.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Град
    varna

Блестящи коси по рекламите

abe zabelqzali ste na reklamite na 6ampoani kosite na mackite sa mn qki nqkaksi blestqt a tova ne e samo ot 6ampoana kak postikat tozi rezultat mn mi e interesno edna ot reklamite be6e mai na panten

Т.7 от правилника!
    swords1010

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    С фотошоп естествено

za koq kosa stava vypros

Цитирай Първоначално написано от Undying
    С фотошоп естествено
    +1
    И други програми от този тип!

mn klepane na razni ne6ta, osvetlenie i ... razbira se FOTOSHOP

Ако искаш блясък-спрей за блясък.

спрей за блясък,шампоани,балсами,ма ки,просто си поддържат косите,ако искаш такава коса трюбва наистина добре да се грижиш за нея и задължително и слагай кристали за коса,много помагат,защото изглаждат косата и я предпазват и изглаждат цъфтящите крайчета
    Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.

Цитирай Първоначално написано от PurE*PoisoN
    спрей за блясък,шампоани,балсами,ма ки,просто си поддържат косите,ако искаш такава коса трюбва наистина добре да се грижиш за нея и задължително и слагай кристали за коса,много помагат,защото изглаждат косата и я предпазват и изглаждат цъфтящите крайчета
    kade se prodavat kristalite?
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Цитирай Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
    Цитирай Първоначално написано от PurE*PoisoN
    kade se prodavat kristalite?
    В козметичните магазини,обаче НЕ предпазват косата,само я заглаждат и става по-лесна за оформяне.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    photoshop shte spasi sveta!
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Лапландия!?
    Хич ви няма в област Photoshop май?Photoshop е програма с която се обработват СНИМКИ а на рекламите,специална светлина различни фризьори и п.р. пък и нали затва са тея камери специално проектирани за филми/реклами за да може всичко да изглежда перфектно.

Да ве много е гадно така,че рекламират един шампоан пьк той за нищо не става..а освен светлини и тем подобни..някой от момичетата си имат наистина хубави коси.

Според мен освен това, че жените по рекламите са с добре поддържани коси, се използват и програми, подобни на PhotoShop. Просто ми се струва, че не е възможно да блестят по този начин. Това е нещо подобно на "идеалната" кожа на актьорите във филмите. Там освен професионален грим определено има обработка с компютър.

Голям фен
    Град
    Констанц
    супер много мразя блестяща коса
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    С фотошоп естествено
    +1
    И други програми от този тип!
    + 2047852712058720

Аз пък намирам, че прекалено блестящата коса изглежда дори мазна. Все едно да гледам автомобилно масло на слънчева светлина, знаете как лъщи.

Град
    Sofia
    Ми мажат ги кой знае с кфи неща,имат и много добро осветление,също и фотошопа...ама ги праат с ебати косите,а всъщност от шампоана не става нищо...

Значи аз за НГ ходих на фризьор да ми изправи косата и тя всеки кичур пръскаше с нещо за блясък и косата ми после постигна ефекта,ако някой иска снимка да ми пише Л.С

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Оф , ти да не би да им вярваш ,ч е косата ти ще изглежда така след употребата на рекламирания продукт ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си