- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой са нестандартните места където сте .........
Отвратителна е. Една моя позната хвана инфекция от морето (нашето) просто ей така...не е правила секс.Първоначално написано от Lorelei
![]()
и азПървоначално написано от gergana_sweet
ама не на Джендема,а на Альша..малко по-ниско е и атмосферното налягане е по-голямо
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
Mnogo e zle...A tolkova mnogo da obicham da hodq na plaj...Първоначално написано от the_hottie
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
И аз. Едва ли не живея за този моментПървоначално написано от Lorelei
![]()
the_hottie,oshte nqma i dva meseca i shte si razhojdame dupetata po plaja :P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Ааааааа стигааа, че издивявам !!Първоначално написано от Lorelei
нямам търпение просто.
v kola..ma to ne e nestandartno
predpo4itam v leglo...za ko trqq da mi e neudobno kat...to efekta e 1 i sy6t
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не съм на 14Първоначално написано от kPuCkA
Четиринайстката попринцип е в памет на едно надпиване с бира...стигнах до четиринайсет
![]()
В хладилника,а понякога го правим и в фурната..
В тоалетната на едно эаведение.Е,това не е кой энае колко нетрадиционно,но да го спомена все пак.
И тук се сещам эа една много смешна случка.С тогавашния ми приятел бяхме иэляэли уж на раэходка,эащото времето беше много хубаво.Купихме си чипс,солети и някакви такива неща и си седнахме на една пейка в парка.Пейката беше на видно място и минаваха доста хора от там.От дума на дума,накрая се въэбудихме много.Толкова много,че не можахме да се спрем.Беше пълен цирк,эащото го направихме беэ эадръжки.Даже пъшкахмеНакрая осъэнах колко много хора са ни видели,ама кво да прайш....
![]()
И в кино.Но тогава не павихме секс,а само една свирка му направих.Кво пък![]()
Това е.Искам в асансьор.![]()
МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!
плаж, ама беше гадно, щот не бяхме подготвени (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ми дай си анала и аз ще ти го разчовъркам както го пише по книгите после няма никога през живота си да страдаш от запек гарантирам тиПървоначално написано от gergana_sweet
v kenefa na edno kafe i v kino
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
V u6ite ama e mn suho taka..![]()
Първоначално написано от ludia_s
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В тоалетната на работното ми място неведнъж![]()
Последният път беше много яко![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