- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На какъв етап от връзката си правихте...
То да ти кажа, не толкова много, а всички го правят горе-долу така. Нямам предвид тука девствени момичета, а такива вече с опит малко повечко - повечето на 2-рата-3-тата седмица са готови.Първоначално написано от Make_Me_Laugh
А иначе по темата - със сегашната ми приятелка - около месец след като тръгнахме, може би някой ден по-рано
Не ве виж няма проблем. 2-3-4-та който когато иска,. всеки си има нуждиСлед като вече си избрал да ходиш с тоя човвек значе искаш и секс с него
Ама въпроса е там, че повече женски знаят само да изтъкват как мислим само за секс, че друго не ни интересува, и дърба бъра искали само чувства.. Дразня се. Поне да си принзват че са като нас почти а не да парадират с друго.. Щото ние тоя секс не го правим сами нали![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Въпреки, че не съм млада и съвсем не съм девствена, ако имам друга връзка не бих правила секс първия месец. Аз за 1 месец не мога да опозная даден човек, да се отпусна и да не се притеснявам. А и от достойнство бих почакала 2-3 месеца![]()
zapo4nahme s seks..o6te purvata ve4er i sme o6te zaedno![]()
Да права си ,но другото което е,че моя го познавах доста преди да тръгнемПървоначално написано от krem4et0
И когато тръгнахме бях сигурна в него и в себе си и... не се излъгах :P
Абе не са съвсем като нас....Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
+1Първоначално написано от marina star
Ми...на втората седмица.Заедно сме вече 2 години
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Това е съвсем различно опознаване!Първоначално написано от rame
Ми на месец и половина.. : ))) Всъщност малко съжелявам...искаше ми се да почакам още малко за "престиж"Нооо хормони кво да ги праиш...Сега почти 11 месеца сме заедно : )))
Първоначално написано от macka_88
И при нас нещо такова, само че сме заедно от почти 6 месеца....
[img][/img]
Мхм същотоПървоначално написано от rame
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Различно е в някаква степен,но е мн полезно... Всмисъл мн е различно това да срещнеш едно момче,да се харесате,да се позарибявате една-две седмици (или даже по-малко), да тръгнете и да мислиш че го познаваш.... Но ако го познаваш от няколко години,излизали сте в компания,наблюдавала си го и отстрани как се държи и какво представлява-тогава можеш да си сигурна в него,след като знаеш какъв е наистина и какво търсиПървоначално написано от krem4et0
Защото в мн случаи в началото на връзката,за да те свалят,те се представят за такива каквито не са...и това може да продължи доста...докато не получи своето
Това имах предвид като казах за познаването-че е добре да имаш точна представа за човека до теб
![]()
миииии..... на 3тата среща...?! мхм....
rame, за това аз опознавах моя човек година и половина. И все пак някой може да е добър като приятел, но като гадже да не става. Както и обратното!
Да,но тук въпроса беше за това дали имаш доверие на човека до теб че няма да те зареже след секса,че няма да иска от теб само секс... А като го знаеш какъв е наистина-всмисъл ако преди да ходите е използвал момичета,бил е бройкаджия,малко трудно до го промениш...Първоначално написано от krem4et0
Иначе опознаването си го има винаги,аз моя все още го опознавам,и съм сигурна,че и ти в твоята повече от тригодишна връзка (нали толкова беше)
все още понякога откриваш някои нови неща в твоя приятел :P
О, да. Снощи беше изключително повратен момент в нашите отношения и го познах в друга светлина![]()
za jalost zapoznahme se i se iz4ukahmemn bqh zagorqla i go pitah (o6te bez da go poznavam) "iska6 li da se iz4ukame" i stana i sq sme zaedno
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
На втория месец някъде![]()
Ami na 6 mesec be6e za parvi pat.......![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
ако не се лъжа на 2-рата седмица правихме секс.. просто преди това нямаше къде. аз по принцип съм свикнал да получавам това, което искам от първата вечер.. но усетих, че тази девойка е различна.. пръвите три дни когато излизахме - аз не можех да повярвам, че съм такова дърво.. бях си изгубил ума.. и бях толкова предпазлив.. че просто не приличах на себе си.. третата вечер се награбихме много яко.. но просто нямаше къде.. а определено не исках да чукам тази двеойка в парка.. или пък да я заведа на хотел - както постъпвам често с кучките за по една вечер.. и реших да поизчакам... по него време имахме гости - които бяха настанени в моя апартамент - макарче от 15 годишен живея там сам.. но родителите ми го използват като "гостна" - и трябваше да изчакам 10 дни да си тръгнат.. връзката ми с въпросната девойка продължава от години.. (въпреки, че в момента сме разделени географско) и мисля да остарея с това момиче.. ако и тя иска нямам нищо против![]()
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....