- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Много лошо стана
stranno nali .. na edna fr maika i kaza 4e e kyrva zaradi fon dio tenaПървоначално написано от angellove
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
хах те днешните майки явно имат изкривена представа за тази думаПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
Иначе по темата...ми майка ти е реагирала така може би защото не е знаела и й е дошло в повечко..щом се учудваш че ти е казала курва значи ти го казва за пръв път а това показва че май е било просто в момент на ярост... и след като си на 20 кви са тия тинейджарски неща за бягане от вас.. ми ти вече така или иначе трябва да си изградиш живота, а не да разчиташ на мнението на мама...
За баща ми няма значение на колко години съм .. докато му отварям хладилника ще играя по неговите правила!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
nqma zna4enie dali si na 20 ili na 15 - 17..Първоначално написано от mimi_gothica
tva si e tvoeto tqlo tatosa si e tvoqta risunka!izbora si e tvoi za tova a ne na roditelite !
moita nikoga ne mi e kazvala zaradi edna risunka "kurva " ili kakvato i da e bila obida!!
naprotiv tq i gadjeto i mi podariha tva koeto iskah -tattoo
az ako bqh na tvoe mqsto 6tes e tatuiram o6te 3-4 pyti da vidim kfo 6te napravi![]()
Ми мнооо ясно бе!Как така тя щи казва курва и ква ли не.И аз съм на 20 и на 17 си направих едни голям дрякон отзад на кръста и е мн яко,а на пъпчето един огън.Кво като ти е казала така.Я си живей живота.Все пак е един.Първоначално написано от kPuCkA
Още на 18 трябвало да си направиш - законно твое право е![]()
Memento moriendum esse!