.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 90
    Фен Аватара на pomo6tplz
    Град
    zatbloka hihihi :))))))
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Цитирай Първоначално написано от pomo6tplz
    Хъх сори ама ти вече не се броиш за човек
    ти си "ТО"

awe kopele ..normalno li si .... kvo kat ima razli4na sexyalnost tva ne go prai 4ovek 2-ra r1ka ......... na maika ti ......... nz k1de ... odi se napu6i .. m1r6oooooooooo
    защо ли си мисля че и "ти" си в "неината" лодка

Град
    Пред компа
    На 13 не можеш да кажеш, че си... ъъъ... гей ( )

tequila -> she`s my Baby {} [!]

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Аз съм на мнение, че е пубертет
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    кво лошо има в 13 годишна неосъзната девойка...

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    Ейй, уихте ме с тия мнения. Кактои да е.

Виж сега, още си малка, за да си правиш каквито и да е заключения. Както казаха другите след няколко години пак ще си говорим.
    А колкото до приятелите ти... според мен засега няма нужда да казваш каквото и да било, точно поради това, което ти написах по-горе. А ако наистина са ти приятели и решиш да им кажеш, според мен това няма нищо да промени в отношението им към тях. Но само ако наистина са ти приятели.
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

puber puber puber noo znae6 kvo e tva... ni6tooo 6e se osyznae6 nekoga

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    И аз съм гей..аре да ти цепим дупето
    Браво на теб ..
    По темата .. спокс пич кво като си гейче да не ти пука, само не заставай зад мен в автобуса
    The Spark

ти си "ТО"
    ти имаш егати разбиранията от кой век си????
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Спокойно всеки има такъв период . Бъди спокойна
    1936

Цитирай Първоначално написано от lqlqlqlqlqlqlqq
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Абе лезбийка си друг път , като видиш някой як , ще обърнеш резбата ... Просто не си сигурна , че си такава ...Така , че ако кажеш на приятелите си , ще направиш най-голямата грешка ... Ще ти се подиграват много , защото няма истински приятели на този свят !
    Първото, което е..не съм пуснала тази тема, за да ми казвате каква съм и каква не !! ВТОРО..това за приятелите не е вярно!Ако твоите не са истински, то моите са!ОК?
    Абе , я не ми дръж такъв тон ! Не стига , че ти пиша коментари на безмислената тема , която не е в правилния раздел , пък и тон ще ми държиш !
    Изказвам собствено мнение и никой няма право да го критикува ! Все пак сайта е за това , за да може човек да изкаже мнението си спокойно !Това , че на някой не му харесва въобще не ме интересува .Аз ти казвам какво мисля , защото после нищо чудно , ако съм права и се появи някой тема със заглавие :"Признах на приятелите си , че съм обратна и сега нямам никого , защото ги е страх от мен" ! Като не ти харесва мнението ми не слушай съветите ми , бе !

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    И аз съм гей..аре да ти цепим дупето
    Браво на теб ..
    По темата .. спокс пич кво като си гейче да не ти пука, само не заставай зад мен в автобуса
    "То" е момиче , бе !

Аз нямам нищо против нито срещу лесбийките, нито срещу гейовете. Но според мен трябва малко да поотраснеш и да разбереш дали наистина е така, преди да стресираш родителите си с такава новина (не се обиждай).
    Но ако наистина си решила да им казваш, просто да е нещо от сорта, че мислиш, че жените те привличат повече. И им казваш защо е така, без да се караш с тях.

Град
    OUT OF SPACE
    ло6о няма

Повече от фен
    Град
    sofia
    Ti si samo na 13 i sega to4no si v pubertet i zapo4va6 da misli6 po osobeni na4ini,spox sled okolo godina-dve ve4e nqma da si spomnq6 za sega6nite ti namereniq

o6te si naistina malka , za da pravi6 takiva zakliu4eniq, moje da ima6 po-gotini priqtelki , koito moje bi malko da te privli4at, ili puk da ne si spolu4ila na mom4e :P

Супер фен
    Град
    България

Re: I am gay ..

