- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Те знаят вълшебната формула на Pepsi :D
Внимание ! Най-новите снимки от промишления шпионаж![]()
Това не е пункт за стъкло . Практически това е филиал на завода Pepsi и Coca Cola.
Дали и при нас не е така ?!![]()
![]()
![]()
![]()
Хехе аз не пия такива гадости...
... бах ти яките технолози обаче....![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
^!!!!
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Няма да близна кола или пепси вече![]()
Нещо не видях тука Кока-Кола.има някфа друга червена.
Определено предочитам продуктите на Кока-Кола...макар че си пия Дерби![]()
Много сте зле беАко беше филиал на нечий завод нямаше да се пълнят едновременно кока-кола и пепси.Всички знаят,че са конкурентни фирми.Пък и ако се сипваше газираното по тоя начин,щеше да се дегазира още при наливането
![]()
даПървоначално написано от TellMeYourName
УЖАСАма ако знайте как праят кренвиршите и някои др работи 6те ви се стори лукс тая кола
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Производственият процес при почти всички (че да не кажа и всички) напитки и храни е приблизително същият, но въпреки това не виждам тези снимки как доказват, че това е Пепси (макар принципно да не се съмнявам, че е възможно).![]()
Левски шампион але але!
Pepsi = Shit!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ДАПървоначално написано от extreme_
yesssss baby!Първоначално написано от extreme_
Кока Кола 4ever!!!!
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Що за глупсоти приказвате всички. От работа съм имал командировъчни до завода на Кока Кола в България и мога да кажа, че няма абсолютно нищо общо със снимките. При най-малката нередност като едно леко раздуто шише в основата на гърлото се изляха 400 литра кола в канала. Какво общо със снимките... Техлогичният процес е на доста високо ниво и хигиената е 300 пъти по-висока от видяното на снимките. Не трябва да съдите веднага при вида на снимки с неясен произход. За Пепси нищо не мога да кажа, но ако съдя по това какви мърчендайзери имат и по какъв начин им идва стоката може малко да сравним ситуацията със снимките. Бъдете спокойни, пийте си Кока Кола и знайте, че ситуацията няма абсолютно нищо общо със снимките.![]()
Добре, че в момента пия кола.![]()
Точно т'ва менте Дерби Кола с неясен произход кой знае как го правят...Първоначално написано от SWASTICA
![]()
снимките са от пепси, беПървоначално написано от Sticky
не си разбрал :Р
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
малко фалшиви снимки са тия![]()
Ох, препи ми се Pepsi...
Тоя пич има много готини чехли![]()
Най-после ти дойде...Добре направи.
Копнях за тебе,
В душата ми желание запали ти
и цяла изгорях...
Сафо
аз съм на същото мнениеПървоначално написано от Mirelchetoo14
Първоначално написано от my baby love
а ти ако знайш как цялата почва е натровена с пестициди ,които отиват в растенията
а животните как са натъпкани с химия...
ядем ОТРОВА в най-чистия й вид... ама не го разбираме, малко като с цигарите. щом ся нищо ми няма и не ми е станало, начи добре... или тия работи се случват на другите...
а газираното е върха на вредността ако мога да се изразя така![]()
Кой ти каза, че са конкуренти? Може нарочно да е изградена тази представа за пред хората?Първоначално написано от so_far_away
![]()
Какво им е фалшивото ?Първоначално написано от OtherDimension