- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как започвате
predpolagam 4e vseki si pi6e s priqtelq/priqtelkata si v 4ata ta vie kak zapo4vate daite primeri kakvo mu pi6ete parvo i t.n
зависи от настроенито му..а понякога и от моето...ама по принцип здр мило как си![]()
:P
![]()
zdrrr :*:*:*:*![]()
"hi asl pls"![]()
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
ахахахахач...Здрасти грозен,как си?ахахаха
![]()
![]()
ти като се видиш с някой 4удиш ли се кво да му кажеш?нещо такива като "здрасти","кво става","как сме" да си ги 4увала?
kakto mi e kef taka![]()
![]()
![]()
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
Винаги когато пиша на мойта приятелка започвам 1 во с нещо по закачливо.Струва ми се,че това е една добра предпоставка за добър и приятен разговор.![]()
![]()
+1Първоначално написано от РоЗуФ БиБеРоНеЦ
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
винаги с базикно зависи от настроението ми
![]()
примерно: Hilong time no see
но вече почти не чата с никой ... пък и жена няма .. тъй чесе тая
![]()
винаги " :P " ей така и тя и аз
"Тук ли е моето злато?" или съкровище, или някакви такива...![]()
![]()
"ще побъркам от юбоввв"![]()
Ко стааа ма пача ? Казвай ща иба ли или няма да та иба ? Нещо такова![]()
. Само че нямам приятелка
![]()
"zdr milo"![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ми квот ми падне ся по4вам(рядко) мара ве гъз
ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
(\(\
(':'=)
(')('')
Плезя му се (немам гадже-аз си се плезя на фр-ве)![]()
ami az mu se vklu4vam napravo sus![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...