Цитирай Първоначално написано от lqlqlqlqlqlqlqq
    Zdraveite..na 13 sym, a ve4e se otkazah ot mom4etata..nee..ne e zaradi nqkoq "lubovna drama" i dr prostotii..prosto ne me vlekat..samo priqteli..ni6to pove4e..no momi4eta..haresvam gi, da.. sega koi znae kfo she si kajete "idi se na4ukai nqkade i pak she zaharesvash mom4eta" .. exex..molq, bez takiva komentari..4udq se kak da kaja na priqtelite..nqma da reagirat po otricatelen na4in..prosto se 4udq po kaf na4in da im go kaja..za6toto naistina iskam da spodelq s nqkoi.. :/ ne moga pove4e taka..nashte she otka4at..no te nqma zashto da razbirat..
    blagodarq za otdelenoto vnimanie..
    Ne im kazvai.Tova si e tvoq rabota koi pol te vle4e!
    Az li4no sym biseksualen i 4 4oveka znaqt i sa mi priqteli.Edin ot tqh e nai dobriq mi priqtel.No ni6to ne se e promenilo.Ako kazva6 trqbva da si sigurna 4e kazva6 na pravilnite hora!!!!!!!!!!!!!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Аз като гледам 13 годишните момиченца се бият с момчетата!Не си навлязла в побертета...Не са те ударили хормоните!

аз мисля че си в още много ранен етап за да мислиш така
    гарантирам ти че след няколко години ще мислиш други неща

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    xahxhaxha ti o6te neznai6 4e na momi4e koeto haresva momi4eta se vika lezbiika a ne gai pak .......... vlez v nqkoi sait porazgledai profili ako nikoi ne ti haresa losho ili kato varish po ulicite ili nikoE MOMCHE MAJ NE TI HARESVA?!??!?! of po4akai do 15 xaxaxah :}
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

bojeee i az imah takuv period a i temata trqbva da se kazva "mislq 4e sum lezbiika" tva e taka 6toto na tvoqta vuzrast mom4etata sa na akula na lapetii ne ti haresvat ne 4e po golemite imat po golqm akul de taka de kato porasne6 6te vidi6 4e 6te haresva6 batkovcie

На първо ниво на тази възраст ти тря се безпокоиш за здравето и учението си, второ поизчакай мъничко както казаха другите, опитвай да преоткриеш себе си, ако ще ти е от полза отиди на психолог/жка, това не е срамно...аз също имам лична психоложка и ми помага много....освен това дори да си хомосексуална това не е проблем, но се замисли дали нямаш и влечения от двата пола т.е. бисексуална...а пък и дори да си в това няма нищо лошо, ако ти се чувстваш добре и мислиш, че така ще си щастлива ок.
    Аз лично съм асексуален, но това не ми пречи да си общувам с приятелите и те ме разбират идеално въпреки, че знаят това...ако приятелте ти са истински и стойностни, значи това дори да им го кажеш посто няма да навреди на приятелите ти и теб!
    Моя съвет е да им кажеш, ако те реагират остро значи не са ти истински приятели, но преди всичко си дай време да се преоткриеш, все пак си още в процес на себеопознаване... Аз ти пожелавам успех, дано откриеш себе си и твоята сексуалност, както казах аз преоткрих своята след дълги разговори със психоложката.
    Ако някой не му е ясно точно какво означава (асексуален) да провери в гугъл няма да пълня темата със спамене и т.н., достатъчно ми беше този!

gramneti ma ... hahaha znaiti li ko pak az sam dinozavar sq go osaznah
    :P :P :P :P

a i zabraih da ti kaja ti ne si gei a lezbiika
    :P :P :P :P

ти си "ТО"
    Тва дет го казваш е мн тъпооо тя си е нормален човек просту ти неш...А колкото до теб просту ти си още на 13 сега през пубертетата сичку става ще ти мине изчакай да минат няколко години и ако не се променят нравите ти тогава ще споделяш с някои според мен сичку ще мине споко

oof ti koga uspq da opoznae6 mom4etata 4e da kaje6 4e ne te vlekat ..
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си