- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Трябват ми спешно пари
zdraveite iskam da razbera nqkoi na4in da si izkaram pari i to barzo(do 1 mesec). Imam rd na 27 i nqma da imam kinti nashte mi dadoha 150leva i as gi pohar4ih ta ... daite nqkoq ideq s koqto da si iskaram pari pls
btw... hodq na daskalo i nqmam vazmojnost da hodq na rabota i takiva neshta ..
Nai-novata i hubava online igra ---> http://playbg.info/image/cyberman/1.jpg
Vlez i mi pomogni na ----> http://playbg.info/users.php?user=cyberman
По принциш трябва да има такива частници, на които им трябва работна ръка.Потърси из доставчици на безалкохолно и такива.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
kakto kazah nqmam vreme da hodq na rabota.
Nai-novata i hubava online igra ---> http://playbg.info/image/cyberman/1.jpg
Vlez i mi pomogni na ----> http://playbg.info/users.php?user=cyberman
Скес за пари.
Това е варианта.
абе тъп ли си?без да бачкаш няма да имаш пари и да беше помислил преди да харчиш това което са ти дали
Хаха, не можеш да работиш, а искаш париТо ако ставаше толкова лесно
Ако знаеш английски можеш да си потърсиш да правиш преводи, аз така правя от време на времеЗа 2 дни изкарах 500 лв с превода на един доклад от 40 страници, ама съм работила по цяла нощ
Няма пари без труд
Питай ваште не могат ли да те уредят нещо да им помагаш.
обери банка
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ако имаш физиката винаги можеш да си намериш работа на някои строеж на половин работен ден и да взимаш по 10-15 лева на ден
1) Еврофутбол
2) Секс за пари
3) Хамалство без договор, плаща се на час
4 ) Заеми
5) Наркотици....
Е ти 5 варианта за 10 секунди на прима виста...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
eee ne e tolkova lesno da pravi6 pari bes da raboti6. I az u4a ,no rabotia po polovin raboten den. Niakoi rabotiat subota i nedelia...taka,4e ako ima6 volia 6te si nameri6 ne6to.
Продай нещо !Вината си е само твоя ,че си похарчил парите !Сега ти ще се лишиш от нещо твое ! Продай си телефона и кажи че си го загубил!![]()
.
На колко години си? Ако си под 18 (да не говорим пък, ако и под 16) - иПървоначално написано от cyberman
това го нямаш като вариант забрави. Друг е въпросът къде биха ти платили 500лв за 40 страници от английски, било и бърза поръчка,Първоначално написано от 08mdam__
но това е по-маловажно в случая. Преводи също и аз нееднокретно съм взимал. Друг вариант - примерно разнасяне на вестници. Ама се прави в едни дооста приятни часове обикновено и поне малко няма как да не ти се отрази на ученето. 'Еле пък, ако не си работил никога нищо досега. Разгледай и jobs.bg, разбира се, но ако си под 18 - трудно. Това е за което се сещам аз в момента + пестиш яко от закуски и заеми.) И защо пък да е чак толкова важно да имаш кинти за рожденния си ден? Тоест минимум 150лв - какво, ще ти дърпат ушите вкъщи, ако не спретнеш подходящ купон ли? Успех!
Това:
не бих ти го препоръчал като вариант.Първоначално написано от exploitedteen
EDIT - Приканвам Ви да престанете със съветите да си продава телефона, бижута (ако има подходящи за целта), микровълновата, DVD-то, тостера и т.н. Първо това е КРАЕН вариант. Казвам го като човек опирал и до там, но 2 пъти само и всеки случай не на 16, примерно. Този вариант дори да е наличен, защото никой от Вас не знае какъв му е телефона, какви бижута има и т.н., за препоръчване е да се използва при малко по-сериозна нужда от пари, не мислите ли? Лъжата с "изгубих го" или дори "откраднаха ми го" би била доста плоска и лесна за улавяне после и ако се поставя примерно на мястото на баща или по-голям брат последиците за него биха били доста по- сериозни. Освен всичко друго, не мисля че 150лв са толкова трудно постижима сума днешно време, особено за човек способен да ги профука бързо за по-маловажни неща. Това по собствените му думи. И хубаво се шегувате и поставяте емотикони, но ако още някой напише подобен "съвет" и в зависимост от състоянието и възрастта на автора има реална опастност да Ви послуша.
Абе много тъпа постъпка да си похарчиш парите за РД !Ти си виновен за всичко!Искаш пари ама без да работиш![]()
Тогава ще трябва да се лишиш от някой неща...като например парите ти за закуска си ги дръж .. в петък вечер нема да идеш да се напиеш а си задръж парите ! Продай си телефона или нещо бижу и кажи че си го загубил ...
![]()