.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 94

Какви пичове повече харесвате (само Момичета да отговорят)

Кой тип момчета харесвате а ся признайте си (подробностите са от значение)
    KyP1DoN

aMI az li4no nqmam opredelen tip....vsqko mom4e moje da me vpe4atli stiga da znae kak.....No po princip tez golemite naduti gazar4eta ne gi obi4am mnogo mnogo0o.............trqq da e svesten da ne e broikagiiq i da znae kak da se otnasq s edno momi4e!Abe s 2 dumi-Priqtelq mi :P

1-vo da ti kaja 4e ima dosta takiva temi4ki
    2. da ne sa petkrilni garderobi deto nqmat ni6to v glavata i da ne sa broika4i i ve4e spored zavisi

дотук и двете мнения ма разбиха ;(

важнот0 е че сега не съм такъв,смисъл бройкаджия

Ami da ne e nekaf feshan4e .. haha mom4etata koito haresvam sa nqkfi izsuleni slu6at hip hop, rap .. abe takyv tip. Ama da ne e nqkaf zanemaren a da se griji za vida si ..
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    1 да е слад1к шне някое бостанджииско плашило с 1 вместо 2 вежди и да е готин и забавен.др ф4ета да си падат по него ама тои да не се в1згордява и да ги игнорира........да е забажен да ти е интересно да говори с тебе.............и да не се хвали особенно с т1потии от сорта на колко е ненадминат на к1нт1р или по физи4еску ж бягане 100 метра и така....................

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Нямам стереотип, но определено не искам мускулести мъже, тъмнокоси, по-високи от мен, ама не и 200 см....Не обичам разни релефи, коремни плочки и разни такива глупости. не обичам и дебели-просто нормално сложен мъж!

Ми.... Висок , Слабичък , Добре сложен , По-често си падам по тъмнокоси (има си и изключения) , С чувство за хумор , Стилно и НЕкичозно облечен , Хубава усмивка... А бе общо взето да е нормален - да не е надуфка или сдухльо...

vseki moje da mi haresa i da me vpe4atli nezavisimo dali ima muskuli ili ne, cvqt na o4i i tekiva raboti. no opredeleno nemoga da ponasqm naduvki

Цитирай Първоначално написано от faxy
    aMI az li4no nqmam opredelen tip....vsqko mom4e moje da me vpe4atli stiga da znae kak.....No po princip tez golemite naduti gazar4eta ne gi obi4am mnogo mnogo0o.............trqq da e svesten da ne e broikagiiq i da znae kak da se otnasq s edno momi4e!Abe s 2 dumi-Priqtelq mi :P
    +1

Град
    Blondeland
    Видя ли мъж с подобно облекло - веднага му се хвърлям на врата

Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Повече от фен Аватара на BrokenHeart
    Град
    Boulevard of Broken Dreams
    Мен ме кефят високи момчета,със светли коси...хубаво тялоо и с леко дебели устни може да има и татус

Come and touch me baby
    I need to be loved
    Come and hold me baby
    I need to feel loved
    I'm in love, in love, in love

;)

AM az harsvam mom4eta s1s sini o4i,kestenqva kosa ,da se podd1rjat i da sa umni[kat moeto mom4e]
    LoVe Is ThE NaMe,SeX Is ThE GaMe!FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe!!!

нямам определен тип може би... забавен, човек с който може да се разговаря иии колкото и повърхностно да звучи, да изглежда добре

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от `3f4e7y`
    нямам определен тип може би... забавен, човек с който може да се разговаря иии колкото и повърхностно да звучи, да изглежда добре
    Въобще не звучи повърхностно . В крайна сметак мъжът те грабва първо с външния си вид...
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Цитирай Първоначално написано от my baby love
    1 да е слад1к шне някое бостанджииско плашило с 1 вместо 2 вежди и да е готин и забавен.др ф4ета да си падат по него ама тои да не се в1згордява и да ги игнорира........да е забажен да ти е интересно да говори с тебе.............и да не се хвали особенно с т1потии от сорта на колко е ненадминат на к1нт1р или по физи4еску ж бягане 100 метра и така....................
    описваш ме :P
    Walk with me now, fly with me later...

Град
    127.0.0.1
    аз лично се движа в два супер крайни стила - според настроението ми..
    по принцип почти винаги съм облечен в черно.. или тъмни цветове..

ежедневния ми стил е "мода" на умерен хеви метъл - тип 80-те години
    често нося тениски на стари групи тип Iron Maiden, Slayer, Manowar... или на производители на профи хардуер или софтуер (често можете да ме зърнете с фанелка Intel Xeon, nVida Quadro FX, Debian Linux, Open Suource Fondation....)... Или с чисто черна (тъмно сива/синя)... Черно поизносено дънково яко, черни изтрити дънки.. Обичам хубави обувки - с агресивен характер тип д-р Мартинс.. Или маратонки (семпли - черни или тъмни - задължително адолф даслер - познат още като адидас)

от друга стана - обичам да се обличам официално - но риза и вратовръзка не нося.. обичам да ходя брадясал (не брадат - а брада на 5-6 дни)... в момента косата ми е къса.. но преди време имах светлокеснява дълга почти до задника коса..
    Любимото ми (почти) официално облекло е дълъг черен балтон (марка сК - имам 3 такива почти еднакви двата черни третия тъмно сив) черно поло или пуловер, черен панаталон или дънки и черни обувки... и черни очила (често ми казват, че приличам на избягал от "матрицата" хехе)

