти за рожденния си ден? Тоест минимум 150лв - какво, ще ти дърпат ушите вкъщи, ако не спретнеш подходящ купон ли? Успех!

Това:

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    единственият метод, който те устройва и е законен е хазарт...

тото, ефу и т.н.
    не бих ти го препоръчал като вариант.

EDIT - Приканвам Ви да престанете със съветите да си продава телефона, бижута (ако има подходящи за целта), микровълновата, DVD-то, тостера и т.н. Първо това е КРАЕН вариант. Казвам го като човек опирал и до там, но 2 пъти само и всеки случай не на 16, примерно. Този вариант дори да е наличен, защото никой от Вас не знае какъв му е телефона, какви бижута има и т.н., за препоръчване е да се използва при малко по-сериозна нужда от пари, не мислите ли? Лъжата с "изгубих го" или дори "откраднаха ми го" би била доста плоска и лесна за улавяне после и ако се поставя примерно на мястото на баща или по-голям брат последиците за него биха били доста по- сериозни. Освен всичко друго, не мисля че 150лв са толкова трудно постижима сума днешно време, особено за човек способен да ги профука бързо за по-маловажни неща. Това по собствените му думи. И хубаво се шегувате и поставяте емотикони, но ако още някой напише подобен "съвет" и в зависимост от състоянието и възрастта на автора има реална опастност да Ви послуша.

Град
    Затвора Враца
    Абе много тъпа постъпка да си похарчиш парите за РД !Ти си виновен за всичко!Искаш пари ама без да работиш Тогава ще трябва да се лишиш от някой неща...като например парите ти за закуска си ги дръж .. в петък вечер нема да идеш да се напиеш а си задръж парите ! Продай си телефона или нещо бижу и кажи че си го загубил ...

Wink

Цитирай Първоначално написано от Kamigawa Виж мнението
    Ако имаш физиката винаги можеш да си намериш работа на някои строеж на половин работен ден и да взимаш по 10-15 лева на ден
    Как да ти го кажа няма половин работен ден в строителството и не ти плащат 10 -15 лева, не се изказвай непотготвен/а, че и врабчетата ще ти се смеят!

Голям фен Аватара на pepa97
    Националната лотария - чакай да ти се паднат пари

Тая тема мирише на пръст, от къде я изровихте

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си