- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- споделете някой хубав фон дьо тен
нещо качествено,което да ми направи кожата по-бяла (демек с добра покривност, и да мога да си замажа тъмните кръгове под очите)
да не ми излизат пъпки евентуално и да не ми се преебе кожата.
така, може и малко по-скъпичък, ама не се изхвърлайте в цените де.
мерси![]()
mi kaji do kolko lv gore-dolu ina4e na IMPALA sa dobri okolo 4lv ina4e po skupite sa po-dobri
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Е ще си призная че не разбирам много по въпроса, но все си мисля, че е по-добре за сенките под очите да си купиш специален коректор. В смисъл че аз едно време като ползвах фон дьо тени и ми изсушаваха кожата в тази област. Та отиваш и си купуваш коректорче за под очите. Макс Фактор имат добри-15лв макс. А фон дьо тен... Мисля, че Ревлон и Макс Фактор са г/д добри. Взимам под внимание факта, че трябва да има добро съотношение качество-цена. Иначе ми е много лесно да ти кажа да влезеш в магазина на Есте Лаудер или Диор и да си избереш нещо (:
Само едно искам да ти подшушна-не използвай Импала (:
Съжалявам ако съм дала кофти или неточна информация, но наистина от доста време не се интересувам от това.
Успех
em za takiva raboti i pydrata v1r6i mn dobra rabota am nz![]()
Да бе, да..всички на Ейвън не струват..сложиш го на лицето и докато го размажеш е засъхнал сто пъти и става на черти и петна..по добре си купи този който доскоро рекламираха със водата на макс фактор ли беше или на лореал беше..но е страхотен все едно се си с фон дьо тен..Първоначално написано от val_
тоя "невидим воал" мен лично изобщо не ми харесва,ставам на петна и е ужасен,иначе по скъпите на AVON не са лоши,мен мн ми харесва "дълготраен комфорт" аз такъж ползвам и съм доволна,сега си взех и от тоя фон дьо тена мус съсхто ми харесваПървоначално написано от ju**
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
Maybelline-Wonder Finish...Нито изсушава кожата, нито я омазнява, напротив, прави я страхотна, а и не е скъп...Сега не мога да ти кажа колко точно е, защото ми го подариха, но би трябвало да е някъде около 15 лева максимум![]()
на мене ми харесва на ейвън от колор тренд фон фъо тена много съм доволна от него.сега ползвам вече втори.но по-горе има лоши мнения за него така че явно си е въпрос на кожа пък и от части и на техника на нанасяне ддз![]()
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
->дето го рекламират, днес го пробвах.
MaxFactor - Miracle Touch
Беличка съм и ми седеше супер - добре ми прикри сенките под очите.
Иначе цената е 24-26лв![]()
На Манхатън,антибактериален(з а да не ти излизат пъпки), според твоя тип кожа,около 7-10 лв максимум.Не съм го пробвала,но доста хора казват,че е хубав.
Аз имам на Макс Фактор Colour Adapt, не ми излизат пъпки, не омазнява (даже по едно време ако не слагах малко дневен крем преди това ми се изсушаваше кожата) и е към 20тина лв.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Аз го ползвам и не мисля да се разделям с него!Първоначално написано от Liar
![]()
Има го в 2 варианта:
Хидратиращ - подходящ за нормална кожа
Матиращ - за по-мазна кожа
П.С. Аз съм с чувствителна кожа и съм очарована, защото не ми дразни на лицето и предпазва от вредните влияния на околната среда и кожата ми е гладка и чиста![]()
Quiz- течен е и прави тена на лицето страхотенА и е около 4 лв.
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Max Factor Lasting Performance - най-якия !![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Na Avon -Perfect Wear(mn e hubav)