не знам дали съм спортен тип (тренирал съм 9 години кик бокс и 5 години плуване) - по-скоро не бих казал - не съм особено мусколест - по-скоро бих казал "жилав"... Макарче килограмите ми не са никак малко, но слава богу не ми личат

аз лично не се заглеждам в мъже - но понякога като видя някой пикльо де се е надул като пуяк - сложил прилепнала фанелка - че да го видят че ходи на финтел (или подобна простотиа) ми идва да му избачкам един шут в тиквата да го видя как ще се пръсне като мех с лайна на пода - избива ме на агресия, но винаги успявам да я преодолея.. много се дразня на такива надути плондери... още повече се дразня на този нов що-годе стил - момчетата да се обличат унисекс.. и с едни причесчиши.. приличат на педалчета.. (макарче не ме избива на агресия когато видя такива.. по-скоро ме бие на смях.. и съжаление - как може да се облече като "путка" - въпреки че повечето от тях са абсолютно хетеро.. но приличат на гейчета)
    Скандали, въргали, надути кавали
    Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
    без тях да живеем, ще можем, едва ли
    към всичко това ще изпитваме глад....

Re: Какви пичове повече харесвате (само Момичета да отговоря

Kato cialo niamam opredelen tip,no naposleduk vse na po-golemi ot mene popadam.Po-golemi i na vuzrast i na teloslojenie...imaiki v predvid ,4e sum 43kg koi ne e po-goliam ot mene ama karai.... Visoki,edri i hm... triabva naistina da se 4uvstvam sigurna s nego i da mi bude opora vuv vsiako otnoshenie ... No vseki bi mi haresal,zavisi ot 1,2 i 3-toto vpe4atlenie ... Useti li se himiia i neudurjimo privlichane ....
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Град
    MaInA CitY
    за разлика от повечето,аз си имам тип! висок,не някой клечо ами добре сложен, тъмнокос, тъмноок, забавен,мил, да обича бебоци, да се интересува от мен, да ми обръща МНОГО внимание..и не на последно място отговорен

П.П. Ако някой го срещне на живо..да ми го прати ама ме съмнява да съществуват толкова идеални момчета

Цитирай Първоначално написано от gerim
    за разлика от повечето,аз си имам тип! висок,не някой клечо ами добре сложен, тъмнокос, тъмноок, забавен,мил, да обича бебоци, да се интересува от мен, да ми обръща МНОГО внимание..и не на последно място отговорен

П.П. Ако някой го срещне на живо..да ми го прати ама ме съмнява да съществуват толкова идеални момчета

poznavam edin takuv ama e sus zeleni ochi ...
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Харесвам интелигентни и умни момчета,обожаващи футбола(феновете на Ливърпул имат голяямо предимство) и слушащи нещо между изброените:пънк,рок,метъл или и всичките...Външността не е от голямо значение

Град
    Русе
    извинявам се че пиша в тая тема, поради причината че пише само момичетата да пишат...има някъв мухъл дет явно маи се прави на газе и иска да впечатли някои дет се е описал ... при положение че пише само за момичета ...
    бтв чудя се в моито даскало защо няма момичета като вас
    готини
    I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    az poprincpi si padam po sineoki ... no po nqkoga ima malki izklu4eniq... da e s 4uvstvo za humor i da durji na vun6niq si vid ne da e nekuf muhlio
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Nqmam ustanoven steriotip za myj.Vyv vseki myj vijdam razlichni neshta i e normalno da e taka.Za vynshniq vid,ideqta e prosto da mi haresa,da me grabne,a otnosno intelekta mu,tam shte e dylgiqt i mychitelen izpit.Opredeleno ima mnogo harakteri i hora,s koito ne bih si pasnala.Trqbva da pritejava mnogo kachestva,no ne s prezumciqta,che v 1 ot 100 situacii shte gi dokaje,ami da gi dokazva vseki pyt,bez izkliucheniq.Umen,zabaven,s interesi shodni na moite,otgovoren,nadejden,prosperiteten,spokoen,ini ciativen sa samo nqkolko ot kachestvata,koito trqbva da pritejava.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    до твоята звезда :)
    Аз си имам установен определен тип момчета т.е не всеки може да ми хареса (глупаво звучи, но да .. така е) .
    1-во момчето/мъжът трябва да е много добре поддържан, перфектен в грижите за себе си .. (задължително след всяко хранене да си мие зъбите, ако не го прави .. ми е тъпо да ме целува и др, хубаво е да не пуши)
    2-ро трябва да е умен, да ме грабне с интелекта си, с начина си на мислене .. целта е като започне да ми говори - да го слушам с кеф, да му се радвам .. да ме впечатли .. а не просто празни приказки ..
    3-то да има установен характер, да се познава добре .. това е много важно, не обичам да съм с хора които не се познават достатъчно добре, с тях имам много проблеми !
    4-то обичам странните момчета, тези които като ги видиш и разбираш, че не са като другите ! да мислят, извън рамките на общоприетото мислене! да действат по тоя начин, който най-малко очакваш .. т.е това спомага да изживеееш нещо различно, нещо изпълнено .. отвсякаде във всякакви емоции
    или с други думи .. с тоя човек .. трябва както в един момент всичко да е на Мах .. така в другия всичко на Мин .., за да можеш да изживееш всичко От- До ..
    може и да има друго, но стига .., че може и във форума да има някое такова момче .. хах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си